54
-
HyBrIDNyLA #14 Kedves Bruce! (: 2014. I. félévében vásároltam (2019 második félévét írjuk): Samsung Galaxy SM-N9005 és az LTE-s verzió osztrákiából, tehát csodálatos látvány a 4G logó a képernyő jobb sarkában. USB3 simán, már akkor...! Mind a mai napig szuperül működik és az akkumulátora 100%-os (3200mAh ekkora még 1 iphoneban sincs, mind a mai napig még az XS max-ban sincs, ami 6.5" ez meg 5.7"). Ja Super AMOLED, melyik iPhone OLED, melyik szériák ez 2013...? Semmi baja, talán S-pen néha gyengélkedik, Android 5.0 van rajta, de amúgy tökéletesen működik. Ja, tudja az NFC-t pedig nem egy mai darab, imádok vele fizetni. 2X már akkorát zakózott, hogy nekem fájt, de hát műbőr a hátlap, nem üveg, így megúszta. Köszöni szépen jól van és amíg bírja, marad is. Pl. a Note4 is elnyűhetetlen széria volt. Egyébként nem szeretnék túlzottan belepofázni, TinMan csak azt boncolgatja, amit az Apple a saját termékére is ír/elismer, h az akkumulátor üzem ideje 18 óra... az meg ugye nincs egy teljes nap. (Apple Watch Series 4 Battery Information) -
coolbboy83 #13 segítek.... mind hülyék vagytok! :D LOL :D
Utoljára szerkesztette: coolbboy83, 2019.07.05. 01:00:30 -
Bruce_Willis #12 Annyi mint az IQ-d.
Szövegértésből 1-es! -
Bruce_Willis #11 Mint írtam, én nem légből kapott hazugságokra alapozom a véleményemet. Az hogy az apple watch egy napig sem bírja ordas nagy hazugság. Mint amit rendszerint összehord Tinman. Az állandó kitérés az alma logóra a frusztrációját mutatja, a cikkhez ő sem szólt hozzá, csak azt hiszi.
Nem kell ahhoz minden termékét kipróbálnod egy márkának hogy megbízz benne vagy elhatárolódj tőle. Ha tízből 5 kutya megharap, akkor a hatodiknak már nem tartod oda a kezed, kivéve ha egy debil vagy és szar döntéseket hozol.
Nekem eddig minden samsung (2 telefon, 1mikró) termékemmel garanciális problémám volt, a többi ami a közvetlen környezetemben van, az pedig vagy szintén garanciális problémás, vagy szar konstrukció silány minőséggel párosítva.
4 iPaden vagyok túl és egy iphonon problémamentesen. Nekem bizonyított.
Persze semmi sem tökéletes, ezt tudom. Ügyfelem imac-jét már kétszer kellett szervizelni 8 év alatt.
Apple watchom sohasem lesz talán, többe nézek egy hagyományos karórát, ezt buziságnak tartom. Aki meg egy nap alatt lemeríti annyit használja, az meg is érdemli a sorsát, de ismétlem, nem merül le egy nap alatt!
Nem vagyok fanatikus, csak utálom az alaptalan gyökér megjegyzéseket, melyeket egy másik tábor fanatikusai okádnak az apple hírekhez.
Én örülnék a legjobban ha lenne más/több alternatíva mint az ios, de nincs. A google kémprogramját használják azok akiknek való, kösz én kihagyom.
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2019.07.04. 23:35:59 -
Kissssss0 #10 tehát 10... -
ostoros #9 Az összes termékét megvásároltad az Applenek? És minden egyeset összehasonlítottál hasonló kategóriás konkurenciával?
Ha nem, akkor bizony előítéletes vagy. Lehet, hogy az előítéleted pozitív, (mint például ha valaki azt gondolja, hogy minden citromos sütemény finom a világon, csak mert citromos, vagy minden zsidó ért a pénzhez, csak mert zsidó) de akkor is előítélet. Attól hogy neked még csak jó tapasztalataid voltak az almával, attól még igenis lehetnek szar termékei is, és vannak más emberek, más tapasztalatokkal, és más nézőpontokkal.
Fogd fel végre.
Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.07.04. 23:02:00 -
Bruce_Willis #8 Semennyire. Míg az apple tervezi a termékeket és meózza őket, addig nagy baj nem lehet.
Viszont nekem nem előítéleteim vannak mint a frusztrált fórumtársaknak, nekem sok év tapasztalata mondatja azt hogy samsungot soha semmiből.
Nekem is volt ilyen-olyan samsung termékem, még telefonom is, de a családban rengeteg sok gagyi termékkel találkoztam már. Legyen az okostelefon, televízió, mikró, vagy bármi más. A samsung mindenbe beleüti az orrát, de semmit sem csinál meg tökéletesre. -
1-10-es skálán mennyire fáj hogy az imádott apple termékeid tele vannak samsung alkatrészekkel? -
Bruce_Willis #6 Vegyen samsungot akinek két anyja van! Hulladék mind. mikor tudott egyáltalán minőséget gyártani a samsung? -
Bruce_Willis #5 Szóval egy olyan ember állítja a másikról hogy tudatlan, akinek még életében köze nem volt egyetlen apple készülékhez sem, azt hogy hogyan néznek ki, még csak az sg.hu-s cikkekből látta.
Ezzel szemben egy oltári nagy hazugsággal indítja a mondandóját, miszerint az apple watch akksija egy napot alig bír ki. Majd a szokásos fröcsögést hajtja, amit kórusban szoktak beböfögni az önértékelési zavarral rendelkező egyedek az apple hírekhez.
Szavahihető ember lehetsz... Ezt valahogy minden hozzászólásod tükrözi... -
VolJin #4 Ránézel a Samsung Watchra, egy órát látsz, ránézel erre, egy hétzenés szutykot... -
A tudatlanság bűn. Bűnös vagy.
A cikkhez persze szokás szerint hozzászólni nem tudsz, mert ahhoz már agy is kéne :-/ -
Bruce_Willis #2 Már megint mi késztetett arra hogy faszságokat irkálj?
Ja tudom... a frusztráltságod...
-
1 napot alig bír ki ez a hulladék.
Előző Garmin sport/okosórám okosóra üzemmódban majdnem 2 hetet(!) elment. A mostani Garmin sport/okosórám már csúcsliga, nyilván 24 órában még pulzust non-stop, ilyen fenti romot 2-t vehetnék az árából, rendszeres sportolás mellett hetente 1x töltöm.
Fel kéne már fogni, hogy azért mert egy mesterségesen összehypeolt cég rányomja valamire a logóját, attól az még nem lesz jó termék.