Embereket érdekelt már annyira animációs film, mint a Toy Story 4?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

segítek: az első full animált mozifilm és az első Pixar-animáció.
na ezért korszakalkotó, még ha te nem is hiszed, hogy az.

"nem hozott újat"... vazze, az első ilyen film a történelemben, mihez képes nem hozott újat? a másodikhoz képest, amire akkor még 3 évet kellett várni (na jó, ha totál ismeretlen brazil filmet nézzük, akkor csak fél évet)?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Kelta
és a 3. rész volt a legjobb szerintem..

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Az nem hiszem, hogy a film hibája, hogy nem hallottál róla, de egyrészt: miért lett volna korszakalkotó az első rész? (Szuper jó volt, de csak egy PIxar-animáció, ami nem hozott újat, volt jó pár hasonlóan jó Pixar-darab) Másrészt pedig pont ez az a sorozat, ahol minden részÚJAT tudott hozni, és tartották velük a nagy színvonalat.

" még a másodikat is sokan várták, a 3. ra meg teljesen lehalt a hype"

ööö, amellett, hogy ki a frászt érdekel a hype, izé:

1. rész: USA-bevétel: 191 millió dollár + nem-USA bevétel: 181 millió dollár
2. rész: USA-bevétel: 245 millió dollár + nem-USA bevétel: 251 millió dollár
3. rész: USA-bevétel: 415 millió dollár + nem-USA bevétel: 651 millió dollár

És ez a 4. rész kábé 2 hét alatt fog 415 millió dollárt hozni, és lehet, hogy mindeni idők legsikeresebb animációs filmje lesz.

Ez pont a hype lehalásának az ellenkezője.
Palinko
Szerintem az első rész ütött mert akkor korszak alkotó volt még a másodikat is sokan várták, a 3. ra meg teljesen lehalt a hype és én itt se éreztem most hallok róla először hogy egyáltalán van 4. rész kár érte mert jó kis animáció volt, de kicsit kifogyott a mondanivaló már és magát ismétli.