Szekeres Viktor

Embereket érdekelt már annyira animációs film, mint a Toy Story 4?

Elég nagy a hájp a Toy Story 4 körül, de nem lesz egyszerű rekordot döntenie.

Az sok érdeklődő számára elég megnyugtató, hogy a negyedik Toy Story-film jól sikerült, hiszen a legtöbb kritikus pozitívan ír a végeredményről (szerintem is kifejezetten jó lett, nagyon kevés embernek fog csalódást okozni), azonban az elemzőket az tartja izgalomban, hogy vajon sikerül-e Amerikában rekordot döntenie a filmnek, vajon minden idők legerősebb animációs kezdését fogja-e produkálni?

Tűnjék ugyanis bármilyen meglepőnek, egyelőre a jelek nem arra mutatnak, hogy így lesz. Az biztos, hogy a film gigantikus siker lesz, valahol 150 és 200 millió dollár között lesz a nyitóhétvégi bevétele, de azt nem tudni, hogy A hihetetlen család 2 tavalyi 182,6 milliós startját felül tudja-e múlni. Jelen állás szerint a 170 millióhoz közeli kezdés realisztikusabbnak tűnik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #4
  segítek: az első full animált mozifilm és az első Pixar-animáció.
  na ezért korszakalkotó, még ha te nem is hiszed, hogy az.

  "nem hozott újat"... vazze, az első ilyen film a történelemben, mihez képes nem hozott újat? a másodikhoz képest, amire akkor még 3 évet kellett várni (na jó, ha totál ismeretlen brazil filmet nézzük, akkor csak fél évet)?
 • Kelta #3
  és a 3. rész volt a legjobb szerintem..
 • kalapos01 #2
  Az nem hiszem, hogy a film hibája, hogy nem hallottál róla, de egyrészt: miért lett volna korszakalkotó az első rész? (Szuper jó volt, de csak egy PIxar-animáció, ami nem hozott újat, volt jó pár hasonlóan jó Pixar-darab) Másrészt pedig pont ez az a sorozat, ahol minden részÚJAT tudott hozni, és tartották velük a nagy színvonalat.

  " még a másodikat is sokan várták, a 3. ra meg teljesen lehalt a hype"

  ööö, amellett, hogy ki a frászt érdekel a hype, izé:

  1. rész: USA-bevétel: 191 millió dollár + nem-USA bevétel: 181 millió dollár
  2. rész: USA-bevétel: 245 millió dollár + nem-USA bevétel: 251 millió dollár
  3. rész: USA-bevétel: 415 millió dollár + nem-USA bevétel: 651 millió dollár

  És ez a 4. rész kábé 2 hét alatt fog 415 millió dollárt hozni, és lehet, hogy mindeni idők legsikeresebb animációs filmje lesz.

  Ez pont a hype lehalásának az ellenkezője.
 • Palinko #1
  Szerintem az első rész ütött mert akkor korszak alkotó volt még a másodikat is sokan várták, a 3. ra meg teljesen lehalt a hype és én itt se éreztem most hallok róla először hogy egyáltalán van 4. rész kár érte mert jó kis animáció volt, de kicsit kifogyott a mondanivaló már és magát ismétli.