6
 • Bruce_Willis
  #6
  Hozzáteszem a wikipédiával biztosan van egy közös megállapodásuk, azonban nem hinném hogy a wiki jobban jár vele mint a google.
 • Bruce_Willis
  #5
  A wikipédiából is lenyúlja az adatokat.
 • Bruce_Willis
  #4
  Nos akkor elmagyarázom mindhármótoknak.
  A google gyakorlatilag lenyúlja a dalszövegeket. Már a keresőben megjeleníti azokat, rá sem kell kattintani a gyűjtőoldalakra. Próbáljátok ki!

  end3:
  Úgy találod meg majd ezután is mint bármi mást, hogy a találati listából kiválasztod a neked tetsző gyüjtőoldalt és rákattintasz. Voálá.

  csigafi:
  Ne csodálkozz, a google lépten-nyomon megszegi a törvényeket.

  esdideki:
  Megjelölés. Mint mikor a krimikben megjelölik a bankót, és a tolvajnál megtalálják.
  Úgy jelölte meg a dalszöveget hogy módosította. A cikkben is benne van.
  Így a tolvaj google-nél megtalálták a hamis bankókat. ;)

  Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2019.06.20. 12:33:03
 • esdideki
  #3
  Hogy lehet "megjelölni" egy dalszöveget? Aláhúzza pirossal?
 • csigafi #2
  Hát ezt nem értem. Nem pont az a kereső lényege hogy ha keres az ember egy dalszöveg részletest akkor azt meg találja?. Vagy a Genius szerint hogy kéne az embereknek megtalálnia a dalszövegeket? Már nagyon unom ezt a sok googlét lehúzó semmit tevő céget.
 • end3
  #1
  Ha nem lehet rákeresni, vajon mitől foglya megismerni, megszeretni az újabb kreálmányt a net népe? - Inkább előbb mint utóbb, - elérik a jogvédők, hogy diszkréten eltűnhetnek a nagy érdektelenségben, és a kutya sem fogja keresni őket. Akkor majd menni fog a sírás-rívás a meghallgatásért. - Az ezért kifizetendő reklámot is, majd a G és a többi mammut foglya lenyelni az biztos, ők nem lesznek vesztesek, csak a szerzők.
  Utoljára szerkesztette: end3, 2019.06.19. 16:23:28