5
  • ostoros
    #5

    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.06.17. 19:54:26
  • duke
    #4
    "hanem életveszélybe sodort informátorokat - afgánokat, irakiakat, újságírókat, vallási vezetőket, jogvédőket, az elnyomó rezsimek másként gondolkodóit - azzal, hogy leleplezte személyazonosságukat."
    Hazug baromsag. Az Usa minden haboruja vegso soron az olajert folyik. A hos amerikai katonak minimum 50 eve hosiesen harcolnak az olajert.
  • ostoros
    #3
    Azt hitte a nyilvánosság majd megvédi. Azt nem vette figyelembe, hogy a "nyilvánosság" figyelme egyrészt rövid, másrészt a hatalmasok seggét nyalja jelentős részben, szóval csak idő és elegendő hazugság kérdése volt, míg elég ember kihátrált a csávó mögül.
    Úgy tűnik tényleg elhitte, hogy sajtó szabadság van... és hogy az majd valahogy megvédi őt, ha a sajtó szabadság lovagjának tekinti magát. Balga.
  • kvp
    #2
    Assange ott szurta el, hogy nevvel es arccal vallalta magat. Ha ezt nem teszi meg, akkor meg mindig bottal utnek a wikileaks-esek nyomat. A masik pedig az, hogy ha mar ismert lett, akkor nem igazan kellett volna egy diplomaciai vedettsegre epitenie, hanem megprobalni eltunni vagy legalabbis olyan orszagba tavozni, ami nem adja ki. Ezt meg akkor is megerte volna ha nem teljesen legalis modszerekkel tudja csak megoldani. Onnantol, hogy ismert lett egyertelmu volt, hogy elobb utobb megprobaljak vagy jogi vagy fegyveres modon kiiktatni. Mondjuk a szomoru, hogy erre a fel internet, meg korabban a hatat biztosito anonymous felhivta a figyelmet, meg mielott a nyilvanossag ele lepett, csak eppen nem hallgatott senkire.
  • ostoros
    #1
    Na ugye...
    Egyébként mi a jogalap? Még csak nem is amcsi a csávó...

    Ja, az utolsó mondatok meg nyilvánvaló önigazolás usákok részéről. Hadd ne kelljen már aggódnom olyan emberekért akik vagy eleve kémnek készültek, vagy elárulták a saját hazájukat pénzért vagy más okokból...
    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.06.11. 17:39:50