10
  • Macropus Rufus
    #10
    "Több sebből is vérzik az irományod, mindenesetre"
    hát erre példát azért írhattál volna :)
    Viszont ne haragudj, hogy ezt mondom de nem hiszem el, hogy 8 óra alatt végignyomtad úgy a Rage-t, hogy az 1-2 kivétellel az összes trófeát megszerezted, ráadásul az összes nehézségi fokon végig nyomtad. Mind ezt 8 óra alatt. Ez azért necces, mert a leggyorsabb végig játszás olyan ~1 óra 45 perc. Egy szinten és nincs meg szerezve az összes trófea. És mint említettem a játék számomra akkor van vége amikor nincs tovább. Minden meg van és minden nehézségi szinten végig mentem. Ez nem 8 óra. Ez biztos.


  • Ender Wiggin #9
    Szubjektív. Számomra más játék a világtörténelem legjobbja. Az AW miatt nem érzem, hogy kimaradt valami, ellenben megkíméltem magam egy sor bosszankodástól. ;-)
  • Yagami
    #8
    Meh.
    Több sebből is vérzik az irományod, mindenesetre én csak annyit mondanék, hogy nekem pár mellékküldi maradt csak, kipucoltam mindent szinte és olyan 8 óra alatt "kiröhögtem" ezt a játékot hard-on. Emlékszem a Doom-ra hard-on, az kicsit más volt...ebben meg az utolsó 4 órában meg se haltam egyszer se, ezt néztem, vicc az egész ilyen téren. A cikk szerintem telitalálat lett, ami itt nagyon ritka, a gunplay-harc zseniális, ez mindig az a szint, amit tanítani kéne másoknak, ezt tudjuk...de azon kívül...óriási csalódás.
  • Yagami
    #7
    És a "hülyeséged" miatt a videójáték-történelem egyik legkiválóbb/elgondolkodtatóbb alkotását kerülted így el (eddig). Nekem semmilyen problémám nem volt vele...
  • Macropus Rufus
    #6
    " ....hiányában pedig nincs különösebb okunk arra, hogy újra és újra betöltsük, sőt mi több, sokan a végére már inkább talán menekülnének tőle a rengeteg klónfeladat láttán."

    Aha. Értem. Szóval a játék számodra ott van vége, hogy kipörgetted. Az, hogy a játék ekkor olyan max. 40%-ban van végigjátszva az nem nagyon érdekel. Számodra végig van játszva, holott nincs. A sok-sok küldetés ami csak a gyűjtögetésről szól az azért van, hogy esetleg jobb fegyvered legyen, meg több lőszered meg ilyesmi, már egészen hamar. Am. már a Rage1 is ezzel operált. Ott nem tűnt fel, hogy ha nem gyűjtögetsz akkor nincs semmid? :o Ha jól csináltad akkor már szinte az elején olyan fegyver arzenálod van meg muníció hegyek, hogy szinte képtelenség veszíteni onnan.
    Én speciel imádtam mászkálni. Lehet a Rage1 világa nem teljesen nyitott, de sokkal nagyobb területet lehet bejárni mint azt elsőre gondolnánk. Sok esetben érdemes vissza menni már meglátogatott helyszínekre is, mert mindig van valami új ott. Majd 3 órám ment rá míg a Rage1-ben megtaláltam az alkotók graffiti barlangját vagy mit. Nem hiszem el, hogy 8-10 óra játék után a játék be van fejezve. A játék akkor van befejezve amikor az összes küldetés/kihívás teljesítve van. Ez meg nem 10 óra, hanem sokkal több. És a multi hiánya neked egyenlő azzal, hogy többet nem veszed elő. Gratula.
    Engem pl. sokkal jobban piszkál, ez a buzi magenta szín. Mi a fenéért kellett ez? :o
    És ez még a multi hiányát is felül írja.

  • ugh
    #5
    A kezelofelulet 5?
    Akkora elbaszott, tulbonyolitott kaosz-t ritkan latni az.
    Utoljára szerkesztette: ugh, 2019.06.03. 11:30:37
  • sárkánylovag
    #4
    gay warning
  • Ender Wiggin #3
    Anno az Alan Wake-et én is 11 perc után dörgöltem (a Steam statisztika szerint). Az kiderült, hogy játszhatatlanul rossz az irányítás és ócska a kameraszög, amiből látni a karaktert. PC-s port, hozzáteszem, de nekem annyi elég is volt belőle. 5 eurót kidobtam a kukába.
  • Dynamic
    #2
    Hát ennek aztán nem sok értelme volt. Az első 15 perc egy pörgős felvezetés, kb. semmi nem derül ki a "valódi" játékból. Aztán lehet, hogy tényleg rossz, én sem játszottam pár óránál többet mert nincs rá időm, csak azt mondom, hogy semmi értelme az első 15 perc alatt megítélni az egész játékot.
  • Relixo
    #1
    15 percet játszottam kb. vele aztán töröltem is. Ennyit ért.