Call of Duty: Modern Warfare (2019)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
https://www.twitch.tv/sp1gu
Viszont most a bétában nagyon is jól szórakoztam, még akkor is, ha elég sokszor feküdtem meg. Pörgös meccsek, sokféle fegyver, a csapattagok nem mind agyatlan hülyék és egyelöre cheattel se nagyon találkoztam (igaz, ez csak béta). Október végén nagyon várom már a gamet, bár Breakpoint mellett nem tudom, mennyi idöm lesz rá. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Bár ez tényleg nevetséges... 😄
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2019.09.27. 13:54:52
Hosszú évek után viszont végre egy jó CoD jön újra, elő lesz rendelve tuti nemsokára. Most csak azért nincs, mert PC-re nem lehet még dobozasan előrendelni. Érdekes, pedig már csak 1 hóbap van a megjelenésig. Na de mind1, max akkor majd digitálisan veszem meg.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Next PC upgrade: 2022
Sajnos kimarad ahogy az előző része is pedig annak is jó volt a kampánya. Kár hogy az activison kezébe van ez a frencsájz. Sosem lesz olcsó 😞
(Bundle-ban nyilván sose lesz. Olcsóbb is max 5 év múlva, de akkor sem 5 euró. Emiatt értem az aggályod, de ne add fel.)
Szerintem így multi, meg a kampány bemutatója alapján esélyes, hogy a király visszatért és ismét elfoglalja a trónját. Nagyjából erre mondtam volna 10 évvel ezelőtt, hogy BF kuka. 😊
A sztori trailer nagyon bejött. 😊 Várós a játék, de nagyon.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2019.09.25. 00:07:08
Szokásos COD pörgés <#eljen>#eljen> <#worship>#worship> De kár ,hogy kb sose játszhatok vele 😞
Béta kellemes csalódás, jól is futott, de igen, kell az az optimalizálás, persze erre van az OBT.
Még a végén lehet, hogy beruházok rá... Csak sajnos azután jelenik meg az új Doom, az meg stfuandtakemymoney. 😞
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2019.09.24. 12:58:34
Az egyik multis pályán (Hackney Yard), volt egy hatalmas ventilátor a sínek, csillék mellett és fény is jött át rajta. Nem igazán volt keresni valója ott, de biztosra veszem az RTX miatt rakták be, hogy lehessen demózni. Mögüle fény szóródott ki, miközben a lapátok mozogtak. Bár nyilván a kampányban lesz több szerepe a fényszórásnak. Grafikailag a multis rész is rendben volt részemről, bár ez a TXXA x2 beállítás szétmossa a képet. Régebbi COD részekbe is ezt erőltették, nekem nem szimpi.
De egy pici optimalizálás még ráfér. 😊
hawkie22: NVG vagyis night vision goggles néven futott még szombaton ez a játékmód. Aztán nem láttam többet. Itt az volt a különleges, hogy nincs iron sight, helyette lézerfény adja az irányzékot, ahova lősz és így azért nehezebb célozni. No meg este van és mindent abba a tipikus zöldes fényben látsz, kisebb látómezővel.
Tegnap megjött a Realism játékmód is, de ez nem a hardcore megfelelője. A sebzés nem változik ugyanis, HUD viszont nincs. Hétvégén sikerült eljutni a lvl30-as szintre (maximálisan elérhető itt a béta alatt). Nagyon jó volt, bár ez még egy igen korai verzió (0.1xxx) és bőséggel volt benne hiba.
Amiket észrevettem: Cyber Attack játékban a bomba hatástalanításánál nem csinált semmit a program F gomb megnyomására. Időnként, bár ritkán egyszerűen eltűntek a fegyverek a kezemből, még ütni sem tudtam.
Legidegesítőbb viszont nem ez volt. Sok meccs elkezdődik úgy, hogy kevesebb a létszáma az egyik csapatnak. Vagy épp meccs közben alakul így, de a kilépő játékosok helyére nem érkezik be újabb. Van amikor igen, de az esetek többségében hátrányba van az a csapat ahol kevesebb az ember. Ezzel gyakorlatilag szinte biztosan veszt az a csapat aki létszám mínuszba kerül. Persze lehet ez is hiba volt.
Amúgy konzolosok (xbox, ps4) és pc-sek is teljesen jól megvoltak, én legalábbis nem éreztem se előnyt, se hátrányt, ha vegyes felállású csapattal mentem. Hátrány akkor ért, ha a pingem felment 100 fölé, de ez is elég ritka volt, de ha volt, akkor 10-ből 9-szer biztosan leszedett az ellenfél. Így ezekből a meccsekből kiléptem.
A Ground War is igen jó móka. Ez szinte egy az egyben BF, csak itt valamelyest lineárisabban vannak a pontok elhelyezve. Viszont ez már megköveteli az erősebb processzort, itt már voltak zavarok az erőben nálam. (i5 haswell nem volt elég ide.) De lehet betudható még a korai változatnak, bár nem hiszem.
A lényeg: Biztos vétel. Nagyon jó COD lett. Méltó a nagy elődökhöz. Szombat, vasárnap amennyi időt rá tudtam szánni azt beletettem. Nem bántam meg. Szerintem ma már lejár a béta, mire hazaérek, de a hétvégére "kikodoztam" magamat. 😊
Ezután a béta után jön nálam a Planet Zoo bétája, majd okt. 4-én a Ghost Recon Breakpoint, utána COD, majd Planet Zoo és november elején a nagyágyú, az új Star Wars Fallen Order. 😊 Jó lesz ez az évvége.
"Persze a dolgot némiképp árnyalja, hogy a bétát több ponton is visszafogták a fejlesztők; a textúrák és a részecskék minőségénél például a „High” beállítás feletti opciók egyelőre le vannak tiltva, illetve rendszerint az egyjátékos kampány szokta jobban megterhelni a gépeket."
1. Grafika jó, bár egy picit szerintem még fognak ezen finomítani, hogy még szebb legyen.
2. Rengetegen voltak a bétában eddig, valszeg a crossplay lehetösége miatt.
3. Remélhetöleg a teljes játékban ezt a lehetöséget kiveszik vagy legalábbis beleraknak olyan lehetöséget, hogy lehessen választani, kik ellen akarsz játszani, mert konzolosok ellen a konzolon meglévö Aiming Help lehetösége miatt a PC-sek alapból hátrányból indulnak.
4. Felmentem egyelöre lvl8-ig, több játékra ma nem volt idöm, eddig megnyitottam az összes classt (assault, ghost, demolition, sniper meg még valami), pár fegyvert és segédeszközt, rengeteg a választék, amiket a szintek meglépésevel érhetsz el.
5. Többféle kinézetü karaktert választhatsz, mindkét oldalhoz van kb. 8 különbözö kinézet, amiket a szintek meglépésével nyithatsz meg
6. Lootbox-al nem találkoztam a bétában
7. 5-féle játéklehetöség van a bétában, ebböl nekem a Team Deathmatch és a Domination tetszett. Szerencsére egyelöre a Battle Royale-féle hülyeséget kihagyták, emiatt pörgösebbek a meccsek, de érdemes csapatban rohangálni, nem szólózni. Haverokkal, fejessel, TS-en vagy Discordon nyomva jó móka lesz ez
8. Már most lehetett találkozni klánokkal, nyilván ök kicsit összehangoltabban nyomták a pályákon, többségük lvl20-21 körül volt az elérhetö 30-ból.
9. Mindent összevetve nem lesz ez rossz, van egy-két dolog, amin még csiszolni kell szvsz, de jó lesz ez.
A háború folytatódik és sötétebb lesz, mint valaha
Bár a PlayStation 4 tulajok már futhattak egy kört az új, forradalminak ígért Call of Duty-val, a PC-sek számára ez a lehetőség csak most jön majd el. Azok, akik látatlanban előrendelték az epizódot, már ma, valamikor később, mindenki más pedig szeptember 21-től férhet hozzá a bétateszthez, amelyben a 2v2 és a 6v6 mellett a Battlefieldet hazai pályán támadó 32v32 mód is kipróbálható lesz, ha viszont a start után még nem szeretnénk arra várni órákat\napokat (internete válogatja) hogy a körülbelül 45 gigányi anyag a szerverekről a gépeinkre kerüljön, már most elindíthatóvá vált a preload, vagyis az előtöltés lehetősége, méghozzá mindenki számára. Ehhez nem is kell más, csak egy Blizzard applikáció, szóval aki bétázna, érdemes már most rászánnia az időt és a sávszélességet a dologra.
Ha pedig csak az tart vissza a dologtól, hogy nem tudod, a masinádon menni fog-e az elméletileg teljesen az alapjairól újraírt grafikus motor az új COD alatt, a béta kezdése előtt nyilvánosságra hozták a gépigényt is, amely meglepően barátságosnak tűnik. Windowsból például csak 64 bites az ajánlott, az viszont akár egy 7-es is lehet, processzor fronton egy i5 2500-as Intelre, vagy egy ennek megfelelő erejű AMD-re lesz szükség, VGA-ból pedig GeForce irányból egy GTX 670, AMD felől pedig egy Radeon HD 7950 a minimum, az alacsonyabb felbontásokhoz és a visszafogott grafikai részletességhez pedig 8 giga RAM is megfelelő lesz. Ha kiemeltebb látványra vágyunk, azért ott már nem árt a vas – prociból ilyenkor egy Core i7 4770-es (vagy hozzá hasonló AMD) fog kelleni, GPU-ból pedig egy GTX 970, vagy egy Raden R9 390 azért nem fog megártani – 16 gigányi rendszermemória mellett. A jelek szerint a ray tracing támogatás a bétában még nem lesz ott, a leírásban legalábbis nyomát sem látjuk RTX kártyának, ami egyelőre létfontosságú lenne a dologhoz.
Minimum:
OS: Windows 7 64-Bit (SP1) vagy Windows 10 64-Bit (1709)
CPU: Intel Core i5 2500k vagy vele egy erősségű AMD
GPU: Nvidia GeForce GTX 670 2GB / GTX 1650 4GB vagy AMD Radeon HD 7950
RAM: 8GB RAM
HDD: 45GB
Szélessávú internetkapcsolat
Ajánlott:
CPU: Intel Core i7 4770k vagy vele egy erősségű AMD
GPU: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / GTX 1660 6GB vagy AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580
RAM: 16GB RAM
HDD: 45GB
Szélessávú internetkapcsolat
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.09.19. 13:06:26
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.06.02. 20:17:56
- Nem folytatás, nem előzmény, nem remastered, egy teljesen új rész ami semmilyen formába nem kapcsolódik a többi MW részhez. Mondhatni reboot.
- Lesz sztori mód ismét.
- Lesz multiplayer természetesen, ami 20 játékosnak enged helyet egyszerre. A Battle Royale kimarad most.
- Illetve lesz coop mód, ami inkább a régebbi Spec Ops módokhoz fog hasonlítani. A zombi móka most teljesen kimarad.
- Lehetőség lesz együtt játszani a PC-s, PS4-es éx Xbox One-os játékosoknak (cross play).
- Nem lesz Season Pass.
- Új grafikus motort kap a játék.
- Az új tartalmak ismét elsőként PS4-re fognak jönni.
- Megjelenés PS4-re, Xbox One-ra és PC-re (csak Battle.net-en lesz elérhető, Steam-en nem) 2019 október 25-én.
És a bejelentő trailer: