449
Call of Duty: Modern Warfare (2019)
-
greenkawa #205 Az már decemberbe meg volt -
TomStorm #204 Szezon 1-et kimaxolta valaki?
Nekem még pár visszavan,talán meglesz. -
TomStorm #203 Szezon 2-ig(5 napig) dupla fegyver+BP Exp -
XabiHUN #202 Megoldottam, 22 perc alatt (2 shipment) kb 30 Mb.
Ùgyhogy nem lesz gond... -
XabiHUN #201 Sziasztok.
Meg tudja valaki mérni, hogy mennyi adatot
használ a multi òrànként?
Mobilról tolnàm (LTE) ha megjön a laptopom...
Köszi -
nordan #200 G2A -
srácok
hol érdemes kulcsot venni?
tud valaki megbízható helyet?
-
TomStorm #198 Új fegyvernek van ám kritérium:O
De legalább fejlesztem Marksman-t is kicsit:) -
TomStorm #197 Amelyikkel ütsz a fegyverrel csak hosszan kell nyomni -
Piko888 #196 Finishing movehoz melyik billentyüt kell nyomni? -
undY1ng #195 GS írta, hogy gondok vannak a letöltő szervereikkel, úgyhogy legyen mindenki türelmes. -
TomStorm #194 Ja igen leszedett még utána egy Spec Ops pakkot meg egy Multit.De azt már nem vártam meg lassan töltötte.
Úgyhogy alig várom hazaérjek este!:) -
nordan #193 nekem is............azt hittem,hogy letörlődött és újrarakja magát :D -
Piko888 #192 Nekem 40 gigát szedett le -
greenkawa #191 Ne baj,ha nem érted! csak ne csinálj úgy,mintha.... -
TomStorm #190 Mi a szar benne?Sok szart nem látok csak javítást meg újdonságot -
greenkawa #189 Ja! Úgy rohad le ez a játék is,ahogy pakolják meg,a sok szarral. -
TomStorm #188 Kinnt van 1.13(14GB) vele együtt a Crossbow! -
TomStorm #187 Na lvl155 megvan.Látom folytatja karrier szintet!
BP 96rank lett a max szintemnél.Még 4 azt ma megcsinálom,kell a Corrupter!:) -
murfitts5 #186 Üdv nektek. Akiknek van kedve bandába nyomni pár normális fővel, nem idegenekkel, azt szívesen várjuk körénk. 30+ osok vagyunk, de minden normális játékos jöhet, legyen még jobb a játék. :) Teamspeak: f1rft.dyndns.hu :) -
TomStorm #185 Legendary -
TomStorm #184 Free Gift-be van most Flood MP5 lvl42-es Recoillal.Na ez azért kicsit durva.. -
TomStorm #183 Na összedobtam egy Lvl55-ös 75lőszeres Sniper AK-t Recoillal.Közelről-távolról egész jó:D
-
stalker001 #182 Sziasztok.
Olyan problémám lenne az eredeti játékkal, hogy a menüből akár mire megyek kilép a játék a kampány meg dev error-al lép ki...
Tudtok erre bármi megoldást? a windows eredeti minden driver friss, a textúra meg normal-on van, ezen kívül semmi fix-et nem tudok mást..... -
greenkawa #181 Az még nem kor! Ekkor még messze nincsenek ilyen problémák... ;) -
hawkie22 #180 Nem tudom, ti hány évesek vagytok, de én 37 évesen már nem rendelkezem olyan reakcióidövel, mint a mostani 15-17 évesek, akik rendszeresen játszanak FPS-el. Én idöröl idöre elöveszem, de már a lassúbb folyású játékokat részesítem elönybe. Most is pl. egy sima böngészös játékkal töltöm az idömet nagyrészint, Missionchief.com. Jól el lehet vele szórakozni. :) -
A fejlődés a dolgok megnyitásához van csupán. Elég unfair lenne, hogy ha te sokat játszol a játékkal, akkor te már előnnyel rendelkezel a kisebb szintűek ellen. Ez nem egy RPG, hogy több életed legyen, vagy akár 100x-os tűzerő sok szintlépés után. :D Ha bénán játszik egy 100+-os szintű, akkor nem számít a szint. Egy 1-es szintű lehet sokat játszik FPS játékokkal és bár most kezdte ezt a játékot, még jól tud lőni. :) -
TomStorm #178 Én meg azt nem értem,hogy a kis szintüek lassan jobbak mint a nagyok lol
Akkor minek fejlődni?! -
nordan #177 azért nagyon is számít, én nem ismerem a pályákat a fegyvereket a setupkat van a játékban 8-10 órám......namármost olyan ellenfelek akiknek 100-200 órája van igenis sokkal nagyobb előnnyel játszik, nem értem miért nem lehet rank alapján összesorolni az embereket -
hawkie22 #176 Egyébként miért ne? Ma játszottam haverral egy csapatban, haver PS-en, én PC-n, egymás mellett, én Rank55, ö Rank1. Berakott minket 150-180-as ellenfelek közé, simán benne voltunk a végén az elsö háromban pont alapján. A szint csak annyit jelent, hogy mennyit kockultál a játék elött, semmi mást. :) -
TomStorm #175 Mert úgy engem (R115) úgy el szokott picsázni low Rank hogy elszégyenlem magam..
Benne vagyok top3-ba de sokat kapok "kezdőktől"!! -
TomStorm #174 Hogy mire? -
nordan #173 azt amugy hogyan gondoltak komolyan,hogy rank 155-os embereket raknak 1-2 óra playtimeos embereknek ellenfélnek? -
TomStorm #172 Na behúztam Battle Pass-t.Ami jó hogy 1000CP volt és visszaadott 600-at(Tier46-on)!
Amúgy nem nagy szám.XP tokeneket hamar el lehet lőni.Blueprint viszont ad pár magas szintü fegyver kiegészítőt.
-
greenkawa #171 Sziasztok!
Szükségem lenne három játékosra,akik segítenének ( és maguknak is) megszerezni egy jól eldugott "intel"-t.
A CROSSWIND pályáról van szó,ahol csak lopakodással lehet megszerezni az utolsót,ami egy garázsban van..
Köszi, ha van vállalkozó.... -
undY1ng #170 Ahogy észrevettem egy adott fegyver szintezésénél a vége felé jönnek azok a reflex sight-ok, amik kellenek a későbbi egyedi dotokhoz. Bár annyival nem lehet jobban látni a dolgokat, még is jó szenvedni velük. :D
A fejlövéses küldik kicsit idegesítőbbek, mert nem mindig adja be...
Egyébként aki gondolja vegyen fel: Sp1gu#2488
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.01.04. 15:26:20 -
TomStorm #169 Tényleg elég gáz.T36-nál járok és gyakorlatilag semmit nem kaptam.1-2 matricát meg valami kis szarságot.
Na meg a Ram7-et ami elvileg a standart fegyverek között van és leírásban szint követelmény van.Az hogy betették BP-ba free-ként ez baromság -
nordan #168 ez a batllepass és társai a legnagyobb pofátlanság amit a játékgyártók kitaláltak -
A ram7 a battle pass tier 31-nél jár ha jól emlékszem.
Free Tiers (of the Battle Pass system): Everyone can earn over 20 free tiers of content, including two new weapons – the RAM 7 and Holger-26 – just by playing. -
Piko888 #166 89-es vagyok és még nem kaptam meg a RAM7-et, miért?