449
Call of Duty: Modern Warfare (2019)
  • FartingSquirrel
    Másnál is borzalmasan lagol a cutscene-eknél? Gyakorlatilag még el sem kezdtem a játékot, mert már a legelső átvezető videónál rage quiteltem. Elviselhetetlen volt.
  • Piko888
    igazad van 7.5 volt, a hátralévőt hittem a teljes méretnek
  • FartingSquirrel
    nekem 7,5... Épp most akartam elindítani, erre frissít... De még megjelenés előtt is patchelt rajta valamit.
  • Piko888
    Gyorsan jött az első frissítés, 4 GB
  • foxxi
    Yogsara #21730 ha valaki unatkozna
  • grebber
    Digital Chumps - 92/100
    Hobby Consolas - 90/100
    Hardcore Gamer - 90/100
    Everyeye.it - 90/100
    PlayStation LifeStyle - 90/100
    Multiplayer.it - 90/100
    TrueGaming - 90/100
    Power Unlimited - 88/100
    Game Informer - 88/100
    AusGamers - 85/100
    COGconnected - 82/100
    Gameblog.fr - 80/100
    The Daily Dot - 80/100
    GamesRadar+ - 80/100
    Daily Star - 80/100
  • Piko888
    A daily challengeben 50-et kell ölni assault riflevel, már rég meg volt, de csak 5 killt jelöl, mi lehet a gond?
  • grebber
    Modern Warfare - előzetesen a Spec Ops Survival

• MoRT2195
    "Hírek szerint, indulásnál (pénteken) nagyjából 50-60 GB helyet fog foglalni"

Késöbb...

"Csak egy tipp volt részemről az 50-60."

A kettő dolog igazából elég mást jelent. Vagy a tipped hír értékű? :D

Na mindegy, megyek aludni, aztán addig majd jön lefelé. :)

Nekem ennyi a max letöltés.

Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2019.10.23. 08:05:03
  • undY1ng #76
    Ajjajj... :D
  • Árnyvadász
    Igazad van, több hely kell neki kezdésnek. Most vettem meg és már lehet előtölteni, 123 GB adatot szed le éppen. Csak egy tipp volt részemről az 50-60. Ez sem kevés, amit most tölt, de legalább nem 175 GB.
  • nono28
    Rendben,köszönöm a segítséget!
  • grebber
    Blizzard shopjában
  • nono28
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy,pc-s verziót hol lehet majd megvásárolni?
  • MoRT2195
    Valóban nem 175gb-ot fog foglalni megjelenéskor, hanem ez az összes szükséges helyigény a jövőbeni tartalmakhoz, viszont azért azt az 50-60gb-ot meg keveslem. Durva lenne ha az a pár plusz tartalom több, mint 100gb-ot foglalna el. Szerintem inkább most kb 100gb lesz a játék. De a héten tuti kiderül, kár találgatni. Annyi biztos jelenleg, hogy xbox one-on 137gb a játék.
  • undY1ng #70
    Ez már sokkal barátibb és nem tudtam róla, köszi! :D Mondjuk a BO4 is csak a végére lett 100 GB.
  • hawkie22
    Meg is hülyültem volna, ha tényleg 175GB-t kéne letöltenem. :)
  • Árnyvadász
    Hírek szerint, indulásnál (pénteken) nagyjából 50-60 GB helyet fog foglalni, majd ahogy érkeznek az újabb tartalmak úgy éri el, vélhetőleg jövő év vége felé a 175 GB teljes méretet. Ez így azért jobban hangzik. :)
  • undY1ng #67
    Ezen a 175GB-on még mindig fogom a fejem... :D
  • MoRT2195
    Nem tudom miért írtam augusztust
    Október 23 03:00-tól. :)
  • hawkie22
    Augusztus? Akkor igencsak lecsúsztam róla. :)
  • MoRT2195
    Augusztus 23 03:00-tol lehet magyar idő szerint, hivatalos infó. :)
  • hawkie22
    Tudja valaki, mikortól lehet PC-re elötölteni? Találtam pár infót, de igencsak felemás infókat adnak meg.
  • FartingSquirrel
    Én nem vágom a többi CoD-ot, de az eddigiek alapján szerintem tök olyan, mint a Modern Warfare-ek voltak, csak átvezető videókkal. Én pont arra számítok.
  • CrashBoostZoom
    Nagyon sok reboot-nál meghagyják az alap hangulatot és felállást stb. hogy legyen dolog a régieknek az újaknak meg minden amúgy is új. Itt csak a név maradt. És nem, nem ugyanaz a kettő. A trailer-ben én több közös dolgot láttam az első Black Ops-al mind bármelyik MW résszel.

Az Advanced Warfare pedig szerintem jó rész volt. Ráadásul sok dolog amit láttunk benne hamarosan az lesz a jelen és amit a "Modern" Warfare-ban látunk a múlt.
  • MoRT2195
    Következő évben a Sledgehammer Games jön, akiktől eddig kaptunk egy Advanced Warfare-t, ami az első önálló CoD játékuk volt, sőt az első önálló játékuk, meg is látszott rajta sajnos. A WWII már valamivel jobb volt, de az is inkább egy átlagos lövölde volt, amit viszonylag hamar meg lehetett unni. Úgyhogy nem sok jót várok tőlük jövőre, de ne legyen igazam. :) Az lenne a legjobb SZERINTEM (ugye 3 fejlesztőcsapat van, minden évben másiktól jön egy CoD), ha az egyik csapat csinálná a múltban játszódo részeket, 1 csapat a jelenben játszódó részeket, 1 pedig a jövőben játszódó részeket. Így mindenki megtalálná a magának megfelelő CoD-ot (pl nekem a jövőben játszódó tuti nem kellene) és nem is un bele, mert 3 évente jön a neki megfelelő rész úgyis. De ha valaki szereti mindegyik kort, az se baj, mert akkor minden évben elég más stílusú CoD-ok jönnének és ő meg ezért nem unná meg. Úgyhogy remélem jövőre a Sledgehammer Games csinálja a WWII 2-t. :D Szerk.: Bár valami kreatívabb címmel is előállhatnának, mint a World War II :D
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2019.10.11. 15:35:42
  • MoRT2195
    Pont ezért reboot és nem remake. A reboot az, hogy valamit teljesen új alapokra húznak fel szinte és a címen kívül nem sok minden marad meg az előző filmekből, vagy jelen esetben játékokból. Pont annyi marad, hogy a rajongókat vissza tudják csalni. Ez a reboot nagy marketing duma, semmi más. Megcsinálhatnák ugyan ezt a játékot más szereplőkkel és más címmel, de akkor már nem lenne olyan népszerű. :) Messze nem lenne akkora érdeklődés a játék felé, ha pl. az lenne a neve, hogy Call of Duty: Space Warfare és a főszereplő nem Price lenne, hanem Jack, viszont maga a tartalom meg ugyan ez lenne. Ez csak egy példa volt, a címet és a nevet bármivel lehet helyettesíteni. De ez ilyen, mindenki fogékony a marketingre, bevallom engem is rögtön felcsigázott, hogy jön a MW reboot. Ha a Ghosts 2 jönne, akkor csak annyit mondtam volna, hogy "oké, ez megint skip..." :D Viszont ha össze hasonlítjúk a CoD4:MW-t és ezt az új MW-t, akkor látni, hogy azért a hadviselés ugyan az, viszont így is mennyi változást tudtak bele vinni ahhoz képest és ez jó. Szerintem. Nekem nagyon bejön. :)
  • CrashBoostZoom
    A címén és Price jelenlétén kívül engem ez semennyire nem emlékeztet a Modern Warfare részekre. :D Több közöst láttam a trailer-ben a többi CoD játékkal mint azzal amit ezzel a résszel reboot-olni akarnak.
  • grebber
    Modern Warfare - befutott a launch trailer

• undY1ng #56
    Ezen a 175 GB-on egy kicsit kiégtem... Főleg, hogy 1 év múlva már letöröljük az új rész miatt (már aki megveszi)... :D :D
  • grebber
    Az új Call of Duty október 25-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Minimum gépigény:

Operációs rendszer: 64-bites Windows 7 (SP1) vagy Windows 10
    Processzor: Intel Core i3-4340 vagy AMD FX-6300
    Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 670 / NVIDIA GeForce GTX 1650 vagy AMD Radeon HD 7950 – DirectX 12.0-kompatibilis rendszer szükséges
    Memória: 8GB RAM
    Tárhely: 175 GB
    Internet: széles sávú internetkapcsolat

Ajánlott gépigény:

Operációs rendszer: 64-bites Windows 10 a legutóbbi frissítéssel
    Processzor: Intel Core i5-2500K vagy AMD Ryzen R5 1600X
    Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 970 / NVIDIA GeForce GTX 1660 vagy AMD Radeon R9 390 / AMD Radeon RX 580 – DirectX 12.0-kompatibilis rendszer szükséges
    Memória: 12 GB RAM
    Tárhely: 175 GB
    Internet: széles sávú internetkapcsolat
  • Daell Drow
    Innen szoktam nezegetni, most ep nem nagyon latok, estleg vga promo kodokat.
    En pl 16k hufert vettem, mert a beneten a jo magyar forintnak hala az alap is 20,5k huf.
  • undY1ng #53
    Aprorol? Tudnál egyet linkelni?
  • Daell Drow
    Mert PC-re nem is lesz dobozos verzio, legalabbis hagyomanyos lemezes nem.
    Max ha lesz is ugyan ugy battlenetes aktivalo kod lesz benne, akkkor mar egyszerubb digitalist venni.
    En mar meg vettem egy honapja aprorol, olcsobban, 8 ev utan en is vissza terek, beta adta nekem is nagyon.
  • undY1ng #51
    De rég vettem már meg valamit dobozosban. Egyszerűen nem éri meg, mert annyival drágább (magyar viszonylatban). Általában mindent cdkeys-ről (tudom már említettem), mert állandóan akciózzák.
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2019.10.03. 09:42:28
  • MoRT2195
    Énis így vagyok vele, csak azt nem értem miért nem lehet előrendelni PC-re. Persze digitálisan lehet és végül valszeg az fog maradni, de ebből szívesen előrendelnék valami csomagot amiben legalább egy szép fémtok van, vagy valami más. :)
  • undY1ng #49
    Nagyon azon vagyok, hogy ezt a codot tényleg megkéne venni, adta a multi béta teszt.
  • Baker1
    Na, ki fogja megvenni? :D

• undY1ng #47
    Az elpusztíthatatlan transit kocsi.
  • MoRT2195
    Videó lemaradt