7
 • ostoros
  #7
  Jaj, nem lesz legális... jaj... Ki nem szarja le....
  A kínaiak szerintem tesznek az egészre... és a vevők többsége is amíg működik.
  Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.05.25. 20:55:04
 • kisedi
  #6
  a droid-ot használhatják. 4G chipes, snapdragon-os de egyáltalán semmilyen ARM cpu-s terméket nem gyárthatnak a közeljövőben. A hardverlicenc korlátozáskon túl, semmilyen google termékhez nem férnek hozzá legálisan.
  Pl gmail, drive, play áruház, youtube, insta, messenger, facebook kliens.
  Semmi usa-beli szellemi licencet tartalmazó terméket nem forgalmazhatnak ezentúl. R.I.P. HUWAEI. Kár érte.. remélem a már legyártott P30Pro-kat leárazzák..
 • ostoros
  #5
  Szerinted mennyi ideig fog tartani nekik lekoppintani a droidot, ha nagyon akarják? Úgy, hogy kompatibilis is legyen mindennel.
  Egy hónap, vagy több?
  Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.05.20. 14:18:00
 • Macropus Rufus
  #4
  Elenezest az elutesekert. Javitani nem tudom, mobil feluleten nem talalom a szerkeztes opciot. :o
 • Macropus Rufus
  #3
  Na most kerult szopoagra a Huawei: nincs tobbe android. Uj eszkozokre nem kerulnek fel a szokasos android appok: google play, gmail, egyaltalan google eleres stb... es ez nem csak a kinaban eladott vadakat erinti, hanem az egedz vilagra kiterjed. A regi vadakat nem erinti de az uj vadarlasnal ne lepodjenek meg az emberkek, hogy nincs andoid. Ha ez igy marad akkor a Huaweinek annyi.
  Am.: egy kimai cegnek csak a naiv emberek hisznek el mindent. Kina egy kommunista diktatura nemi kapitalizmussal megfuszerezve, de alapvetoen diktatura. Minden kinai cegben az allamnak reszesedese van. A Huaweiben is, ez a torveny. Szoval nem kell itt mismasolni. A cia mar letette a pairokat az asztalra, a hollandok is. A Huawei meg terel. Ha ma beszopta de nagyon. No android. Szoval hasznalhatja a szar sajat rendszeret, ami meg csak sajat magaval kompatibilis.
 • Csaba161
  #2
  Te meg nagyon naiv...
 • morguldae
  #1
  Unalmas már ez a kamu lejárató hadjárat a Huawei ellen!