7
  • ostoros
    #7
    Jaj, nem lesz legális... jaj... Ki nem szarja le....
    A kínaiak szerintem tesznek az egészre... és a vevők többsége is amíg működik.
    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.05.25. 20:55:04
  • kisedi
    #6
    a droid-ot használhatják. 4G chipes, snapdragon-os de egyáltalán semmilyen ARM cpu-s terméket nem gyárthatnak a közeljövőben. A hardverlicenc korlátozáskon túl, semmilyen google termékhez nem férnek hozzá legálisan.
    Pl gmail, drive, play áruház, youtube, insta, messenger, facebook kliens.
    Semmi usa-beli szellemi licencet tartalmazó terméket nem forgalmazhatnak ezentúl. R.I.P. HUWAEI. Kár érte.. remélem a már legyártott P30Pro-kat leárazzák..
  • ostoros
    #5
    Szerinted mennyi ideig fog tartani nekik lekoppintani a droidot, ha nagyon akarják? Úgy, hogy kompatibilis is legyen mindennel.
    Egy hónap, vagy több?
    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.05.20. 14:18:00
  • Macropus Rufus
    #4
    Elenezest az elutesekert. Javitani nem tudom, mobil feluleten nem talalom a szerkeztes opciot. :o
  • Macropus Rufus
    #3
    Na most kerult szopoagra a Huawei: nincs tobbe android. Uj eszkozokre nem kerulnek fel a szokasos android appok: google play, gmail, egyaltalan google eleres stb... es ez nem csak a kinaban eladott vadakat erinti, hanem az egedz vilagra kiterjed. A regi vadakat nem erinti de az uj vadarlasnal ne lepodjenek meg az emberkek, hogy nincs andoid. Ha ez igy marad akkor a Huaweinek annyi.
    Am.: egy kimai cegnek csak a naiv emberek hisznek el mindent. Kina egy kommunista diktatura nemi kapitalizmussal megfuszerezve, de alapvetoen diktatura. Minden kinai cegben az allamnak reszesedese van. A Huaweiben is, ez a torveny. Szoval nem kell itt mismasolni. A cia mar letette a pairokat az asztalra, a hollandok is. A Huawei meg terel. Ha ma beszopta de nagyon. No android. Szoval hasznalhatja a szar sajat rendszeret, ami meg csak sajat magaval kompatibilis.
  • Csaba161
    #2
    Te meg nagyon naiv...
  • morguldae
    #1
    Unalmas már ez a kamu lejárató hadjárat a Huawei ellen!