UBOAT
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Normál irányításban ami inkább fél szim.nem bonyolult de first person az már szimulátor na ott nagyon bonyolult😊
Legénység management elég nehéz.Képbe kell lenni nagyjából egy tengeralattjárón ki mit csinál.
Nekem még ez nem megy annyira(talán a rádiós már ok de a torpedót kezelő matrózokhoz közöm nincs).
Mondhatni,hogy elég nehéz minden!
Tutorialt kell csinálni keményen
Legénység management elég nehéz.Képbe kell lenni nagyjából egy tengeralattjárón ki mit csinál.
Nekem még ez nem megy annyira(talán a rádiós már ok de a torpedót kezelő matrózokhoz közöm nincs).
Mondhatni,hogy elég nehéz minden!
Tutorialt kell csinálni keményen
egyebkent mien bonyolult a jatek ? mert nagyon ott vagyok hogy megvegyem 😄 meg ha azt mondod hogy lesz online bövitese is akkor az megjobban kecsegtetö! ha gondolod vegyel fel engem steam en !
Amúgy kezdhetem elölről tutorialt mert megfeneklett a hajóm és hiába szivattyúzom meg zárom zsilipeket szerintem menthetetlen.
Vagy nem tudom mi van de legénységem nagy része nyekk:/
Egy sima tutorialba elvesztem lol
Vagy nem tudom mi van de legénységem nagy része nyekk:/
Egy sima tutorialba elvesztem lol
A készítők nincsenek elzárkózva az online résztől(nyilatkozták is) de most Single-n van a hangsúly
Lesz majd az is de egyelőre a Single playert csinálják ami így jó!
Legyen kész az offline része(ami egyébként nem semmi tartalmat fog kínálni!) aztán mehet a multi..
Legyen kész az offline része(ami egyébként nem semmi tartalmat fog kínálni!) aztán mehet a multi..
en amikor megjelent aprilis 3o-án steamen gondolkoztam hogy megvegyem-e a jatekot. Aztan elkezdtem nezegetni rola videokat nem rossz egyebkent a jatek ahogy neztem meg vartam is mar elötte.. de az nem tetszik benne hogy abszolult offline / singleplayer a jatek. en valami olyasmire is gondoltam, hogy többed magunkal mennénk hajocskákat torpedozgatni... <#zavart2>#zavart2>
Most nézem van Tutorial😮
Hát ezzel kellett volna kezdenem😄
Hát ezzel kellett volna kezdenem😄
Angol nyelvet tegnap beletették így lehet választani Német ill.Angol közül!
Eszméletlen hatalmas a Map mivel az egész földet be lehet hajózni,igen.Egy full realisztikus,lemodellezett bolygónkon az összes óceán,tenger,kontinens!Az összes licenszelt kikötővárosokkal,még persze nincs bennt az összes de párat említsek New York,Alexandria,Belfast,Liverpool,Safi.Persze még egyikhez se jutottam el😊
Az U-96 kezelése jó.2 féle irányítás van egyik ami kizárólag belső nézetből irányítja a Kapitányt másik ami a hajó Management ami az "egyszerűsített" de tartalmazza belső nézeteket is.Na persze ez se egyszerű:-)
Zene dinamikus,legénység beszél,grafika a nyílt óceánon eszméletlen mint a tenger alatt mint a szabadban.Dinamikus időjárás van.
Küldetések vannak,opcionális feladatokkal kiegészítve.Azért ez egy korai hozzáféréshez egész jó!
+++
Eszméletlen hatalmas a Map mivel az egész földet be lehet hajózni,igen.Egy full realisztikus,lemodellezett bolygónkon az összes óceán,tenger,kontinens!Az összes licenszelt kikötővárosokkal,még persze nincs bennt az összes de párat említsek New York,Alexandria,Belfast,Liverpool,Safi.Persze még egyikhez se jutottam el😊
Az U-96 kezelése jó.2 féle irányítás van egyik ami kizárólag belső nézetből irányítja a Kapitányt másik ami a hajó Management ami az "egyszerűsített" de tartalmazza belső nézeteket is.Na persze ez se egyszerű:-)
Zene dinamikus,legénység beszél,grafika a nyílt óceánon eszméletlen mint a tenger alatt mint a szabadban.Dinamikus időjárás van.
Küldetések vannak,opcionális feladatokkal kiegészítve.Azért ez egy korai hozzáféréshez egész jó!
+++
Üdv!
Második Világháborús Tengeralattjáró Szimulátort készít a Deep Water Studio(Korai hozzáférés már elérhető)!
A játék Sandbox amiben nem csak a hajót hanem a legénységet is mi tartjuk "életben"!
Második Világháborús Tengeralattjáró Szimulátort készít a Deep Water Studio(Korai hozzáférés már elérhető)!
A játék Sandbox amiben nem csak a hajót hanem a legénységet is mi tartjuk "életben"!
← ElőzőOldal 4 / 4