2
  • professional
    #2
    Nekem csak az a legfájóbb, hogy ebbe se rakták vissza a 2 vs 2-t egymás ellen. Az a 9ben hatalmas móka volt! Semmibe nem került volna... :(
  • ShaiHulud
    #1
    "de ha teljes élményt akarunk, akkor az alapjáték sokszorosát kell kifizetnünk érte." ekkora faszságot...miért kellene fizetni érte még az alapáron kívűl? A boltban skineket lehet venni meg egyéb cosmetic dolgokat pl karakter introk, az magára vessen ha ilyet vesz valódi pénzért, hisz ez mind unlockolható játékkal is. Semmi sem store exkluzív, ráadásul semmi extra élményt nem adnak, tehát a teljes élményt igenis az alapáron is ki lehet élvezni. Van most egy marha nagy para a mikrotranzakciók körül, ami szép és jó, de nem kéne minden egyes esetben lázongani, ha valami vásárolható extrában. Akkor jogos a lázadas, ha a játekban lévő fejlődést és PvP harcban előnyt szerez az aki vásárolgat, na itt erről szó sincsen.

    "A mesterséges intelligenciával ugyan nincs túl sok probléma a játékban, de a sztori kivételével túl sokszor úgysem harcolunk majd vele, ezáltal nem is annyira mérvadó a jelenléte."
    Ez is egy baromság. A játék egyik nagy lényege a tower of times, ott lehet a legtöbb cosmetic dolgot unlockolni, és szerzővel ellentétben én pont hogy élvezem az extra kihívást, amit a random tényezők adnak, ezért vannak a felhasználható tárgyak is amik meg a játékosnak adnak bonuszokat. Ha jól olvastam erről pl szó sem esett a cikkben.

    "a többjátékos módban meg kell elégednünk az unalmas skinekkel, melyeket ráadásul méregdrágán mérnek a játék boltjában."
    Nem muszáj Kompetitive mode-ban pvpzni, ott van csak lockolva, hogy milyen képességeket lehet használni és ott van tiltva csak az augmentek használata is, megsugom neked nem amiatt, hogy vegyed a skineket barom módra a storeban, hanem hogy egyenlő feltételek melett lehessen játszani.

    Ismét nem értme miért kéne a drága skineket megvenni, ha unlockolható mindegyik a kryptben és a tower of timesban.
    Az is egy vicc hogy a játékot magát gyakorlatilag grindelésnek hívod, mi a faszomat kéne egy verekedős játékban csinálni? Itt a "grindelés" annyi, hogy gyakorlatilag harcolsz, mi mást tudnál tenni egy mortal kombatban? Gyakorlatilag az jön le, hogy eleve játszani sem akarod mivel grindnek gondolod magát a játekot. Tower of times igenis hangulatos, ha valami lehetetlennek tűnik, amiatt hogy béna vagy hozzá, (nem csak te, nekem is votl már ami nem ment), akkor beküldheted magad helyett az AI-t arra a harcra, amit ugye előtte testreszabhatsz, hogy milyen stílusban játszon. Ő letolja neked, neki is adhatsz konsumables-t, képes használni.

    Az meg egy vicc, hogy gyakorlatilag a játék ténylegesen nagy hibáját nem említed, miszerint konstans online kell lenni. minden cseledet után azonnal serverrel kommunikál, tehát akinek szar vagy nem megbizható az internete, az nem fog ennek örülni. Még képes és játék közben is kirakhat, ha megszakad a kapcsolat a szerverrel. A patch óta amúgy fejlesztettek valamit, mert sokkal gyorsabb a szerver-kliens kommunikáció, ami pl a játek elindításánál látszik jól, amikor a battle kardban lévő infókat a patch előtt 15 secig is eltartott amig berakta, most már kb instant. Nekem amúgy jó netem van, szóval nekem nem okoz gondot ez, de rengeteg kommentet olvastam erről máshol és ezt jogosnak tartom, mint negatívumot a játékkal kapcsolatban.