8
  • wraithLord
    #8
    Igen, persze, van még baja, csak most ez került szóba... :D
  • kvp
    #7
    "De miért nem rakják rá úgy, hogy ne lehessen látni a szélét, hanem tűrjék a keret alá pl."

    Mert utolag kerult ra, az osszeszereles utan. Ennek az oka az, hogy legyartas utan jottek ra, hogy konnyen serul a kijelzo. Raadasul az altalam elozoleg emlitett megnyomodas ellen nem is ved, tehat ha osszehajtott allapotban barmilyen erohatas eri a hajlitott reszt, akkor az viszonylag gyorsan el fog torni, mindenfele kijelzovedo folia ellenere.
  • wraithLord
    #6
    Igen, szó is volt róla a Youtube-on meg a közösségi médiákban mindenhol, hogy csak a T-Mobile-nak kiküldött példányon volt figyelmeztető szöveg, hogy ne szedd le a védőfóliát, a többi tesztelői példányról ez "valahogy" lemaradt.

    De miért nem rakják rá úgy, hogy ne lehessen látni a szélét, hanem tűrjék a keret alá pl. Ez eleve egy elég nagy dizájn hiba szerintem, hogy egy esszenciális alkatrész csak úgy rá van ragasztva, mint egy eltávolítható fólia. Pl. mert magától is lejön róla, ahogy a mindennapos használat során a széle alá megy a zsebből a kosz, és szépen lassan lefejtődik? (Ha a ragasztás elég jó, és nem jön le magától...)
  • kvp
    #5
    Volt aki nem szedte le, csak hajtogatta a kijelzot es ugy is eltort. A gond ezen esetekben az volt, hogy osszehajtott allapotban nem szabad hozzaerni az elehez. Tehat se zsebbe nem rakhato, de megfogni nem szabad a hajlitott kijelzo feloli elet az osszehajtott keszuleknek. Ugyanis ha benyomjak ott amikor meg van hajlitva, akkor konnyen eltorik a felfustolt fem elektroda reteg. Fogalmazzunk ugy, hogy rosszul tartottak. Mindez onmagaban eleg a kijelzo eltoresehez, meg akkor is ha se kosz nem kerul bele hatulrol, se a foliahoz nem nyulnak.
  • mp3pintyo_sg
    #4
    "mert a tesztelők a figyelmeztetések ellenére eltávolították a pusztán védőrétegnek gondolt filmet"
    MKBHD videójából az derült ki, hogy nagyon sok tesztelőnek/újságírónak kiküldött telefonon egyáltalán nem volt rajta ez a figyelmeztetés. Ráadásul a fólia ki sem ér a kijelző széléig. Úgy néz ki mint egy bénán feltett szar fólia.
  • NEXUS6
    #3
    Meg berakja a zsebszöszös zsebébe és a kijelző alá bemászik a zsebpiszok, az meg szétnyomja.

    Nem tudom milyen a kijelző kialakítása, de az szerintem kevés, hogy egy hagyományos kijelző mögé rakok egy hajlítható mechanikát, meg minimálisan megerősítem egy extra védő fóliával.
  • Zoliz
    #2
    Tesztelték azt rendesen robotokkal.
    Ott a dzsútúb video amikor több százszor lehajtogatják robotkarral.
    Az apró gond az, hogy az ember másképpen működik és hajtogat.
  • Sydra
    #1
    ... miután rájöttek, hogy elfelejtették letesztelni a terméket.