8
 • tibisan
  #8
  Elnézve a hírek minőségét elég belterjes a csorda. Aki ide gyárt vagy átlinkel híreket csak azért, hogy kielégítse azokat , akik hozzá hasonlóan (már nem) gondolkodnak jobb is ha anonim teszi , nem röhögteti ki legalább magát, ha hozzászól vagy el akarja hitetni másokkal a saját hírét.
 • Ender Wiggin
  #7
  Ja, a tények kialakítják a csordaszellemet. :-)
 • tibisan
  #6
  Olyanoktól jött mint te is olyanoknak , akik a csordával tartanak. Ez igaz a többi cikkre is sajnos.
 • Ender Wiggin
  #5
  Ezt a cikket pont neked írták, hátha kiadja. De nem :-)
 • tibisan
  #4
  Ez a mondat az Ultra Beauty-s mese után szerepelt , tehet az ilyen tevékenységekre hivatott utalni..Talán , mert pl. az Audi-nak sem ingyen tolta a reklámok a Disney a filmekkel , meg a többi szponzornak sem , valamit nyilván kapnak érte , vagy/és kiviszik a reklámból a részüket ezek a partnercégek / szponzorok, és vagy ők állják reklámköltséget , vagy részt vállalnak egy film reklámozásában.
  Utoljára szerkesztette: tibisan, 2019.04.22. 14:14:04
 • kalapos01
  #3
  Azt hiszem, hogy te most nagyon félreértetted a dolgokat (főleg, hogy kábé a legsemmitmondóbb mondatot idézted be, ami annyit jelent, hogy "és vannak további hasonló példák is":) És nem csak azért, mert különböző költségvetéseket mosol össze, amit a Disney különféle egységei állnak.

  Sok cég sok pénzt költ, hogy közvetve a brandje nyerjen. Ennyi az esszencia.
 • tibisan
  #2
  https://observer.com/2019/04/avengers-endgame-budget-box-office-marvel-marketing-disney/
  "Other cross-promotional Endgame efforts include collaborations with Stand Up to Cancer, Mastercard, Audi and McDonald’s."
  Ezt az összeget valzeg a partnercégek , szponzorok átvállalják és leírják az adójukból , ahogy a hírben is szerepelő parfümcég is.
  Így összeáll, ki állja az a 375-400 milliós budget-et..
  Utoljára szerkesztette: tibisan, 2019.04.22. 10:08:22
 • kandella
  #1
  Sosem értettem, hogy mi szükség van egy mindenki által ismert bemutatót még óriási reklámkampánnyal meglökni. A fele bőven elég lenne, a másik fele pedig esetleg mehetne kevésbé ismert nem adaptáció/folytatás filmek reklámjára, így esetleg azok is nagyobb sikert érnének el.