7
-
#7 "és gazdagon is halnak korán."
Főleg ha van mellé Darwin-díja is. :) -
end3 #6 Ez is csak egyfajta bizonyítéka az evolúció működésének. - A konklúzió viszont már "szegényebb", mert szegénységben is élnek emberek 100+ évig és gazdagon is halnak korán. -
aemus #5 Thomas McDade tanulmánya a cikk alapján mintha egy modernizált eugenikus fajelmélet lenne. Azzal a különbséggel hogy most nem rasszok alapján különböztetnék meg az embereket (ahogy eddig), hanem anyagi helyzet alapján.
Éljen a kapitalizmus.. -
Shanny928 #4 Háát .. való igaz. Mindenesetre én biztos éhen döglenék, ha zabpelyhet reggeliznék :-) -
#3 Az okosabbja utána néz ... az okosabbja nem marad szegény. -
nlght #2 Az vagy amit megeszel, abból regenerálódik a szervezet. A szegényeknek jut a konzervkaja... az ízfokózóval, aromákkal, tartósítószerekkel telenyomott, olcsó műkaja. A pénzesebbeknek meg a drágább, de friss, megbízhatóbb termelésű kaja.
Persze van kivétel is: a zabpehely nagyon olcsó, nagyon magas ásványi anyag, vitamin, és rost tartalommal jön, ráadásul összetett szénhidrát, alacsony glikémiás indexszel. Tökéletes reggelire. Csak az emberek b*sznak ezt enni szerencsére. Nekem jó, különben felmenne az ára, ha nagy lenne rá a kereslet. -
Merces2 #1 Ez marhaságnak hangzik. Szerintem arrol lehet szó hogy a jó hús az alfáknak jut és a társdalmi státusz alfává tesz. Gazdag nő- pasi megkapja az egészséges , elsőszülött jó génálományú párt. A szegényeknek meg ami jut......