11
 • csigafi #11
  Nincs, nem volt és soha nem is lessz facem :-) Hülyeség az egész. Kapcsolattartásra bőven elég a telefon és az e-mail. Igazábol semmit se tud a face amire szükségem lenne ráadásul mostanra már egy erőforrás gyilkos az egész rendszer a sok tele nyomot script miatt.
  Na de van Twiterem :-) Hát az sem jobb :-)
  Utoljára szerkesztette: csigafi, 2019.04.02. 19:22:11
 • robgros
  #10
  Az új típusú elmebaj felsőfokon.
 • Kissssss0
  #9
  ez szinte már köztudott hogy a hetero fehér férfiak tehetnek mindenről az egész világon...
 • Nirz
  #8
  A buzi viccek tiltottak az új világrendben, a hetero fehér férfiről szabad csak vicceket gyártani.
 • debut12
  #7
  Szombat este feltöltöttem egy mémet az egyik albumomba, mert gyűjtöm az ilyeneket.
  Vasárnap reggel jön az üzi, hogy a képed nem felel meg a "közösségi alapelveinknek" ezért 3 napra le vagy tíltva. Mondjuk nem omlottam össze a gondolattól, mert egyre ritkábban megyek fel, mert unalmas, hogy mindig ugyanaz megy, csak más köntösben.
  A droid algoritmus felajánlotta, hogy átküldhetem a képet egy ügyeletes biorobotnak, hogy értelmezze egy ember is. Mondom nyert ügyem van, egy embernek már csak van humorérzéke, vagy ha nincs is, akkor áll az értelemnek azon a szintjén, hogy felfogja, hogy semmi olyan dolog nem volt a képben egy szót leszámítva, ami az idióta alapelveikkel szembemenne, de nem, szerinte az algoritmus jól dolgozott...
  MI VAN??? A kép tartalma, hogy egy kisgyerek mondja a képen, hogy apa, egy buzi van az ágyam alatt, a kövi képen a tag benéz az ágy alá, majd a harmadik képen látszik, hogy egy tükör van az ágy alatt, amiben saját magát nézi.
  Ok, lehet tényleg én vagyok a hülye, és ebben a képben benne van a világ összes gyűlölete, és jobb lesz a világ ha ez nem kerül ki.
  Pár perce küldeném ismerősömnek messengeren az egyik SG-s cikket, ahol arról van szó, hogy egyszerre több valóság is létezik. Erre visszapattan az üzi, és megjelenik a droid szöveg, hogy az üzeneted tartalma nem felel meg a "közösségi alapelveinknek"
  És utána kapok egy ablakot ahol az alábbi kérdésre adhatok választ.
  "Kérjük, magyarázd meg, miért gondolod, hogy ez téves volt."
 • lammaer
  #6
  Helyén kezelve nincs vele baj szerintem. Ez is csak egy eszköz amit lehet jól meg rosszul használni.
 • ugh
  #5
  En mar reg betrancsiroztam volna az osszes ilyen faszsagot.
  Semmi szukseg rajuk.
 • NEXUS6
  #4
  Jogos az a felvetés, hogy miért is kell neki Brüsszellbe járogatni és jelentgetni, hogy hogyan is korlátozzák önként magukat?
  Az új médiumok hatását a politikai elit is csak követi, max kihasználja, de előremutató koncepcióval és az ehhez szükséges jogalkotási javaslattal nem rendelkeznek, max a korlátozás valamilyen formája, mert az egyszerű.

  Pont olyan ez, mint a környezetvédelem, vagy a klímaváltozás kérdései. Ezek nagyon összetett dolgok, sok szálon kapcsolódnak a társadalomhoz, amelyeket nagyon sokrétűen kell vizsgálni. Vannak ugyan akárt a politikusokat támogató tudományos bizottságok is, de senki nem mer a 10-20 év múlva célszerűen kialakítandó, megtervezett, és nem várható, vagy kialakuló jövő társadalmára vonatkozóan elképzeléseket előadni, tudományosan ez nem vállalható, a politikai rendszer 4-5 éves ciklusai pedig lehetetlenné tszik, hogy politikusok részéről felvállalják.

  A közösségi média társadalmi hatása ugyan ez. Vajon milyen lesz a hatása a jövő munkavállalóira, vajon mi a kívánatos, vagy ebből a rendszerből kihozható legoptimálisabb, vajon hogy lehetne ezt elérni? Senki nem foglalkozik ezekkel a kérdésekkel, csak az aktuális botrányok miatt jön egy kis korbácsütés, aztán csend.
 • Cat #3
  Tévedés. "Az emberek (a felhasználóim) közül sok a bűnöző, és én nem akarom, hogy az állam engem büntessen meg miattuk. Hozzon egyértelmű szabályokat, amiket betartok, és ezzel kizárom a saját felelősségem."
 • lammaer
  #2
  Hát ugye nemrég volt a botrány hogy egy angliai kislány öngyi lett mert vmi hülye emóst követett....

  Szóval a közösségi médiát minden irányból lövik... mert van aki azt akarja szabad legyen, vanaki meg azt hogy azért vigyázzanak rájuk és cenzúrázzanak.
 • Sydra
  #1
  "Jajj neeee! A felhasználóim olyan dolgokat akarnak nézni, ami nekem nem tetszik! Az állam büntesse már meg őket!"