6
 • Csaba161
  #6
  Pedig már több száz éve a legfőbb kémek a takarítók, mert mindenhova bemehetnek, amikor éppen nincs ott senki, minden papírfecnit, aktát - még az íróasztalokban lévőt is, ha az nem lett bezárva - lefényképezhetnek, a bekapcsolva hagyott számítógépekbe belenézhetnek stb. stb. stb...
 • molnibalage83
  #5
  Engem az érdekelt volna, hogy "még a takarító is".

  A #4-nél is ez a kérdésem.
  Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.04.01. 15:07:45
 • kvp
  #4
  https://www.popularmechanics.com/space/rockets/a23080/spacex-elon-musk-itar/

  Egyebkent anno tobb interjuban is kifejtette reszletesebben, de azokat most nem linkelem be egyesevel. (ez az elso google talalat volt, van meg par tucat)
 • Ender Wiggin
  #3
  The Silicon Valley automaker claims that four former employees stole “proprietary information and trade secrets to help Zoox leapfrog past years of work needed to develop and run its own warehousing, logistics, and inventory control operations.”
 • molnibalage83
  #2
  Az utolsó mondat mindkét felére van forrásod?
 • kvp
  #1
  Amikor az ujsagiroi hozza nem ertes talalkozik a google translate-tal. Nem a viziokert hanem a latasert, egesz pontosan a gepi latasert felelos reszlegrol van szo.

  Egyebkent meg alapszabaly, hogy ha felvesznek egy kinai mernokot, az Kinanak fog kemkedni. Nem veletlen hogy a spacex-nel letiltottak kormanyzati szinten minden nem amerikai alalmazottat, meg a takarito sem lehet csak megbizhato ember, lehetoleg olyan aki szolgalt mar az amerikai hadseregben is.