Figyelmeztet majd a váltásra a Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eljutottunk oda, hogy a windows megfelelő működéséhez a fájlrendszerben kell turkálni, meg jogosultságokat állítani, meg -jézusmária- átnevezni rendszerállományokat. És mindezt baz+ azért, hogy letiltsuk a frissítést, ami állítólag a biztonságos használat egyik alappillére.
Utoljára szerkesztette: gforce9, 2019.03.17. 19:52:02
Servicesbol kikapcsolod (1607).
1709 a trusted installertol elveszed az irasjogot a softwaredistribution konyvtarrra.
1803- meg atnevezed az update es a update health (asszem ez a neve) dll-jet
.
Problema megoldva.
500 meganal kisebb szokott lenni, de egy 1gigas net mellett is kb fel ora.
Kozben 2-3* ujra is indul az az abakusz.
Épp azt mondom, hogy egyre több a random nyűg, és mintha ezt az újabbnál újabb frissítések okoznák.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Összesen olyan 30 GB körül szedett le és telepített fel, aminek a végén 8.67 GB szabad hely maradt. Lássuk be, nettó kretén volt aki a win update-et ilyenre csinálta.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
(Tegnap !15 órán! át tartott egy frissítési procedúra egy 4 magos, 4 GB ramos gépen, 320-as net mellett.)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.15. 12:34:31
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.