16
-
#16 Attól félek én is, hogy majd pont a távárisoknak sikerül BETILTANIUK a TOR-t
-
#15 Igazad van, csak úgy lehet politizálni ahogy most csinálják :)
-
end3 #14 Mert mindenki tudja, (látott már, felismert már - főként, - önmagában olyat,) aki tökéletes diplomata, politikus, ember, és családapa és aki Magyaro.-n aktívan politizálva nem szenvedne hibás döntésektől, emberi gyarlóságoktól. (Sem a soros féle "folyásolástól".) Gratulálok, adott esetben csak rátok szavaznék. Miért nem indultok a választásokon, zsenikék...? -
Kissssss0 #13 és akkor még az ismerőseim csodálkoznak rajta hogy 12 évre visszamenőleg miért nem mentem el szavazni egyszer se... -
TokraFan #12 Orbánt nem nehéz kiismerni, ott van a tonnányi video a csövön, egészen a kezdetektől, amikor még a szlovákoknál hősködött, egészen más mondanivalóval mint a mostani verzió. Abban az időben még én is besz*ptam, és rájuk szavaztam. De sajnos ezt az embert a pénzen és hatalmon kívül nem érdekli semmi, minden egyéb csak a szavazók megszerzéséért történik. Megtoldva egy kis messiás komplexussal, fűszerezve egy kisgyermek érzékeny és szögegyszerű lelkivilágával. Na mindegy, igazából már ez a pár sor is túl sok volt arra, hogy rászánjam az életemből.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.03.16. 01:57:47 -
ostoros #11 Orbánnál az a vicces, hogy első gyerekeinek még jó zsidós neveket adott, Ráhel, Sára, stb. Aztán meg ezt elhagyta. Nyomon követhető, hogy kezdetben merre nyalt nyilvánosan... Ma már megtartja magának.
Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.03.15. 14:53:31 -
TokraFan #10 +1
Ezek mindegyike poszt-kommunista. Az -ál-kereszténységük mögé bújtatva sem tudják letagadni, csak szét kell nézni...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.03.14. 23:16:39 -
#9 Sajnos olyan nincs, mivel mind ugyanabból a rendszerből jött. És a jelenlegi kormány sokat tesz annak érdekében, hogy jó utánpótlást neveljen... -
ostoros #8 Félreértetted a kérdést. Azt kérdeztem, hogy ki az a személy, akivel nem basztunk rá? -
#7 ? Nem hiszem hogy rajtunk kivűl még mással is kibaszott volna, ahol elég jelentéktelen.
Viszont velünk annál inkább, épp most engedi be az orosz szemetet diplomáciai mentességgel, egy zseni. -
ostoros #6 Kivel nem? -
#5 Orbánnal mindenképp kibasztunk magunkkal :) -
ostoros #4 Annyira nem józan az, ha kibaszunk miatta saját magunkkal... -
#3 Inkabb a jozan ész. -
gosub #2 Látom jól működik a libbant propagnda. Németek a köldökzsinórukon csüngenek hogy ne fagyjanak meg és szopkodják a gázt. Épp most húzzák a következőt, miénket meg megfúrták. Az Amik meg ránk akarják tukmálni a gázukat, szolidaritásból vegyük meg drágábban, mert ettől nekünk jobb lesz. -
TokraFan #1 Orbánc meg ezekhez dörgölőzik...