14
 • ostoros
  #14
  Az EU vezetés vagy a magyar vezetés... csak lopni akar mindegyik... Mindenki, mindenhol, a közösből akar könnyen pénzt szerezni...
 • ostoros
  #13
  Ugyan...
 • lammaer
  #12
  Sajnos nagyon igazad van... az EU vezetésnek kicsit meg kéne emberelnie magát, mind a külső erőkkel szemben (lásd: nem kimenteni a gumicsónakon beözönlő illegális menekülteket, hanem bebörtönözni és visszatoloncolni őket, a járműveiket meg elsüllyeszteni - kb ahogy az US csinálja) mind a belső renitensekkel szemben.

  A belső renitensekkel szemben persze érthető a félsz, szerintem azért nem keménykednek nagyon viktorral szemben, mert ők is lopni akarnak, és ha precedenst teremtenének azzal hogy a lopósokat meg lehet büntetni, akkor előbb utóbb ők is sorra kerülnének... láthatóan az EU vezetést csak akkor zavarta meg a narancspárt tevékenysége, amikor már őket is személyesen kiplakátolták :(

  Komolyan, amikor szemenköp valaki, én nem adok neki pénzt még pluszba, ehhez képest az EU meg tömi a lopósokat


  Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.03.27. 16:35:02
 • lammaer
  #11
  Hát, engem a magyar EU ellenes kampány ér nagyságrendekkel nagyobb mértékben...
 • lammaer
  #10
  Orosz véleménnyel akkor se fogok egyetérteni, ha cigánygyerekek potyognak az égből.

  A történelem folyamán még nem volt olyan ország aki jól járt volna az oroszok barátságával... inkább azt se hiszem el ha igazat mondanak, de általában amúgy se teszik azt.
 • ostoros
  #9
  Dehát az EU ugyanezt csinálja... és nagyságrenddel nagyobb mértékben ér minket mint amit az Oroszok és Kína együtt ki tudnak préselni magukból!

  Pontosan ezért nem mernek komolyabban rászólni Orbánra, mert ők is dezinformációs kampányokkal operálnak. Már az EU-ba léptetésünk is az volt...
  Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.03.18. 18:40:54
 • bdzsana
  #8
  "Raadasul sokszor ugyanazt gondolja az EUs lakossag"
  Ez akár jelentheti azt is hogy milyen sikeres a kampányuk. Egyébként az orosz és kínai propaganda általában nem csak véleményeket közöl, mert az nem lenne elég hatékony, hanem ferdíti a híreket, és hamis információkra épített véleményeket közöl cikkek, és a komment hadseregükkel.
  Szóval ja azzal nehéz mit kezdeni, ha az EUs lakosság egy véleménnyel ért egyet, de az egy egészen más dolog, amikor fake news-al bombázzák őket és ezzel formálják a véleményeket, ami elég nyilvánvaló.
 • bdzsana
  #7
  Mindig mosolygok, amikor az EU fel akar lépni Oroszország és Kína dezinformációs kampánya ellen. Európa közepén, egy EU tag EU-s pénzből EU-ellen kampányol csúsztatásokkal és hazugságokkal.
  És még ez ellen se képesek tenni semmit, de majd ők fellépnek a nagyhatalmak ellen is.
  Először golyót kéne növeszteni.

 • ostoros
  #6
  Ez meg a másik. Hogy a két szemükkel amit lát az ember... az nem azonos azzal, amit a híradó közvetít.
 • hypno
  #5
  Addig amíg a birkák egy bármilyen konteós összeesküvésben jobban hisznek (mert a titkos hátérhatalom eltitkolja a bizonyítékokat), mint akár a saját szemüknek, addig ez szélmalomharc.
 • ostoros
  #4
  "Akkor ok is ellenseg? "
  Naná hogy azok. Csak az a kérdés, hogy gulágig viszik-e a dolgot, vagy nem, és elég ha azt hazudják róluk, hogy "hülyék, megvezetettek, agymosottak, lefizették őket" lehet választani a listából.
 • kvp
  #3
  A szolasszabadsag korlatozasa nelkul nem lehet hatekonyan fellepni az eltero velemenyek ellen. Vagy az egyik, vsgy a masik, erre egymas ala irtak a celkituzesek kozott. Ez igy nem fog menni. Kinai szintu cenzura nelkul az oroszok ugyanugy irhatnak a netre mint a szomszed Mari neni. Raadasul sokszor ugyanazt gondolja az EUs lakossag amit a felsorolt ellensegek. Akkor ok is ellenseg?
 • ostoros
  #2
  Ja, a címkézést már fel sem hozom, ma már elég ha hamisan bégetsz, és propagandista vagy, "mocskos szemét népellenség".
  És onnantól kezdve a te véleményedet le lehet söpörni.
  Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.03.13. 19:44:46
 • ostoros
  #1
  Szóval az EU-nak nem tetszik, hogy a saját propagandája nem kizárólagos. Érthető, így van ezzel az összes állam is.