A digitalizálás a Forma 1-et is megváltoztatja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autóverseny az utolsó néhány évben már átalakult mérnökök háziversenyévé, és a kommentátorok attól esnek transzba, ki mennyire tudja kímélni a gumit. Ez is érdekes persze, a fizikaszakkör is az.. a kérdés hogy kinek.
Ezt a "levedlett motort" honnan vetted? 😮
Memento Mori!
"Összesen 10 csapat van."
ok, pontosítok: Csapatonként 2 autóval. Akkor ez 20 autó. Ennek a 20-nak közel fele 2019-es motorral megy a másik fele meg a levedlett tavalyi motorokkal.
"Nőtt a nézőszám, az előző évadhoz képest. "
és ez jelent bármit is a következő 11 évre vonatkoztatva? Nem sokat.
Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2019.02.18. 16:23:49
ok, pontosítok: Csapatonként 2 autóval. Akkor ez 20 autó. Ennek a 20-nak közel fele 2019-es motorral megy a másik fele meg a levedlett tavalyi motorokkal.
"Nőtt a nézőszám, az előző évadhoz képest. "
és ez jelent bármit is a következő 11 évre vonatkoztatva? Nem sokat.
Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2019.02.18. 16:23:49
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Nő a világ fiatalkorú lakossága. A kérdés, hogy ezzel arányosan nőtt-e vagy sem.
Én 2014 szezon első futamán bealudtam. Azóta egy bakuit láttam véletlenül és semmiféle késztetés nincs bennem, hogy nézzem.
Én 2014 szezon első futamán bealudtam. Azóta egy bakuit láttam véletlenül és semmiféle késztetés nincs bennem, hogy nézzem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
"tob10-es banda levedlet motorjait használja"
Összesen 10 csapat van.
"Az F1 ideje már lejárt"
Nőtt a nézőszám, az előző évadhoz képest.
Összesen 10 csapat van.
"Az F1 ideje már lejárt"
Nőtt a nézőszám, az előző évadhoz képest.
"Samara leszögezte, hogy valójában arra használják a versenyadatokat, hogy tisztességet feltételeket és esélyegyenlőséget biztosítsanak a száguldó cirkusz világában a résztvevőknek."
ez milyen sz@r duma. Esélyegyenlőség egy olyan versenyen ahol a csapatok közel fele a tob10-es banda levedlet motorjait használja. Már egy ideje az EF1 nézem. Érdekesebb. Innovatívabb. Látványosabb. Az F1 ideje már lejárt. Sztem a 2020-as évek végére már nem lesz ilyen népszerű az F1.
ez milyen sz@r duma. Esélyegyenlőség egy olyan versenyen ahol a csapatok közel fele a tob10-es banda levedlet motorjait használja. Már egy ideje az EF1 nézem. Érdekesebb. Innovatívabb. Látványosabb. Az F1 ideje már lejárt. Sztem a 2020-as évek végére már nem lesz ilyen népszerű az F1.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
"A McLaren például a tavalyi szezonban 40 000 változtatást eszközölt a két versenyautóján. Amennyiben csak a számokat nézzük, akkor 20 percenként került fel egy módosítás a kocsikra."
És ahogy tudjuk, ezek a változtatások egytől-egyig beváltak. 😛
És ahogy tudjuk, ezek a változtatások egytől-egyig beváltak. 😛