7
-
petrov144 #7 Az autóverseny az utolsó néhány évben már átalakult mérnökök háziversenyévé, és a kommentátorok attól esnek transzba, ki mennyire tudja kímélni a gumit. Ez is érdekes persze, a fizikaszakkör is az.. a kérdés hogy kinek. -
coyote55 #6 Ezt a "levedlett motort" honnan vetted? :O -
Macropus Rufus #5 "Összesen 10 csapat van."
ok, pontosítok: Csapatonként 2 autóval. Akkor ez 20 autó. Ennek a 20-nak közel fele 2019-es motorral megy a másik fele meg a levedlett tavalyi motorokkal.
"Nőtt a nézőszám, az előző évadhoz képest. "
és ez jelent bármit is a következő 11 évre vonatkoztatva? Nem sokat.
Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2019.02.18. 16:23:49 -
#4 Nő a világ fiatalkorú lakossága. A kérdés, hogy ezzel arányosan nőtt-e vagy sem.
Én 2014 szezon első futamán bealudtam. Azóta egy bakuit láttam véletlenül és semmiféle késztetés nincs bennem, hogy nézzem. -
ToxiMaxi #3 "tob10-es banda levedlet motorjait használja"
Összesen 10 csapat van.
"Az F1 ideje már lejárt"
Nőtt a nézőszám, az előző évadhoz képest. -
Macropus Rufus #2 "Samara leszögezte, hogy valójában arra használják a versenyadatokat, hogy tisztességet feltételeket és esélyegyenlőséget biztosítsanak a száguldó cirkusz világában a résztvevőknek."
ez milyen sz@r duma. Esélyegyenlőség egy olyan versenyen ahol a csapatok közel fele a tob10-es banda levedlet motorjait használja. Már egy ideje az EF1 nézem. Érdekesebb. Innovatívabb. Látványosabb. Az F1 ideje már lejárt. Sztem a 2020-as évek végére már nem lesz ilyen népszerű az F1. -
Timbu #1 "A McLaren például a tavalyi szezonban 40 000 változtatást eszközölt a két versenyautóján. Amennyiben csak a számokat nézzük, akkor 20 percenként került fel egy módosítás a kocsikra."
És ahogy tudjuk, ezek a változtatások egytől-egyig beváltak. :P