3
  • Macropus Rufus
    #3
    igen, így pontos.
  • csicso82
    #2
    +1

    Sőt még ezt is pontosítanám, nem is ez a lényeg tehát hamis, eredeti, másolt stb. hanem: ez egyszerűen jogosulatlan használat, hiszen a vásárlással szerez jogot a használatához.
  • Macropus Rufus
    #1
    " A hamis autódiagnosztikai szoftverek a gyártó engedélye nélkül készültek, illegálisan kerültek forgalomba, így a segítségükkel elvégzett módosítások vagy javítások szakszerűsége, pontossága egyáltalán nem garantált, károkat okozhat az autó működésében."
    hmm... a hamis ebben az esetben nem azonos mondjuk a hamis Nike cipővel. (lehet a Nike helyet bármi más is, ez jutott az eszembe). A szoftvert nem hamisítják, hanem másolják illegálisan. De a másolt szoftver pontosan azt tudja mint a legális társa. Ha volt valami védelem benne az már biztosan ki van szedve. Szóval hamis szoftver nincs. Illegális másolat az van. De ez ettől még nem fogja haza vágni az autót, mint ahogy egy hamis windows (nav szava járását használva), sem vágja haza a géped. Illegálisan van ott az tény, de nem csinál kárt. Na ez a helyzet a fent megnevezett diagnosztikai programmal is.