14
 • falcon66
  #14
  Sziasztok!
  Abban kérném a segítségeteket hogy az Ace Combat Assault Horizin PC játékban hogyan tudom menteni az eddigi sikeres küldetést, mert mindig előről kezdi a már végrehajtott küldetést.

  Segítségeteket előre is köszönöm!
 • Omega
  #13
  Kontrollert rengetegen használnak pc-n, a joy egy szűkebb rétegé lehet.
 • TokraFan
  #12
  Annak, hogy ez egy lövölde, nem sok köze van ahhoz, hogy a PC port nem támogat semmilyen joyt. Arcade lövöldére is kiváló a joy, ha már repülős játékról van szó, még akkor is, ha az nem szimulátor. Nyilván nem az a probléma, hogy konzolon nincs joy support, na de PC-n ki merték így adni? PC-n konzolos kontrollert igen ritkán használ bárki, viszont joy sok embernek van, különösen, akik szeretnek repülős címekkel játszani. Nekem is van 3 féle joy-om, sima is, HOTAS-ból kettő, és bár nem érdekel a program, de ha érdekelne, eléggé pipa lennék, ha nem tudnám használni egyiket sem.
  Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.02.04. 00:06:40
 • Tinman #11
  Már miért ne adták volna ki? Assault Horizon néven ment, és nem is volt rossz. El sem olvassátok a cikket :-( Mindenről volt szó benne, amiről itt beszélünk.

  Nézd... ez egy KONZOLOS cím. Az, hogy 6 éve nyitottak a PC felé is az inkább pozitívum, mint negatív dolog. A konzolos címek PC portjai nem azért játszhatók nehézkesebben, vagy rosszul bill+egérrel, mert utálnak minket, hanem azért, mert a játék minden bitje úgy van felépítve az elejétől kezdve, hogy controllerrel irányítod.

  Nekem PC-n(!) elképesztő sokat megy a controller (X360-as), mert iszonyú kényelmes a konzolos játékokat, meg egy csomó PC játékot is ágyból eldögölve 127 centin tolni.
 • Mozes
  #10
  Ez világos, csak eddig nem adták ki PC-re, ha meg kiadják, akkor legyen hozzá joy támogatás, mert gondolom, hogy abban egyetértünk, hogy PC-n nem a controller az elsődleges játék controller.
 • Tinman #9
  Ez a világ életében controlleres játék volt. A Sky Force-hoz sem kell senkinek a joy, mert mindenki tudja, hogy egy lövölde. Pont, mint ez, csak itt a nézet más.
 • Mozes
  #8
  Senki nem bánja, hogy nem szimulátor, de hogy egy PC port-ba annyi effort-ot nem tesznek, hogy egy átlagos joy támogatás legyen ez szégyen napjainkban. Ki nem szarja le a HOTAS támogatás hiányát de, hogy semmilyen szinten nem lehet egy átlagos joy-t használni benne az ultragáz. Egy WingCommander-nak vagy X-Wing vs TieFighter-nek sem volt köze a relüléshez mégis megy vele még most is az összes joy.
  Utoljára szerkesztette: Mozes, 2019.02.03. 17:52:00
 • PrasCo
  #7
  Látod, a Duck Hunt, az még valódi taktikai szimuláció volt, rendes fegyverrel! Az ilyen egér-billentyűs szemetek, mint az ARMA pl., nem érnek semmit. ;)
 • Tinman #6
  Iszonyatosan el vagytok keveredve.

  Az Ace Combat sorozat PSX-en kezdett, lassan negyedszázada. SOHA a büdös életben nem volt célja az, hogy szimulátor legyen!

  A pontos műfaji meghatározása "hybrid flight arcade action" és nem pedig repszim! Az, hogy a magyar wikin a vadbarom szerkesztő, nem tud különbséget tenni egy repülős árkád akciójáték és egy repszim között, az legyen az ő szégyene, de ezt a hülyeséget ne vegyétek át és ne ismételgessétek!

  Az meg, hogy nem sokat ér, mert nem szimulátor egyszerűen röhej! Akkor nem sokat ért az Outrun sem, mert az se volt szim, hanem egy árkád autós játék. Lol.

  NEM kell hozzá semmiféle joy, sem HOTAS vezérlő szerencsére, mert ez egy árkád lövölde és nem is akar más lenni!
 • TokraFan
  #5
  Ez a program nem szimulátor, tehát nem sokat ér. Ráadásul, még annyi eszük sem volt, hogy egy rendes Joystick supportot készítsenek hozzá, a program NEM támogatja a HOTAS vezérlőket sem. Ez egy buta lövölde, konzolokra. PC-re joy support nélkül kb. semmi értelme nem volt kiadni, még akkor sem, ha dedikáltan árkád az egész.
 • Tinman #4
  Emberek!

  Ez ÁRKÁD repülés! Sok köze nincs a valódi repszimekhez, ez a pure élvezetre megy rá, nem a kapcsolópornóra.

  És mivel árkád, így controllerrel jó vele veretni.
  Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.02.03. 10:58:24
 • Ender Wiggin
  #3
  Ha már repülés, akkor ne fos kontrollert ajánlgassunk, hanem joystick+bill kombót...
 • mustangdc3
  #2
  mit tud ez? majdnem egy szimulátor gépigénye kell hozzá ez meg egy árkád játék....
 • Tinman #1
  Iszonyatosan rá vagyok kívánva. HawkX-et is nagyon kedveltem. Az AC series meg mindig is kimagasló volt a témában.