46
-
kvp #6 Valoszinuleg ez a folyamat akkor lesz majd csak zavaro amikor a start menut is lekapcsoljak mint nem szukseges funkciot. Egyebkent ha annyira terelni akarjak az embereket, akkor berakhatnanak egy visszahivasi szamlalot, aminek a vegen leall a rendszer es tobbet nem indul ujra. Igy mindenki tudna, hogy meddig kell: a ) frissitenie a gepet win10-re, b ) atallni egy kaloz win7-es verziora c ) keresni valami mas alternativat
A lenyeg, hogy biztositanak, hogy ne maradjon legalis online win7 peldany a vilagon. Szerintem ennek hatasara eleg sok ember ismerne fel, hogy valojaban mar nincs is szuksege windows alapu szamitogepre. -
ostoros #5 Nálunk a win 7-nek olyan 4-5 évvel ezelőtti állapota van konzerválva. Telepítés után a frissítések letiltása a LEGELSŐ dolog, fontosabb, mint a vírusirtó. -
Merwenus #4 Biztos mérges lesz az a 7 ember aki használta ezt a funkciót világszerte. :( -
kékherceg #3 Micsoda tragédia!! Elveszíteni a Media Player támogatást:D -
gosub #2 Nekem tökmindegy lenne a verzió, egyszerűen megszoktam a 7-es sémáját, mi hol van, milyen az ikonja... csukott szemmel nyúlok oda és csak akadályoz ha ezen öncélúan változtatnom kell. Vagy mindenféle egyéb apró bizbasz is ott van. Kb mint nagy rendrakás után sehol sem találom a síkosítót. :D
Aztán lehet, hogy létezik olyan kiegészítés amivel a w10 csont w7-nek néz ki és minden ugyan úgy van. WMP-t soha sem használtam. -
#1 Érdemes lesz kikapcsolni már most a frissítéseket. Nem pont a Media Player miatt, életemben nem használtam semmire sem, hanem ki tudja, még milyen baromságokat találnak ki.
Eddig is csak értesítést kaptam arról, hogy van új frissítés (nem töltötte le vagy rakta fel magától), de nehogy véletlenül feltegyem egyszer... :D
Ha ennyire át akarnak terelni a WIndows 10-re, miért nem most szüntetik meg a támogatást ahelyett, hogy itt szórakoznak.
Egyébként van Windows 10-em, de asztali gépen 7 van, és az is marad. Ha éppen nem Linuxot használok, akkor a 7 kell bizonyos driverekhez...