7
 • ostoros
  #7
  Már ássuk, nyugi.
 • Zoliz
  #6
  [email protected], ha már O1G.
  A Huawei pedig egy ócska kínai Apple és Samsung másolat ezer kamerával, mert egyel képtelenek jó képet csinálni. 40Megapixel parasztvakitás.
 • bdzsana
  #5
  Egyelőre még csak a Huweiről van szó. Kína meg tiltja az iPhoneok egy részét. Míg Kína a nagy techcégeket nem engedi be az övéi virágoznak szerte a világon. Nem lesz sorbanállás a kínai csempészárukért, de oda kell nekik b.szni hogy tudják hol a helyük, még most amíg lehet. Míg a feltörekvő szakaszban van a gazdasága nagyon instabil, most még könnyebben meg lehet szorongatni és kikényszeríteni a fairebb piaci részvételt. Ha ezt most nem tesszük meg akkor Európa és Amerika kezdheti ásni a saját sírját.
 • ostoros
  #4
  Aha, oké, de ez a kitiltogatósdi tudod mit hoz el? Ez az, amikor a KGST lakossága sorban állt a nyugati csempészáruért. Előbb utóbb a nyugati ember fog sorban állni a kínai csempészáruért. Velünk együtt.
 • bdzsana
  #3
  Kína meg be sem engedi a konkurenciát, az jobb? Míg a nyugat belső piaca probál nyílt és fair lenni, addig Kína gyakorlatilag senkit nem akar beengedni, aki bent van azt agyonszopatja. Persze ő közben meg felvásárolja a fél világot. Ez így egyáltalán nincs rendben. És bár rüheplem Trumpot, de legalább végre odavág valaki már Kínának.
 • zola2000
  #2
  "Egyébként meg az USA kémkedik a legtöbbet"

  Ugyan annyit kémkedik Kína is mint Amerika, és kb ugyanolyan célból.
 • morguldae
  #1
  Ha azt szeretnénk, hogy a gagyi termékeinket el tudjuk adni akkor járassuk le a konkurenciát, és máris megnyílik a piac előttünk. Remélhetőleg a Huawei majd bepereli az egyesült államokat hitelrontásért! Egyébként meg az USA kémkedik a legtöbbet, röhejes, hogy pont ezzel jönnek!.... Válasszál egy ellenséget és akkor máris minden mocskos dolgodat vele magyarázhatod! Mindig jól bejön! Nézzük csak meg mi van Magyarországon! Ellenség megvan (ő a Soros!), minden az ő hibája, és minden mocskos tettünket lehet vele magyarázni!