7
 • KisKZ
  #7
  Hát nem tudom...
  Amennyiben az alap az OLED vagy AMOLED, akkor másfél év alatt garantált a megjeleítő beégése. Ezzel kellene valamit csinálni végre! Én már nem akarok kétévente kötelezően váltani (ilyen pénzekért).
 • Thrawn
  #6
  Nem akarnak ezek semmit kiváltani, le akarják nyomni az emberek torkán, hogy ez milyen űberf..sza, vedd meg, ha aranyáron van is. Mint ahogy jönnek a 4-6-8 optikát tartalmazó fényképező modulok is, lassan olyan lesz a teló, mint a pók. Amúgy is sírnak, hogy jaj, összeomlott a mobil piac, hát ilyenekkel próbálják a növekedést fenntartani / visszaállítani. Mert növekedni, mint tudjuk, kell. Sőt, a növekedés mértékének is növekedni kell. Meg még annak a mértékének is, különben a befektetők - szegények - elégedetlenek.
 • barret
  #5
  Semmi bajom a technikai oldalával,de hogy mit akarnak vele kiváltani,azt még most sem értem! Ez egy teljesen új dolog.Semelyik kategóriába nem fér be. Ez egy könyv,nem telefon... Sok tablettel is lehet telefonálni,mégsem hívják őket telefonnak.
 • M2 #4
  Valahol el kell kezdeni, lehet 10 év múlva már olyan magas szinten lesz megoldva, hogy mást el se lehet majd adni.
 • barret
  #3
  Én csak azt nem értem,hogy mi értelme az összehajtásnak? Tiszta ráncos elöl-hátul,és zsebben nem fér el.Ha táskában kell hordani,nem mindegy mekkora? Olyat csináljanak ami kicsi,és strapabíró! Viszont széthajtva nagy,és a kijelzője nem "ragyás". Mindegy,eladásra jó lesz így is,csak előtte sokat kell reklámozni :)
  Utoljára szerkesztette: barret, 2019.01.14. 13:15:26
 • M2 #2
  Gondolom az a mondat a Samsungra vonatkozott (a videóban látható meg nem az).
 • cateran
  #1
  "CES 2019 alatt zárt körben"

  Annyira zart volt, hogy a Youtubeon orrba-szajba ment a video rola...


  Utoljára szerkesztette: cateran, 2019.01.14. 11:41:00