58
Ring of Elysium
 • Why
  #58
  Shroud a Season 5 játszik
 • Why
  #57
  Azóta megvettem a World War 3 és a Battalion 1944! Szerintem főleg a World War 3 nagyon megéri!
 • Why
  #56
  Live most
 • Why
  #55
  Shroud and DrDisrespect
 • Why
  #54
  Shroud láttam játszani,de igen ahogy mondod amúgy még látszik is rajta,hogy nem igazán érdekli. Sajnos. DrDisrespect pedig inkább a USA-nak akar természetesen saját hazája játékait népszerüsití.
 • Why
  #53
  Igen ezen csodálkoztam én is,ahogy visszatértem ide a játékba! Elinditja a játékot simán 25-30 játékossal Solo-ban. Jó néha nem árt egy kis lazulás is. De emlékszem én is régen mindig gyorsan meglett a 60 játékos. De egyébbként nyugi mert ez most egy tendencia. Mármint most rámjött hogy Battleroyal gyerünk játszani! COD:BO4 battleroyal ott ugyan ez van. Pedig a COD-ot 25 millióan vették meg kb nagy név és én vártam rá egy játékra hogy találjon egyáltalán játékosokat 8-15 percet minimum és ott is ugyan ez van 25-40 játékossal simán elinditja! Szóval most nem biztos,de talán az egész battleroyal része haldoklik szerintem. Pedig ez a ROE nagyon tutti! Habár ha készitenének hozzá több külömböző mapot vagy akár egy cooperativ PVE játékot is storyval meg ilyesmi talán jó lenne. De igy is jól van ahogy van csak valamiért nem játszanak már vele úgy álltalában battleroyal játékkal.
 • Dency
  #52
  Marketingra nem nagyon áldoznak az a helyzet. Shroud szokta néha játszani a játékot de ez édes kevés, nem hoz új embereket a játékba. Sőt igazából shroudot nem is nagyon érdekli valószínű kap valamennyi pénzt hogy játszon vele de ennyi, a most lezajlott amazon kupán is részt vett, de úgy hogy kb semmit nem játszott a játékkal a kupa előtt. Magyarán leszarta az egészet, felveszi a pénzt amit adnak neki és kész.
  Ashen eye próbálkozás is zátonyra futott nem volt népszerű, van amikor 1 meccsre 8-9 percet vártam, kb 25 játékossal.
  Hol van már a 60 játékos mikor még dione volt, soloba is 20-25 öt dob be. Botrányos.
 • Why
  #51
  Megmondom őszintén! PUBG,COD:BO4 battleroyal része és az összes hasonló próbálkozás ehhez a játékhoz képest mind kevés! Ebben a játékban csak egy dolog ami hiányzik! Még több reklám,kiadni youtubereknek hogy játszanak vele,ahogy minden más játékkiadó is teszi. A másik ami úgymond sajnos a hátránya hogy ázsiai játék! Ami nekem pont hogy szimpatikus,de sok Amerikai játékkiadó pont az ellenfelének találja és próbálja leszoritani a piacról. Előtérbe helyezve a PUBG játékot. Pedig hangok,kinézet és szinte minden téren ez a játék viszi a pálmát! De 8000 játékos valóban kevés .
 • Why
  #50
  20 óra oké már látom Season 5 pass
 • Dency
  #49
  20 óra még.

  Sajnos hiába a sok update stb a játéknak nagyon kis játékosbázisa van, most átlag 8000 játékos még megvan, de már nagyon sokan temetik a gamet.
  Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.08.13. 13:55:04
 • Why
  #48
  Ha jól számolom, akkor mostantól 7 óra múlva lesz aktív a Season 5?
 • Why
  #47
  Köszi! Nah ennek igazán örülök,más játékban se ártana egy ilyen húzás :)
 • Dency
  #46
  Szízön 5


  Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.08.13. 10:43:41
 • Dency
  #45
  Igen persze, akkor nem kell megvenned.
 • Why
  #44
  Köszönöm a gyors választ! Egyébként az valós, hogy a Adventure Pass a játék mint FREE adja,ha megcsinálod a követelményeket hozzá a játékon belül a Pinnacle Challenges -et? Mert hogy kész. Ha nem persze megveszem hozzá nem múlik azon a 10euro.
 • Dency
  #43
  Amikor írom ezt a hszt még a 4. szezonból van : 2 nap és 14 óra van hátra.
  De ha menübe bemész Store majd Adventurer Pass ott kiírja.
 • Why
  #42
  Sziasztok! Nah a következő Season 5. mikor kezdődik tudja valaki?
 • bajgunar
  #41
  Valami nagyon nem kerek ezzel a game-el.... Vagy k*rvasok csaló van......
  Vicc, hogy atom telibe lövöm! Fejbe! És semmi!!!!!!! Hogy a jóóó büdös p*csába csinálják???
  Rögtön kezdés Resort-ban! Elém ledobja full 2-es cuccot, sisak, páncél! Felszedek smg-t! Gyerek kezd vízben, hookol tetőre, ott áll! Fejbelövöm smg-vel! Semmi!!!!!!! Odébbszalad, rámfordul, megsorozom smg-vel (2 hit) semmi! Kispisztollyal rámlő 1 !!!!! (kibekúrt!!!! 1 lövést!!!!) és fekszek! 2-es vesttel!!!!! Hogy a jóóó büdös k annyába csinálja???????????
  És ez csak 1 példa volt! Gusztustalan!!!
  Hitbox? Említésre sem méltó! Hányadék!
  Lövések sebessége? Légpuska gyorsabban lő, mint ahogy ebben egyes fegyverek golyójának a sebessége!
  De ez a sebzés rendszer... Ez elk*rt szar! No comment... R700-al 3 hit és fut tovább! Azért nem gyenge! Én meg egy pisztolylövésre fexek 2-es cuccban. Ez vicc!!!! Vagy hit-el engem 2-3-szor, és a páncél NEM sebződik!!!! Basszus....
  Akkor mi a pöcsnek bele a páncél? Mert ezek szerint csak dísz! Vagyis rajtam tuti... Ellenfélnek meg nemtom hogy van 400 Hp-ja! Érdekes...
 • Dency
  #40
  Húha az utolsó update óta nagyon fura lett a játék, főleg a hitbox és a hang része. Bár a hang eddig se volt valami fényes. Próbáltam hrtf kikapcs, 3d kikapcs , bekapcsolva [email protected] szar szerintem még annyira se hallani honnan merről lőnek. Tetőröl leugrik mellém a srác és egyáltalán nem hallom hogy leugrott pedig ottvagyok alatta 1 szobával beljebb de a szoba sarkába a kijáratnál. A másik hogy kilóméterekről úgy letúr MP5-tel hogy csak pislogok 2-es vesttel , időm sincs reagálni már a földön vagyok.
 • dregnarr1 #39
  Uncommon- 1 Token, Rare- 5 Tokens, Epic- 20 Tokens
  In addition to the conventional methods to obtain weapons skins we mentioned above, we will also be preparing various events & activities so that everyone can equip some cool weapon skins to play the game.

  Én megvárom ezt. Season 3 lényegében ingyen lesz, a menet közben gyűjtött E-pontok meg fedezik a 4-et is.
  Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2019.03.03. 21:55:52
 • Dency
  #38
  Na kicsit nyitogattam, 1 tokent ad ha ugyanazt nyitod, háááát ez elég karcsú. 50-token a gyatrább skinek, 200 a jobb.
 • Dency
  #37
  Na megjöttek ebbe is a fegyver skinek:
  Update

  2 Láda van egyelőre. 100 E-point a nyitása. Ha ugyanazt a skint nyitod akkor kapsz érte tokent amiből vehetsz kedvedre skint, azt nem tudom mennyi tokent lehet érte kapni.  Játékban ahogy kinéz (LOW) grafon:

  Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.03.03. 09:58:17
 • yossarianHUN
  #36
  Tényleg sikerült nekik az AK-12 tárjával lemodellezni az AK-15-öt? Az egyetlen külsőleges különbség köztük
 • dregnarr1 #35

  Szerintem nem is az a lényeg, hogy minden fegyver hasznos legyen, hanem hogy folyton legyen egy olyan érzése a játékosnak, hogy van hova fejlődni. Ezek a játékok erre épülnek, a rövidtávú elégedettség érzésére, és ezek a fegyverek azért kellenek, mert bár jobbak mint egy Citori, ha épp más nincs, egy Grozának is lehet örülni. Aztán persze még nagyobb élvezet, ha találsz egy még jobbat. Szóval jöhetnek mindenféle különböző fegyverek, minél több, annál jobb.
 • Dency
  #34
  Én meg van hogy találok egymást után 3 házban, másik helyen pedig egyáltalán nem. Csak így meg értelmét veszti AK47 és Groza. Grozát szinte sose használom, szerintem más se. Értelmetlen hogy bennt van a játékban. M4 lootját szerintem visszább vették 1 kicsit, lvl2 cuccokat meg többet találok mostanában.
 • dregnarr1 #33
  Egyértelműen erősebb szerintem, olyan löket van benne, hogy mindig meglepődök. Egyedül azt sajnálom, hogy túlságosan gyakori spawn.
 • Dency
  #32
  Mik a tapasztalatok az új fegyverrel AK-15 ?
  Szerintem jó nagyon, méltó ellenfele az m4-nek csak lassabb a tűzgyorsasága.  Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.03.02. 13:44:01
 • bajgunar
  #31
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Nincs ebbe semmiféle páncél. Az csak skin... (jo, van, de nagyon minimális, és csak akkor ér valamit, ha az tényleg mellbe lő, akkor ~ szoszo sebződik, amúgy nem!!!!! Úgy leszalad a hp-m, mint a huzat, egy-egy lövéstől. meg nem leesik a hp, hanem meg is halok! ).
  Mikor oldalról lő meg, 1 golyó, ami talál! Mire odafordulok, rámlő még 2-t, persze betalál, és nem csak fexek, meghalok!!
  Kiszalad szikla mögül, és no zoom-al, csak felém darál 3 golyót és meghalok!!!! Meg sorolhatnék sok olyan helyzetet, hogy úgy lőnek le, hogy csak lesek. És nem vagyok egy noob se nem atom pro. De egyesek ahogy lőnek, ahogy nincs recoil, amennyire nem szór nekik a fegyver, amennyire pontosan lőnek olyan távokról, hogy csak ezekre csak úgy lesek.
  Meg amikor ellen pl repked a szarral felettem, és levegőből ~minden golyó betalál, míg én lennt szteppelek a hóban! Én? Totál telibe célozva (bárcsak rögzítettem volna a videót), pötyögtem is rá, aztán másik fegyverre váltottam, mert kifogytam, az meg auto-n volt. És baszki 2 golyó találta el!!!! Pofám leszakad! Hol a csába van ebben a játékban a hitbox ????? Hol? Mert hogy nem ott, ahol "reálisnak" kéne lennie, az tuti.
  A másik meg.... Mire odaér 1-1 golyó, hát ez is vicc... Mintha valami légpuska sebesség lenne. A valós ~1900-2500km/h sebességet baromira nem közelíti meg. ~500-1000km/h közt lenne játékban. PFf. Mintha lassan érne oda a golyó, ahova... áHh.
  Idáig nem töröltem le, haver unszolására még adtam neki pár esélyt. De előbb is... ÁHh. Gyökér úgy lő ki asse tom honnan, hogy ~2-3 golyóra halok! II-es páncélban!
  És mindezért vártam ~2-3 percet, mire elindult a game. Szaladgáltam benne ~8-10-et lootolni. Elindulok, otterem mellettem, kiugrik szikla mögül, és over. PFf. Mire kilép.... Mire új game-t talál, mire betölt, mire elkezdődik... Gyáááá. Ezt kivárni... Már ez idegörlő.
  Ok. Köv. game.. ~4-5 perc, bennt vagy map-on. Ekezdődik.. Ugyanaz.. (event mód). Loot ~10 percig, szaladgálás. Sehol senki.. (~15 perc semmi). Kiszaladok szikla, repülnék, gyerek másik hegy tetejéről nemtom hány km? vagy 8x zoom-al, vagy nemtommivel ~2-3 felém pötyintés. De azt se tudod bemérni honnan, már fexek is. És első lövésre elkezdtem összevissza rohangálni, hogy legalább rájöjjek honnan lő! De neeem... Ez a jelző is előre mutat! Ott van, valahol túloldalon, aki annyira pro, hogy rögtön tudja elsőre, mennyivel kell főlé lőni, és telibe fejbe! Nem ám test, vagy vmi, hogy legalább annyi lett volna, hogy visszahátráljak fedezékbe, de neeem... 2 golyó s fexek, 3.-ra meg is haltam! Na neeee....
  Vicc szar game.... Ebből kifolyólag.. .Nemtom milyen lövészek nyomják. De ez nonszensz.
  Tök mind1, én meguntam. Rettenetesen felbasz. Töröltem a csába. Ezért hagytam fel anno BF3 idején a multizást. Előtte cod,uo,cod2,4,bf2,bf3 még királyak voltak. Lehetett lőni, volt feeling, volt skill. Tudtál nyerni Ebbe? Ezekbe a játékokba semmi nincs. Vagy vmi nagyon low szaladgál, akit vakon is lelősz, vagy atom/űber/vérpistike Pro, akit azt se tudod, meg hogy hogy lő le. Mindenesetre lelő!
  Te darálhatod 5m-ről is, te körbelövöd. Ő ~100m-ről is úgy darál feléd, hogy minden lövése betalál.
  Feladtam. Végleg töröltem.
  Jó lenne a killcam, vagy vmi, hogy lássam, mégis mi a szaral, hogy, honnan lőtt le. Milyen cuccban volt, mennyi hp-ja maradt, ha megsebeztem. De ez a találgatás... Hogy most mégis ezt hogy??? Ez idegörlő. Aztán meg ez a percekig várakozás, mire újra kezded. Ez baromi sz*r. ~3-4 menet kb 1 óra, amiből ~15-20 perc a töltés/elindulás/loot/meghalás... Vicc.
  mind1, feladtam, töröltem, többet nem próbálkozok vele. Igaz team-el, discor-on biztos jobb lenne, de így egyedül... Esélytelen.
  Jó játékot nektek, Üdv.
 • Terawatt
  #30
  +

  Páncél nélkül mintha hangyát taposnál el. Sisa kifejezetten fontos, mert amúgy meg akármivel 1 shot kill vagy. TPP-ben tolom csak és még nem volt panaszom. FPP-ben nekem mindig olyan érzésem van, hogy ultra kemény tryhardok ellen megyek :D
 • dregnarr1 #29
  Killcam tervben van egyébként, utólagos spectate van a játékban.

  Ezek nem csalók, ha jó szöge van, simán le tud szedni, még ha biciklin ülsz is.Nekem is volt szerencsém sok szemet gyönyörködtető találatban egy-egy jól pozícionált állásból.

  Ami szerintem furcsává teszi a dolgot, hogy más játékokkal ellentétben a páncél nem a teljes karakterre ad +hp / armor csíkot, hanem kifejezetten az adott területre ad csak bónusz védelmet. Ez azt jelenti, hogy hiába lövöd a helmet2-t felülről, létra tetejéről miközben ő mászik felfelé, ha csak a sisakot találod el, maga a karakter alig sebződik. Ezért valójában egy headshot inkább nyak-száj tájékon működik csak, ha sisak körüli területre megy, már nem olyan hatékony. Ha lábát éri, többet sebződik mintha páncélos testet lőnél.
  Én azt mondom, hogy igazából a páncélok itt lényegesen sokat nyomnak a latban, és konkrétan azt a feladatot látják el, mint amire ki lettek találva (test-fej védelem).


  Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2019.02.09. 16:05:07
 • Dency
  #28
  TPP-be játszotok vagy FPP-be? Mert én FPP-be nem tapasztalok ilyeneket, tpp-t meg egyáltalán nem tolok. Pubg-ben is TPP-ben vannak inkább csalók.
 • Terawatt
  #27
 • bajgunar
  #26
  Na én meguntam... Miért NEM lövi le??? 10m,-ről atom telibe lövöm, és egy golyó se találja el!!! ? Miért? Ez milyen féle csalás? Ő megfordul és ~2-3 golyóval leszed, II-es páncélban! Azt meg hogy? Meg az is hogy? Hogy szlalomozok bicajjal és menet közben hátulról, felém lő 3 golyót, és MIND eltalál!!! Na ne már....Ez is vmi aimbot?
  Aztán ez a gusztustalan 3-4 perc várakozás, míg újra kezdődik vmi game... Amiben aztán ~1 percen belül lelő vmi csaló, vh-s, aimbotos p*cs. ÁHh.. Vicc..
  Aztán se killcam, se statisztika, Vagy legalább ha már spectate-be maradok, miért nem nézhetném azt, aki lelőtt? Hogy ugyan már mekkora Pro? (vagyis inkább cheater?). Meg valaki hogy kezd egyből 8x scope-al, AUG-al? Befizetek, megjelenik store-ba? Vagy csak nem találom?..
  Már mind1. Töröltem a csába. Így totál feeling romboló. Elmegy az ember kedve a játszadozástól... A kibeb*szottűberbrutálprogamer vérpistikéktől, akik a világ végéről is kilőnek 2x-es scop-al, 2 golyóval, kis szutyok fegyverrel... Aztán semmi killcam, spectate, hogy most mi? Aztán újabb 5 perc várakozás egy köv. game-re. Ez így ritka szar. Hiába early. Ezeket a csalókat úgy elverném, hogy beszarnának.
 • Terawatt
  #25
  Groza?...Én azzal közép távon se tudok ölni :D Egy kukába raknám a famassal. Ak47 is jó még szerintem. Nagyobbat rúg mint az M4 de a legjobb alternatíva.
 • dregnarr1 #24
  Jó lenne valami névlista itt bannerben, hogy tudjuk ki kicsoda.
 • Dency
  #23
  Semmi nagyképűség nélkül de van 1 kis múltam CS-ben, szóval a lövöldözés része nekem kedvező. Kb 10 ből 7 közelharci szituációt mindig megnyerek. Ha rádlőnek mindig keress fedezéket és csak utána kezdj el harcolni, mindig mozogj sose állj 1 helyben még ha nézelődsz is, mozgó célpontot nehezebb eltalálni. Én single shoton nagyon ritkán használom a fegyvert inkább távolra, a közép távokat is mindig sprayelem mert a fegyverek visszarúgása szerintem elég kicsi, jól kezelhető sprayen. (nem úgy mint pubgben). 1. slotba m4-et szoktam rakni tapasztalataim alapján ez a legjobb a legrosszabb pedig a famas. 7.62-esből nem sokat használtam de ak is jó meg a groza is ha van rajta compensator. 2. Slotba snipert Remington 700-ast ez a legjobb ez sebez a legtöbbet, mosin is jó erre ugye nem kell távcső viszont kevesebb sebzés. 3. slotba pedig mostanában rászoktam a FOSTECH Origin 12 auto shotira. Brutális 1 lövés halál, házakban nagyon jól jön, persze el is kell tudni találni vele.

  Kedvenc spawn helyem fisherman town, bele a közepébe rögtön mozi mellett spawnolás, bemész moziba és fullos lootod van, bár egyékbént se olyan rossz a loot de itt garantált még jobb.
  Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.02.02. 10:23:02
 • Terawatt
  #22
  Ezzel egyet kell értenem. Nem lehet megmondani, hogy egy szinten vagy-e a másikkal vagy sem.

  Bay City.Resort,Galileo Harbor,Observatory, Angeltown, Shipyard ha nem rohansz, mert nehéz lootolni, Fisherman.
  Spoiler alatt a térkép


  Ezekben sok lootot össze lehet szedni relatív akadály nélkül. Resortot sokan szeretik, kimondottan szeretek ott vadászni. Összességében szerintem mindegy hova éledsz, mert bárhol találsz gyorsan elég lootot a harchoz. Ugyanezt nem mondhatnám el más Battle Royalekról.
  Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2019.02.01. 21:52:58
 • dregnarr1 #21
  Hol szoktatok kezdeni?

  Szerintem egyébként a fejhallgató, vagy hangos hangfal kritikus zárt területeken!
 • Terawatt
  #20
  Nincs semmi féle p2w itt. Én nekem szinte az összes meccsem 4-7 killes és 30%ban megnyerem/nyerjük. Mindig legyél két lépéssel előbb fejben, nyugodtan kell csinálni, mert ez csak egy sakk szerintem ha közepesen tudsz lőni. Hatalmas előnyt tudsz csinálni magadnak egy kis odafigyeléssel. AK47/M4A1 4x scope, single burst és hullanak. Mellé szoktam vinni egy LVOAC-ot és egy MP5öt. 4-8 medkit, 20 bandage~.

  Heli érkezésnél ha szigeten van, akkor keress hajót és távolból "snipeold" okosan a népet. Amúgy meg érdemes kivárni a legjobb alkalmat még akkor is, hogyha ez azt jelenti,hogy már felfedi a népet a játék.

  Játék ezen szakaszában én mindig szinten tartom magam bandage-el és kinézem magamnak, hogy ki merre campel, egyesével levadászva őket. Tapasztalatom szerint a superior helm 1 sniper lövést kibír kb ha full hpn vagy (1 életre sérülsz). Sima sapka nélkül mindentől szinte instant elterülsz. Duo-squad játékmódokba, randomokkal, vagy 1 haverral tolom. Solo az felejtős/uncsi nekem.

  Ne féljetek elfutni/tekerni, hogyha nagyon rossz szituációba kerültök.Rengetegszer volt, hogy feladva a jó pozíciójukat elkezdtek üldözni és az első előnyösebb helyen leszállva rommá lettek lőve...:) TPS-ben jobbklikk nyomvatartós célzott(abb) lövés közelre a legjobb barátotok, mert mire fps váltotok és céloztok sokszor késő lesz. Ha nem vett észve és egyhelyben van akkor meg a világ összes ideje megvan egy kezdő fejlövésre, nem szabad megszórni ilyenkor. Fogadjátok meg ezeket és sokat fog javulni az eredményetek. Jó játékot srácok!:)
 • bajgunar
  #19
  Az szép.
  És azt hogy?
  Nem vagyok egy noob. De az vicc, hogy egyeseket fejbelövök háromszor, s nem hal! Engem persze II-es páncélban két lövéssel leterítenek... Megsebzek 3-4 mókust, de nem hal egyik se! Egyet sikerül földre vinni. Aztán a komája két lövésből leszed ak-val 50m-ről, atom páncélbam! Vicc... Ez csak csapattal jó, lekommunikálva. Solo-ban, looser csapattársakkal csak próbálkozás.
  Vagy erre is igaz a Pay to Win? Ha befizetek, több Hp-m lesz? Vagy mi? Más miért hal olyan nehezen? Én meg a légpuskától kifingok.?