13
 • Axlkenobi
  #13
  Soha életemben nem adtam még 0%-ot egyetlen filmre sem. Mindig találtam valamit, legyen az akármilyen kis dolog is, amit értékelni tudtam egy filmben. Nem volt még olyan film, ami teljes egészében értékelhetetlen lett volna számomra. Szeretnék gratulálni a 2018-as Robin Hood-film stábjának. Nekik sikerült ez a bravúr!
 • Zombee
  #12
  Most próbáltam erőltetni az agyam, és mondani egy szar trailer/jó film párost. De nem adom fel! :)

  Messziről ordított az előzetesből, hogy szar lesz, és akkor a cikkben vázolt faszságai a sztorinak még ki se derültek belőle, csak a Michael Bay-ra emlékeztető robbanásorgia.
 • DrSoong
  #11
  Tetszett az új megközelítés, jót tett a filmnek.
 • monk00
  #10
  Nekem meg pont azért tetszett, mert nem hasonlított egyik elődjére sem. Kicsit unalmas már mindig ugyanazt nézni, csak más szereplőkkel. Ez adott egy kis újítást, és ezért nem is volt unalmas. Remélem lesz folytatása
 • cateran
  #8
  Pedig tenyleg orditott a trailerrol, hogy max letoltve, tokreszegen vagy beallva lehet ez a film szorakoztato.....Fan made kisfilmek szintjet nem erte el....
 • csicso82
  #7
  +1

 • Ender Wiggin
  #6
  bár nem nekem címezted, de az egyik okosságodra hadd reagáljak: én, személy szerint még nem láttam olyan filmet, aminek szar volt a trélére, de maga a film jó. a fordított eset előfordul néha, de általában a tréler elég jó prognózist ad a filmek minőségéről. erről is lehetett azonnal tudni, hogy óriási fos. hogy sikeres lehet-e, annak nem sok köze van ahhoz, hogy jó film-e vagy sem.
 • petrov144
  #5
  Szerintem meg igaza van, áradt a gagyi mindenből, ami kijött a filmről.

  Ez félrement, és mikor körvonalazódott, hogy kész vége, ennyink van, akkor már csak a kármentés lehetett a cél. Egy opció lehetett volna a halasztás, és némi utóforgatás, de kb látták, hogy erre már kár újabb milliókat pazarolni.
 • zetortraktor
  #4
  Igazából nem tudom, hogy csak vicc a komment, vagy tényleg együgyű.

  Nem láttad a filmet, szóval nem tudod, hogy jó-e, most egy random ember véleményére adsz, akit máskor, amikor a kedvenc filmedet húzza le, anyázol, hogy mekkora marha. Nem mondom, hogy nem szar a film, de egy vagy több kritikus véleménye nem feltétlenül egyezne a sajátoddal.

  De oké. Azt se feledd, hogy nem csak te létezel a világon. Menj el a YouTube-ra és olvass sok olyan véleményt, akiknek már a trailer is nagyon bejött. És szerintem meg fogsz lepődni, de több százezer ember megnézte a Robin Hoodot, mert érdekelte. És itt tényleg csak az a kérdés, hogy lesz-e akkora a tömeg, hogy sikerré tegyen valamit. Végülis csak annyi a kérdés, hogy 1 vagy 3 millióan akarják megnézni Amerikában. És, ha szerinted szar egy előzetes, akkor nem tudod rámondani, hogy ez most 1 vagy 3 millió nézős film. Csak azt, hogy szar.

  Ráadásul, és ez döbbent meg legjobb: te komolyan még nem láttad olyan filmnek a trailerjét, ami szar volt, és a film mégis siker lett?

  Végül: amikor te a trailert nézed, akkor már kész van a film. Sok olyan film van, aminél csak a vágás közben derül ki, hogy nagyon elment, és utána próbálnak megmenteni valahogy. Egy film forgatás közben tűnhet faszának, ha a végén nem tudják összerakni.
 • Sir Charles
  #3
  Én őszintén nem értem a film gyártóját,forgalmazókat, a rendezőt, a színészeket stb-stb. Pár hónapja megnéztem ennek a "filmnek" a trailer-ét és egyből levágtam, hogy:
  -baromi szar film
  -hatalmas bukta lesz
  -jövőre már a kutya nem fog erre emlékezni
  Nem tudom, hogy ezek az emberek ezt nem látják? Ha én 2 percnyi filmből levágom ezt, akkor azok akik akár 1,5-2 évet is dolgoznak a filmen, azoknak ez nem esik le?
  Vagy ez úgy megy, hogy valaki kitalálja a fejeseknél, hogy na ezt megcsináljuk és utána minden és mindenki le van szarva?
  Nem értem.
 • MerlinW
  #2
  Ha Robin Hood, akkor Tüzes Íjjász. Régi, de azóta nem készült jobb.
 • Montanosz
  #1
  kb első 5 percet néztem végig, olyan érdekfeszítő volt, a korhűségről nem is érdemes beszélni