9
  • wraithLord
    #9
    Úgy vettem észre, hogy kb. naponta jön ki egy ehhez hasonló hír, amiben mindig más cégről van éppen szó. Szóval nem kell elgondolkodni.

    Amúgy kicsit furcsa, hogy pont a GDPR kitalálása után jönnek tonnaszámra ilyen hírek. Mert eddig aztán senkinek fel nem tűnt, aki kicsit is odafigyelt... eddig nem csinálták...
    [irony on] De most majd az EU-s intézkedések jól megvédenek tőlük, és ezeket már csak ilyen "fun fact"-ekként dobálják utánunk. [irony off]
  • x3dgime
    #8
    Hűha! Nem semmi! :D
    Azon meg senki sem gondolkodik el, hogy bármelyik kereskedelmi rendszerről szinte szórol-szóra ugyanezt el lehet mondani. ;)
    Dehát kell a néphülyítés meg az érzelemgerjesztés, meg a valójában semmiről se szóló cikkek, hogy legyen alibi, hogy miért van a szerzője. :D Bár ez a cikk még a jobb fajtából való, a totál legalja az a típusú írás, amikor "lehetséges, hogy valaki látta már azt az embert aki gondolt arra, hogy"... :D
  • zola2000
    #7
    Bagolynak.
  • Cefet
    #6
    És még a kínai IT cégeket szekálják az amcsik, hogy kémkedik a produktumuk.
    Bagoly mondja...
  • jkedzs
    #5
    windowsért soha nem fizettem. 5 éve Ubuntut használok. olyan mennyiségben installálom amennyiben akarom, nincs aktiválós faszkodás, GPU driver az opensource AMD alapból fent van. a lényeges appok bent vannak az "áruházban". nincsenek update faszkodások sem.

    hogy mennyi idő/energia/pénzt megspóroltam én ezzel magamnak az valami elképesztő. a win10-es híreken pedig csak röhögök.
  • asgh
    #4
    A diagnosztikai beállítások két szintje:

    Alap: a kulcs a lábtörlő alatt.
    Teljes körű: kiírom az ajtóra, hogy ott van.
  • kvp
    #3
    Meglepoen sebezheto a windows 10 ilyen szempontbol, tehat konnyen raveheto hogy pl. localhost-ra probalja kuldeni az osszegyujtott adatokat vagy eppen soha ne merjen magatol frissitest letolteni, mert fizetosnek latja a sima vezetekes netkapcsolatot is. Alapbeallitason kemkedik, de rendesen beallitva azt csinalja amit beallitunk.

    A linux persze jobban auditalhato, de hasznalni azt sem konnyebb. Az androidbol meg az open source valtozat jobban hasonlit az alatta futo linuxra, mig a kereskedelmi valtozatok kb. a win98 szintjen allnak.
  • zola2000
    #2
    A durva itt az, hogy ezt ingyenes programoknak sem szívesen nézi el az ember, hát még fizetősnek ami nem is olcsó.

    Ami durvább, hogy a nem kémkedő elternatívája ennek a különben ingyenes linux.

    (flame on fight)
  • yamato41
    #1
    Kórus! Három, és!