The Outer Worlds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
Kár hogy leszarták az AMD kártyákat.
grebber
kill3r21
Nagyon bejön a game, eskü úgy eltelt ma 6-8óra vele, hogy észre sem vettem 😄
grebber
Some tweaks to disable the horrible Blur/DOF/Chromatic Abberation
(found it on reddit)

inside \AppData\Local\Indiana\Saved\Config\WindowsNoEditor
edit the Engine.ini file with notepad and add these line to the end:

[/Script/Engine.RendererSettings]
r.DepthOfFieldQuality=0
r.SceneColorFringe.Max=0
r.PostProcessAAQuality=0

The game looks much better now

Next PC upgrade: 2022

lwb
Az fps drop valós. Egy olyan furcsaságot vettem észre, hogy néha ha quickloadolok, akkor lezuhan a frame rate 30-40-50-re. Ilyenkor gyorsan újra quickloadolok és a második töltésnél már visszamegy rendes értékre. Ezt nyilván peccselik majd, de picit azért zavaró.

Voltan
Egész addig, amíg nem mész be az első városba 😄 A kinti 120-140 FPS lezuhan szépen 70-re is időnként, i7 9700k és 2080 Super társaságában full hd-ban. Ráadásul a város nem is túl nagy. Ez így persze nem nagy baj még, általában úgyis 60 FPS-re korlátozva játszom, de a későbbi, esetleg nagyobb városoknál ez már probléma lehet... Szóval sűrűbb helyeken van gépigénye keményen.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

PiszkosFred
Es meglepoen jol fut.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Voltan
Ma reggel ránéztem 20 percre mielőtt melóba indultam, eléggé faszának tűnik, hangulata az van, az biztos.
Jó stílus, jól adagolt humor, grafika tetszik, szép a játék, így ennyiből a mechanikája a szokásos Fallout New Vegas jelleg.
Jó lesz ez.

lwb
Nem kell, már elérhető a játék itt is. Meló után telefon kikapcs és végre egy potenciálisan jó játékkal is lehet játszani a sok multiszar helyett, ami eddig kijött. Végre egy rendes fallout játékot kapunk még ha igazából nem is fallout játék.

grebber
Dehogy. Most a világ 90%-a megint hirtelen új zélandi mint a Grears 5nél<#eplus2>

lwb
Csak 1 nap és kint a játék <#vigyor2>

grebber
Review rengeteg lehet csemegézni

Amin egy picit meglepődtem az az, hogy kevés benne a bug. A viszonylag rövid fejlesztési idő miatt aggódtam kicsit, hogy lesznek bent hibák, de ahogy olvasom feleslegesen. Mondjuk már az utóbbi játékokban is elég jól teljesítettek a bugok terén, mivel a Pillars 1-2 és a Tyranny sem hemzsegett tőlük, sőt...
wedge31
Obsidian játéknál ez nem meglepö nem igazán szoktak hibázni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
IGN Review 8.5

Egész sok 8x -es pontot kapott ez biztató <#eljen>

Voltan
Na, ilyen egy fasza tréler, kéremszépen!
Remélem, a játék maga is hozza ezt a szintet

PiszkosFred
Beindult a PR gepezet, mar launch trailer is van:

PiszkosFred
Hat, ennel baratibb nem is lehetne.

System Requirements for The Outer Worlds

Minimum
CPU: Intel Core i3-3225 or AMD Phenom II X6 1100T
RAM: 4GB
GPU: Nvidia GTX 650 Ti or AMD HD 7850
HDD Space: 40GB

Recommended
CPU: Intel Core i7-7700K or Ryzen 5 1600
RAM: 8GB
GPU: GeForce GTX 1060 6GB or Radeon RX 470
HDD Space: 40GB

grebber
PS4 Prón nem lesz felturbózva a The Outer Worlds

"A The Outer Worlds kiadója, a Private Division bejelentette, hogy a sokak által várt szerepjáték Xbox One X-en kihasználja majd az erősített konzol által adott lehetőségeket, a PlayStation 4 Pro azonban nem kap semmiféle extrát az alapváltozathoz képest. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a Sony erősebbik gépét használó játékosok lemaradnak a 4K-s látványvilágról, s be kell érniük a 1080p-s felbontással."

grebber
The First 20 Minutes of The Outer Worlds - IGN First

Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.15. 10:20:38

grebber

grebber
grebber

grebber
Azért ebből a világból elég sok mindent ki lehet(ne) hozni. Simán benne van több rész vagy akár más típusú játék. Csodálkoztam is, hogy ilyen hamar a bejelentés után már mutatták be a játék elemeit, utána meg már gameplay videó jött. Szerintem ez kicsit gyors volt. Azért egy játék fejlesztése nem több évnyi munka, a The Outer Worlds bejelentése pedig 9 hónapja történt!

Most is tartom azt az állításom, hogy az Obsidian azért kell az MS-nek, hogy bővítse a termék palettáját játékokkal. Az Obsidian jó stúdió, akik jó játékokat készítenek. Az viszont sose vezetett náluk jóra, ha mások mondták meg nekik, mit mire készítsenek el. A pillarsok jó példák erre. Nem volt bennük sok bug és mindkettő minőségi munka volt.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.08.12. 06:04:56
PiszkosFred
Vagy lehet, hogy kevesnek tunik a kontent es mar most probaljak tudomasara adni mindenkinek, hogynyugi, jon a kovetkezo adag.

Vagy csak siman, egyszeruen, tenyleg faszan osszerakta utolso fuggetlen projektjet az Obsidian es az MS lat a franchiseban fantaziat (gyk: penzt).

Lehet, hogy ők sem és annak megfelelően költöttek rá. Nem csak AAA és "indie" költségvetés létezik a játékokhoz.
grebber
A Microsoft már a The Outer Worlds folytatásáról beszél

Azért ez nem semmi...én nem látom benne valahogy azt a kasszasikert..

grebber
grebber
wedge31

wedge31

Megjelenés Október 25-én.

engem...

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

Elég gyenge lehetett az a hit ha egy egyszerű tulajdonosváltás (a semmi helyett a Microsoft) hazavágta. Ki halált érdekel, hogy melyik platformon árulják ha jó játékot hoznak össze?
Nézem a videot, az arcokat. Akik elhozták nekünk a PoE részeket. Mondom, mi voltunk azok akik hittek bennük. És ki többet ki kevesebbet tett oda. Olyan idegen fejek lettek. Nem vagyok kíváncsi senki kizárólagos bizniszére. Nem kell exclusive kiadása. Ha így lesz rohadjanak meg, amiért eladták magukat. Lehet mesélni nem így van.

wedge31

lwb
Veled nem is volt vitám. Neked amúgy is van vitakultúrád, szóval ha lett volna se lenne akkora baj.

PiszkosFred
Hja oke, akkor lukra futottam az alattam levo komment miatt. Nem kovettem a jatek fejleszteset az elso trailerig (azt sem tudtam, hogy keszul), csak utana lett varolistas, mea culpa.

Ah megvan. Ezt majd leboxoljátok 😄
lwb
Kérdezd meg a hazugozó kollégát lent, aki már backereket meg visszafizetést vizionál. Két személyeskedés között, persze.

lwb
"3. Az Outer Worlds SOHA nem volt Kickstarteren. Egy játékról beszélünk? Egyébként GOG-ot sem jeleztek, csak steam logo volt az első traileren, ez aligha ígéret ... Nem tartoznak senkinek semmivel ." lwb #62

(néha jobb előbb olvasni, mint írni)

Milyen Kickstarter? Erről nem tudok.
lwb
OK gyerekek, linkeljétek be szépen azt a kickstarter kampányt. Köszönöm. Amúgy meg k nem érdekel, milyen logo volt meg mi hol volt, meggondolták magukat. Nem kell? Nem veszed meg. Ennyi.

Trailer végén ott a Steam logo. Steamen oldalt feltették és 2019-es megjelenés volt megjelölve. Én igy raktam be kivánságlistára, hogy intant tudjam venni. Tehát duplán fel volt tüntetve a Steam.
Erre most hirtelen Epic only. Azaz: hazudtak. Azaz: akkor bekaphatják, majd megveszem késöbb, akciósan, hogy meglegyen, de minél kevesebb pénzt kapjanak.
Ha nincs ez az ökörködés instant buy lett volna.
lwb
Először is, ha nem tudsz kulturáltan beszélni, akkor minek szólsz hozzám? Keresed a letiltást, de te ugatsz bele? Akkor minek kommentelsz nekem, ha utána szaladsz letiltani? Tartsd meg magadnak a szar véleményed, oké?

"hazudsz"
Mielőtt másokat hazugsággal vádolsz meg, google-zd ki, hogy hány játék érhető ma el steamen kívül. Meg fogsz lepődni, milyen kevés. Nyilván nem tudom, hogy te mivel játszol, ha csak solitaire-ezel egész nap, akkor nem igaz rád a mondás. Ha csak wow-ozol, akkor sem. De értetted te, hogy mit írtam, csak kötekedni akarsz, meg beszólogatni. Mi lenne ha ezt inkább otthon folytatnád magányodba?

"Akkor csak bucira adnak vissza pénzt a nemlétező támogatóknak:"

Nem, ennél egyszerűbb a megoldás: nem adtak vissza pénzt senkinek. Vagy, hogy a hozzád hasonló kommunikációs zérót idézzek

"HAZUDSZ".

1. Azért, hogy a reakciódból látható legyen nem érted amiről beszélünk, és sajnos keresni kell ismét a letiltás funkcióját, ami hiányzik, hogy többet ne kelljen a baromságaidat olvasni.
2. Hazudsz, a játékaim döntő többsége több helyen is előfordul, és főleg nincs tilva sehonnan máshonnan, csak nincs más alapon nem raják ki egyéb helyekre, amint kicsit is értelmes lett a gog, szinte minden normális játék ott is elérhető.
3. Akkor csak bucira adnak vissza pénzt a nemlétező támogatóknak😛 (Lehet, hogy másik paltformon volt az előszervezés rendezve.)
lwb
Nem függenek emberéletek, csak pont nem érdekel, hogy Gabe vagy Sweeney zsebét tömik ki az én pénzemmel a nap végén. A játék friss megjelenéskor ugyanannyiba kerül. Minek akadjak fenn azon, hogy más launcherrel kell elindítani?

Persze, gazdaságilag jobban megéri éveket várni egy játékra és nagy akciókkal megvenni, de ez nekem nem szempont.

lwb
Az kickstarteres játék volt. Az Outer Worlds meg nem. Egész más a leányzó fekvése, ha úgy kérek el pénzt, hogy mást ígérek, mint amire a pénzt elkérem. Egyébként a kickstarteresség is csak akkor probléma, ha konkrét ígéret volt a backereknek a steames megjelenés.

lwb
1. OK? Ezt miért írod nekem?
2. Mint írtam, eddig is launcher exkluzív játékok sokaságát vetted: steam exkluzív szinte minden játék ma is,
3. Az Outer Worlds SOHA nem volt Kickstarteren. Egy játékról beszélünk? Egyébként GOG-ot sem jeleztek, csak steam logo volt az első traileren, ez aligha ígéret ... Nem tartoznak senkinek semmivel.