The Outer Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
(found it on reddit)
inside \AppData\Local\Indiana\Saved\Config\WindowsNoEditor
edit the Engine.ini file with notepad and add these line to the end:
[/Script/Engine.RendererSettings]
r.DepthOfFieldQuality=0
r.SceneColorFringe.Max=0
r.PostProcessAAQuality=0
The game looks much better now
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Jó stílus, jól adagolt humor, grafika tetszik, szép a játék, így ennyiből a mechanikája a szokásos Fallout New Vegas jelleg.
Jó lesz ez.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Remélem, a játék maga is hozza ezt a szintet
System Requirements for The Outer Worlds
Minimum
CPU: Intel Core i3-3225 or AMD Phenom II X6 1100T
RAM: 4GB
GPU: Nvidia GTX 650 Ti or AMD HD 7850
HDD Space: 40GB
Recommended
CPU: Intel Core i7-7700K or Ryzen 5 1600
RAM: 8GB
GPU: GeForce GTX 1060 6GB or Radeon RX 470
HDD Space: 40GB
"A The Outer Worlds kiadója, a Private Division bejelentette, hogy a sokak által várt szerepjáték Xbox One X-en kihasználja majd az erősített konzol által adott lehetőségeket, a PlayStation 4 Pro azonban nem kap semmiféle extrát az alapváltozathoz képest. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a Sony erősebbik gépét használó játékosok lemaradnak a 4K-s látványvilágról, s be kell érniük a 1080p-s felbontással."
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.15. 10:20:38
Most is tartom azt az állításom, hogy az Obsidian azért kell az MS-nek, hogy bővítse a termék palettáját játékokkal. Az Obsidian jó stúdió, akik jó játékokat készítenek. Az viszont sose vezetett náluk jóra, ha mások mondták meg nekik, mit mire készítsenek el. A pillarsok jó példák erre. Nem volt bennük sok bug és mindkettő minőségi munka volt.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.08.12. 06:04:56
Vagy csak siman, egyszeruen, tenyleg faszan osszerakta utolso fuggetlen projektjet az Obsidian es az MS lat a franchiseban fantaziat (gyk: penzt).
Azért ez nem semmi...én nem látom benne valahogy azt a kasszasikert..
E3 2019 The Outer Worlds: Íme, 20 percnyi játékmenet a Fallout- szerű szerepjátékból
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
(néha jobb előbb olvasni, mint írni)
Erre most hirtelen Epic only. Azaz: hazudtak. Azaz: akkor bekaphatják, majd megveszem késöbb, akciósan, hogy meglegyen, de minél kevesebb pénzt kapjanak.
Ha nincs ez az ökörködés instant buy lett volna.
"hazudsz"
Mielőtt másokat hazugsággal vádolsz meg, google-zd ki, hogy hány játék érhető ma el steamen kívül. Meg fogsz lepődni, milyen kevés. Nyilván nem tudom, hogy te mivel játszol, ha csak solitaire-ezel egész nap, akkor nem igaz rád a mondás. Ha csak wow-ozol, akkor sem. De értetted te, hogy mit írtam, csak kötekedni akarsz, meg beszólogatni. Mi lenne ha ezt inkább otthon folytatnád magányodba?
"Akkor csak bucira adnak vissza pénzt a nemlétező támogatóknak:"
Nem, ennél egyszerűbb a megoldás: nem adtak vissza pénzt senkinek. Vagy, hogy a hozzád hasonló kommunikációs zérót idézzek
"HAZUDSZ".
2. Hazudsz, a játékaim döntő többsége több helyen is előfordul, és főleg nincs tilva sehonnan máshonnan, csak nincs más alapon nem raják ki egyéb helyekre, amint kicsit is értelmes lett a gog, szinte minden normális játék ott is elérhető.
3. Akkor csak bucira adnak vissza pénzt a nemlétező támogatóknak😛 (Lehet, hogy másik paltformon volt az előszervezés rendezve.)
Persze, gazdaságilag jobban megéri éveket várni egy játékra és nagy akciókkal megvenni, de ez nekem nem szempont.
2. Mint írtam, eddig is launcher exkluzív játékok sokaságát vetted: steam exkluzív szinte minden játék ma is,
3. Az Outer Worlds SOHA nem volt Kickstarteren. Egy játékról beszélünk? Egyébként GOG-ot sem jeleztek, csak steam logo volt az első traileren, ez aligha ígéret ... Nem tartoznak senkinek semmivel.