The Outer Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.05.20. 00:50:06
Oh well, amúgy is elég gyenge lett. Kizárt, hogy pénzt adjak érte.
A cuccokat a hajón érdemes tárolni, nekem onnan nem tűnt el semmim.
Kezdő karakter úgy állítod be ahogy akarod. 😊
Viccet félretéve, sneak/lockpick/hacking nem árt. Minden más a játékstílusodra van bízva.
A botanikus laborba már nem emlékszem, hogy jutottam be, de itt egy leírás.
Utoljára szerkesztette: horthy, 2020.08.28. 17:06:06
Kár hogy a PC-s Xbox app egy rakás trágya, így most megint nem tudok játszani vele... úgy hogy már fel volt rakva.
Next PC upgrade: 2022
A "sok barom" hozza a pénzt, attól hogy te és a netbarátaid csalódottan nem vesznek több játékot, attól még nem lesz bukás. A stílusodat elnézve ti úgysem vagytok sokan, bár ez így is túl sok.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A Bethesda gámái hasonlóak, ES 2-4 és közte mind azonnal kötelező volt (még a gyengébb darabok is), a skyrimet is el lehetett tolni, F3 és NV szintén ott volt a szeren, bár nem tökéletes egyik sem. F4 telepítése tovább tartott, mint amít játszottam vele, F76 még csak lázba sem hozott, utána meg mai napig szopás azoknak, akik öntik bele a pénzt. Starfall alig izgat, ES 6 vélhetően próbát kap, ám ha tovább haladnak az egyszerűsítés felé, akkor az sem ér meg egy órát sem. Ám biztosan nyavalygás.
A tömeg lehet, hogy termeli a zsetont, ám attól még meghagyom a legyeknek amit ők szeretnek.
Utoljára szerkesztette: Xsillione, 2019.11.15. 10:41:40
Grounded bejelentés
Eléggé megdislikeolták 😄
Miután kiröhögtem magam viszont szomorú is lettem, innentől nagyon nem reménykedem már PoE3, TOW 2-ben. De lassan már egy új Obsidianos RPG-ben sem.
Gamer hiszti, mint egy óvodás, akinek elvették az uzsidobozát. Jogosnak jogos, mert minden vélemény jogos, de a nagy esküdözés és fogadkozás kb. addig tart, mint az aranyhal memóriája... Ugyanúgy meg fogja venni a Starfieldet vagy a TES VI-t a habzó szájjal hisztizők 90%-a, ez már csak így működik.
> az első két disney SW film milliárdokat hozott, ám ettől még nem sikeresek, mert a következő már a kötlségeit sem biztos, hogy visszahoza, az IP pedig haldoklik.
Ne haragudj, de ne higgy el mindent, amit a sarki Star Trekes fűszeres haverod mesél. Jelenleg majdnem az Endgame elővételi rekordját is megdöntötte a Rise of Skywalker, és a Disney gennyesre fogja magát keresni rajta. De már előtte, a mai Mandalorian premiert is milliók várják, szintén szép summát hozva ott, ahol elérhető a szolgáltatás. Visszahozza az árát, emiatt ne aggódj.
A sztorivezetés és a világépítés minősége bicsaklott meg, ez tény, sokan így látják, de attól még a világ legjövedelmezőbb franchiseja.
> nem ettől sikeres vagy sem egy játék
Vegyük külön a szakmai sikert és a pénzügyi sikert, mert a kettő egymástól független. Lehet kritikai siker egy indie/független alkotás is úgy, hogy nem hoz, csak minimális bevételt, ahogy lehet szakmailag egy rossz játék/film az is, ami milliárdokat termel a moziba/boltokban.
> hogy mindig van elég barom
Egyetértek, de sajnos amíg nem az én pénzemet költik, nem nem tudok mit tenni. Viszont, amíg pedig ÉN az én pénzemet költöm, addig meg másnak semmi köze hozzá. 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.12. 10:44:41
Az, hogy mindig van elég barom, hogy egyáltalan létezzenek, az elég baj, ám nem ettől sikeres vagy sem egy játék, hanem a következőnél látszik majd meg.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.12. 08:49:56
Az Outer Worlds 5 rész alatt sem érné el ezt a számot..
Az Obsidian mindent jol csinalt, csak menet kozben ugy alakult, hogy egyelore nincs igeny a folytatasra. Majd par ev mulva megint eloveszik es johet a harmadik resz. Addig meg csinaljak azt, amihez ertenek, rpgket, de mas stilusban, lasd TOW, amelyben tobb potencial van (mind sztori, mind anyagi szempontbol), mint a POE esetleges harmadik reszeben.
Szerintem.
(POE 1, kb. 1 misi eladott peldany felett jarhat 4 ev alatt, a POE 2 alig parszaz ezer felett 2 ev alatt, a TOW viszont par het alatt millios eladast produkalt es meg korant nincs vege.)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.11. 21:35:19
Lehet ez is ok én is sajnáltam rá a pénzt. Ez az én hibám. Ők azt gondolták ez ugyanaz mint a modern játékok.
Nekem és talán sokaknak így kellett volna gondolni. Nem kell mentegetőzni. Ők mos tényleg nem értik.
Persze olvasom az okosokat a PC dome forumon is. Viszont nem okoskodom ezt elbasztam. Én is. Ők meg csalódottak joggal.
Valami megváltozott.
PoE III.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Hibátlanul indult és megy egymillió patch nélkül, innen tudhatod, hogy nem AAA, nincs érkezéskor bolt mikro és makrotranzakciókkal megspékelve, amiket folyamatosan a pofádba tol, innen tudhatod, hogy nem AAA, nincs bejelentett DLC özön és season pass,...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.11.09. 13:01:40
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"