206
Total War: Three Kingdoms
-
sakkay #126 Iszonyat jó. Talán ezt vártam a legkevésbé, de pár óra után elképesztően jó game!!!!! -
#125 Picit még szokni kell, de nem rossz. -
sakkay #124 Bele kezdtem-jónak tűnik-csak éppen ma jött meg az oculus s -
Hunor1 #123 valaki tolja már ? milyen? -
sakkay #122 Na megrendeltem... -
Hunor1 #121 megjelenés előtti összes infó+videó linkek. hasznos lehet.
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2019.05.12. 06:52:31 -
sakkay #120 -
Darkman86 #119 A 60+ fps konfigot indokolatlanul magasnak találom, remélem májusig ebből még faragnak le, mert a játék nem néz ki jobban szerintem mint a warhammer 2.... -
Darkman86 #118 PC Minimum Specifications (Discrete)
Expected around 25-35 FPS on campaign map and in a 1v1, 21 units vs 21 units battle, default graphics preset set to “Low”, running at 1280×720
Operating System: Windows 7 64 Bit
Processor: Intel Core 2 Duo 3.00Ghz
RAM: 4GB
Video Card: GTX 650 Ti | HD 7850 1GB VRAM
PC Recommended Specifications
Expected around 45-55 FPS on campaign map and in a 1v1, 21 units vs 21 units battle, default graphics preset set to “High”, running at 1920×1080
Operating System: Windows 10 64 Bit
Processor: Intel i5-6600 | Ryzen 5 2600X
RAM: 8GB
Video Card: GTX 970 | R9 Fury X 4GB VRAM
PC 60 FPS+ Specifications
Expect 60 FPS+ on campaign map and in a 1v1, 21 units vs 21 units battle, default graphics preset set to “Ultra”, running at 1920×1080
Operating System: Windows 10 64 Bit
Processor: Intel® Core™ Intel i7-8700K
RAM: 8GB
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 1080 | NVIDIA GeForce RTX 2060
Please note: all systems perform differently. The framerates stated are based on benchmarks we’ve taken on PCs using the quoted specs, with fresh OS installs, no major background programs running, and should be taken as a guide rather than an absolute.
THREE KINGDOMS is still in development and undergoing optimisation and compatibility testing, and these specs may be subject to change. -
sakkay #117 Ja valami olyasmi:)) -
Hunor1 #116 én pedig talán azt a "fószert" aki terület nélkül indul :) -
CrashBoostZoom #115 Egyértelműen Cao-Cao-t választom majd legelsőnek. :D -
sakkay #114 Nemtom. Ez rendszer szintű szerintem. A móderek max az egység létszámot tolják fel. Mondjuk az sem baj, de nem az a megoldás, hogy 500 fős lesz egy egység. Egyszer még a római manipulos miatt elkezdték a 160 főt mint alapegység-és azóta nem tudják elengedni. Ez szánalmas. -
Hunor1 #113 talán a modderek majd tudnak valamelyest segíteni rajta -
sakkay #112 Jó tényleg-csak még mindig baxa az agyamat ez a 21 egységes sereg. ugyanaz a szisztéma, egy seregben 21 egység(+1 az előzőkhöz képes mit sír a szám)-ha csatában közel áll két sereged akkor irányíthatsz 42 egységet és ennyi. Azért ott ahol majd 100000 csaták is voltak, nagyon nevetségesnek érzem. Nem hiszem el, hogy 2019 ben ugyanott vagyunk ezen a téren mint 2010-ben. A diplomácia, meg a többi viszont parádésan néz ki, ilyen még sosem volt. Az nagyon tetszik. Kár, hogy Kína -
Hunor1 #111 ez is egy hasznos videó lehet. az összes játszható karakter-jellemzőik- és a kezdő pozíciójuk a térképen
-
sakkay #110 -
sakkay #109 New vid.. -
Hunor1 #108 már alig várok egy DEI modot hozzá ! :))))) -
sakkay #107 Ja ez már olyan totalwaros:) -
Hunor1 #106 végre classic mod csata ! és majd 20 perces . na ez már jobban tetszik ! :)
-
#105 GameStarnál játszottak vele három órát, elég tartalmas összefoglaló, főleg a kémeket érintő változások izgalmasak nagyon! -
sakkay #104 Ez azért hülyeség, mert a modok miatt már3-generációvgal előbbi TW is képes volt 20000+ fős csatákat max grafikával futtatni teljesen jól-amúgy meg opcionális lehetne minden, mint ahogyan írtuk. Ha kevés valakinek a gépe...
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.02.14. 04:01:07 -
Yag #103 Ez összefügghet a PC-k erőforrásaival. Nyilván sokkal nagyobb grafikai vagy hardver igénye lenne ha 4x20 egységgel csatároznánk a csatatéren. A játék a felbontással is tudna sakkozni de mivel a részek előre haladtával az egységek egyre részletesebben így az erőforrásnak megint csak kapacitásba ütköznek. A 4x20as egységlétszám szorozva egységrészletek szorozva egységméret ... gondolom senki nem akar 16magos procival és 512GB rammal játszani . -
Hunor1 #102 óóóóó a francba! :(((( -
CrashBoostZoom #101 Én csak annyit mondok, hogy: 肏你祖宗十八代 -
Darkman86 #100 Eltolták a megjelenést! Május 23! Az egyik szemem sír, mert már nagyon vártam, de a másik örül és bízik abban hogy így egy sokkal optimalizáltabb és bugmentesebb játékot kapunk. :( -
sakkay #99 Én sem. Nagyon reménykedtem pedig-habár még nincsen kiadva. Az már a keretből sejthető viszont, hogy két 21 sereg találkozhat a harcmezőn és összeadódnak, mert a katonák az alsó mező felét foglalják csak el. De a seregek akkor is 21 egységesek, mert a kampányképen meg látszik, hogy tele van a "csíkjuk". -
ozbom #98 Nem értem őket. Akkor miért nem lehet úgy kiadni. Majd mindenki eldöntené, hogy 5, 10 vagy 20 ezer katonával harcol. Sokkal realisztikusabb lenne, mert azért régen is voltak több 10 ezres seregek. -
sakkay #97 Totál értelmetlen. Főleg, hogy a Rome 2 óta maga a játék hivatalosan is tudja. Én simán engedném a 80 egységet is, aztán ha valakinek nem jó ugyanúgy állítható lenne mint az egység létszám. Mondjuk még mindig reménykedek hátha... -
ozbom #96 Ezt én nem értem. Miért nem lehet alapból beletenni, hogy mennyi egységgel akár játszani az ember? Az egységek méreteit is lehet állítani. Mondjuk lenne az alap 20 és a maximum az 40. Szerintem megtudnák oldani. Akár úgy is, hogy a másik 20 egység a tartalék lenne. És a csata ahogy halad előre, úgy lehetne behívni őket. Sokkal grandiózusabb ütközetek lennének. Sőt akár mehetne a csaták számának a rovására. Mert néha unalmas a pár egységes seregek leverése. Még akkor is, ha le lehet szimulálni. -
sakkay #95 Na jól van itt is gyakorlatilag 20 egység körüli a max. K anyjukat már de tényleg. -
sakkay #94 -
ozbom #93 Nekem volt benne pár kiábrándító csatajelenet. Például rohamoztak a vámpír lovagok? belementek az ellenségbe és közelharcban a kezükben maradt a kopja. És csak bökdösték az ellent. Nekem az vicces és kiábrándító volt. Meg nem igazán jön be a fantasy világ. Ettől függetlenül biztosan jó, de én nem kérek belőle. Ezzel a Three kingdoms-sal meg nem igazán tudok mit kezdeni. Egyszerűen ez a kor nem az én világom. Persze kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz. -
#92 Bízok benne hogy egy Medival lesz a következő játékuk. Ebben tetszik a diplomácia, de ezt a Kínai világot nagyon nem szeretem. Nekem ez kimarad..
A Warhammer meg nagyon jó lett.. pont jól kapták el a fantasy vonalat benne és jól ötvözték a stratégiával. A diplomácia szerintem xar benne /melyik TW játékban volt jó?/ de a játék jó. Érdemes megnézni.
-
ozbom #91 A warhammer részekkel nem játszottam, mert a gépem az Attilát is éppen, hogy elfutatta. Plusz nevetségesnek tartottam/tartom a warhammereket. Szerintem nem való a tw részekhez. Persze ez a saját véleményem és elfogadom, ha másnak más. Én is a történelmi korokat szeretem és sajnos a kínait nem. Ettől függetlenül várom és ha tényleg fasza lesz, akkor biztos beszerzem pár év múlva. De addig gépet is építenem kell. Meg én inkább moddolva játszom, nem az alap játékkal. Én jobban örültem volna egy olyan középkori játéknak, ami mondjuk a nagy Frank birodalom után játszódik. Úgy a 800-as évek vége felé. És mi vezethettük volna be az őseinket a Kárpát medencébe. Majd végig kalandozva Európát és végül megállapítani a királyságot. :) Tarthatna az Árpád ház kihalásáig. Kicsit elkalandoztam. -
Yag #90 Mindaz amit írtok, ugyan ez az érzésem volt a TW Warhammerrel kapcsolatban. Teljesen kívül áll minden érdeklődésemen. Mind a népek, mind a benne foglalt játékmenet. A Három Királyság legalább kapcsolható valami történelmi időszakhoz, legalább emberek vannak benne akár valós személyeket is meg lehet találni ha fellapozod mellé a wikipédiát találsz róluk leírást. Régebben szoktam mondani, hogy a Total War nem is csak egy játék, hanem egy történelmi terepasztal vagy egy történelmi szimulátor. Lásd Rome II. Shogun II. Napoleon, Empire, Attila. HA a képek és videók alapján lehet következtetni akkor annyira nem tudták elcseszni és akár ez lehet az eddigi legösszetettebb és leg játszhatóbb TW játék. Meglátjuk. Várjuk. -
Hunor1 #89 első game play stream !
-
sakkay #88 Sajnos én is így vagyok ezzel. -
Hunor1 #87 nekem a legtöbb gondom ezekkel a kínai nevekkel lesz... :(( egyszerűen nem tudom majd kapcsolni a "népekhez" ahol szerepelnek . amúgy is ezekre a karakterekre van kihegyezve az egész, inkább lehet csak a színekhez kapcsolnom őket :(((