14
  • Zombee
    Nem is engedtük. Ehhez a filmhez semmi köze.
  • bmw
    Scott papat nem kellene kamera kozelebe engedni.....
  • Zombee
    A folklór szerintem nem szól bőrszínről, mivel a korabeli angolok amúgy sem nagyon találkozhattak más bőrszínű emberrel.
    Imdb-n a stáblistán találtam egy kínait is, bár ő uncredited, csak elsétált valahol gondolom.
  • wraithLord
    Ja, de mondjuk Robin Hood hovatartozása azért számít, mert eleve azért áll be törvényenkívülinek, mert a nottinghami seriff elvette a családja földjét, amíg ő a kereszteshadjáratban volt. Tehát angol nemesi család tagja volt, angol nemes meg nem hinném, hogy akkoriban lehetett volna afrikai. Little John származásáról viszont nem tudunk túl sok mindent, meg nem is lényeg, a lényeg az, hogy ő a sherwoodi erdő útonállóinak főnöke. Elvileg ő se nagyon lehetne afrikai, mert mit keresne ott, meg gondolom a folklór is fehér emberről szól... de végül is, majdnem mindegy.
  • wraithLord
    Szerintem Robin Hood ázsiai lesz a következő feldolgozásban. :D
  • Zombee
    Az a másik, hogy a trailerben minden felrobbant.

Ennyi erővel Robin Hood is lehetne fekete.
  • Ender Wiggin #8
    Nem baj. 1-2 év múlva majd biztos lesz megint egy verzió. Hátha az... :-DDD
  • wraithLord
    Igen, a Kingdom Come: Deliverance a játék, ami Luxemburgi Zsigmond idejében, a Cseh királyságban (mai Bohémia) játszódik... Így mindjárt sejteni lehet, hogy miért csak európaiak (nyugat-eurázsiaiak) vannak benne... :D

Foxx nekem is furcsa volt, én először azt hittem, hogy Freeman karakterét fogja játszani, még hasonlít is rá a trailerben...
    Elvileg abban az időben, amikor a Robin Hood legenda játszódik, nem sok keresnivalója lett volna afrikainak a Brit szigeteken, szóval igen... Viszont max. a legenda/folklór tisztelete miatt lett volna érdemes kihagyni ezt a húzást, igazából Little John bőrszínének nem sok funkciója van. Biztos nem akarták elsütni még egyszer a közel-keleti havert... De nekem a trailer alapján nem ez volt a bajom vele, hanem hogy olyan, mint egy gagyi szuperhősfilm, ami nem passzol bele az idejébe (középkorba).

Dornant nem ismertem, nem láttam a Szürke 50 árnyalatát.
  • Zombee
    Nem kellett volna megnéznem, kit is játszik Jamie Foxx. Legyek megbélyegezve rasszistának, de hogy Little John-t fekete színész játssza...
    A Jamie Dornan meg a szürke faszi az 50 árnyalatával. Szóval vannak itt ismert színészek. De hogy Jamie Foxx legyen Little John...

Nem merték kihagyni a feketét. A 91-es filmben legalább volt értelme a mór karakternek, mivel Robinnal érkezett a Szentföldről. De Little John, mint tősgyökeres angol, hogy sötétedett be?

Pont nemrég volt hír, hogy az újságírók meghurcoltak egy videójátékot, ami a 13-14. századi Csehországban játszódik, és egyetlen fekete karakter sincs benne.
  • cateran
    Majmok Bolygoja...ha mar felhozod peldanak a szulobolygodat, hozzatehetned, hogy 33 ev volt az eredeti es a feldolgozas kozt (1968 vs 2001)
    Mar a Russel Crowe-fele Robin Hood traileren is szetrohogtem magam, de ez a mostani szar konkretan maga volt a tomeny rettenet....es hat visszanezve a kommenteket a korabbi hireknel..nem csak en voltam igy....
  • wraithLord
    Azért a mainstreamből legalább Egerton, de főleg Mendelsohn és Jamie Foxx ismerős lehet. Óriási túlzás az, hogy nincs ismert színész. Sőt, bazinagy ferdítés. Plusz az egyik producer DiCaprio.

Nekem a 1991-es feldolgozás után (meg volt még pár előtte, ami bejött) már nem nagyon volt "szükségem" újakra.
  • Zombee
    Mindez nem is lenne kizáró oka a sikernek, viszont az előzetest látva borítékolható volt a bukás. Néha a szar filmek is elhasalhatnak.
  • zetortraktor
    Az ismert cím éppen a siker titka lehet, mint ahogy az is, hogy már próbálkoztak vele korábban, ld, Majmok bolygója - az pedig, hogy nincs ismert színész benne, elnézve az idei bevételi toplistákat, pláne nem hiszem, hogy tényező lenne a nézők számára.-
  • petrov144
    Unalomig ismert cím pipa, néhány éve volt már egy próbálkozás, pipa, nincs ismert színész a filmben, pipa

Ki várt ebből sikert?