4
  • kvp
    #4
    "2020-ban se fogja beadni a lakotelepi lakas 1-10. emeletén a pizzat az szinte biztos."

    Latszik, hogy senki nem ismeri ma mar a Mezga csaladot. Abban a fenyposta is mindig betorte az ablakot, ugy jott be. Na, a dronok is kepesek arra, hogy a nyitott ablakon bemenjenek az ebedloasztalig. Az erosebbek a zart ablakon is, ha a megrendelo elfelejti kinyitni.

    Viccen kivul, a tipikus felhasznalas az amerikai kertvarosi, ahol a driveway-en all meg, a haz bejarati ajtajaval szemben, de meg kvazi az utcan. Ez a terulet az autofelhajto miatt altalaban amugy is szabad felulrol es a pizzafutarok is itt szoktak megallni es becsongetni.

    ps: Rejkjavik azert is jo hely az ilyen tesztekhez, mert egyreszt nem sok fa el meg arrafele, masreszt mindenki rokon (szo szerint), ezert nem lopjak el sem a dront, sem a szemben lako uncsiteso pizzajat. :D
  • fonak
    #3
    És hogy el tudd kapni :)
  • duke
    #2
    Kinyitod az ablakot, es a dron pedig berepiti a ablakon a pizzat. Felgyorsul es az ablak elott elengedi. Persze keszulni kell, nehogy valakit pofan vagjon a szobaban.
    Utoljára szerkesztette: duke, 2018.11.25. 01:29:40
  • GixEr
    #1
    2020-ban se fogja beadni a lakotelepi lakas 1-10. emeletén a pizzat az szinte biztos.
    Kertvarosokban talan, de ott meg tul sok a fa.
    Majd akinek van olyan kertje ami legalabb 500-1000nm azoknak talan, de ok meg nem fognak a kertben bolyongani a pizzaert. Egyszerubb atvenni attol aki becsenget.