4
  • Macropus Rufus
    #4
    de ez a Black Friday nálunk rendhagyóan más mint a jenkiknél.
    Nálunk botrány lesz abból, hogy nincs 465346db 50kHUF-os PS4 a raktárban, holott az jenkiknél konrétan ilyen esetben van mondjuk 5db ami le van értékelve 50ezerre a többmi meg 90-re. Ha az 5 elfogy akkor elfogyott és ennyi. Itt meg verik a balhét, hogy mi az, hogy elfogyott.
    Meg hát ismét helyi sajátosság: simán átbasszák az embert. Érdemes olvasgatni pl. az index.hu ide vágó cikkeit. Egy szaros robot porszívóra rá merték írni, hogy 3.2millió forintról lett leárazva ötven valamennyire. Esetleg HP noti ami 1.2milliós volt, vagy az egész alakos nerc harsinya vagy mi a faszom, ami 100.000Ft-ról lett 9000-re leértékelve. És millió ilyen példát lehetne hozni. Továbbá amúgy is qurva sok akció van, szóval ez a fekete péntek itt nem egészen ugyan az amint az amcsiknál.
  • apucsabi
    #3
    "Black Friday.......ahhoz pénz is kellene"
    -> A Black Friday nem a pénzszórásról, hanem a jóljárásról szól.
    Aki a Black Friday-ra idözít, annak nincs különösebben sok pénze, de azért az összegért, amit elszórni kíván maximalizálni óhatjta a hasznot, amit kaphat érte aznap.
  • Ms2
    #2
    Black Friday.......ahhoz pénz is kellene......nem is értem mit akarnak ezekkel a szutyok zsebpénzek mellett fekete péntekezni, amikor az év többi része is szenvedés sokszor....
  • ostoros
    #1
    Black KAMU.