9
-
Bruce_Willis #9 Attól még hogy a kis faludban sohasem történt ilyesmi, nem kell egyből paranoiát kiáltani. Amit olvastál az nemzetközi hír, ha nem tűnt volna fel... -
#8 A lájvliven mi?
Pont ide illik ez a mondás:
"Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb"
-
Macropus Rufus #7 Amikor srácok voltunk, ilyen kütyük nem léteztek. Még is meg vagyunk. Sztem valami picit félre siklott... -
Bruce_Willis #6 Pechedre a vakság viszont nem...
Csak a lájvlíken láttam vagy 10 gyerekrablást, és ez csak az amit én láttam, illetve amiről felvétel is van. -
hypno #5 A paranoia ilyen mértéke azért gyógyszerekkel viszonylag jól kezelhető. -
kvp #4 A technikanak hala ott se kell lenni hogy elcsaljon valaki egy gyereket. Ez is egy fajta fejlodes csak nem jo.
A problema pedig az hogy az ilyen kutyukbe katonai erossegu biztonsagi megoldasok kellenenek, de attol egyreszt tul dragak lennenek, masreszt a hatosagok se neznek tul jo szemmel a hasznalatukat. -
#3 A felnőttek kb. ugyanezt csinálják önként saját magukkal pl. az okostelefonok segítségével. Szóval nincs új a nap alatt... :D Persze az okostelefon is egy nagyon hasznos és kényelmes találmány, de van neki egy ilyen oldala is.
Legalább a gyerekeket hagyjuk ki belőle, majd ha felnőtt lesz, eldönti, hogy kell-e neki megfigyelőkészülék... -
Archenemy #2 Vagy egy néni. Egy kiskutyás nővel sokkal szívesebben elmennek a gyerekek bárhova ("vannak testvérei is a teherautóban, gyere nézd meg őket!") , mert a szüleik mindig a férfiaktól féltik őket. -
M2 #1 Erről az jutott eszembe, mikor a szülők tanítják a gyereknek, hogy a csúnya idegen bácsival nem szabad elmenni, aztán egy szép bácsi vált pár szót az anyukával a gyerek előtt és már megy is el vele lelkesen a csemete.