A Game of Thrones-ból érkezhet az új James Bond
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
For the greater good
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Mi a tok van Craig gyerekkel?
Utoljára szerkesztette: bmw, 2018.10.22. 22:50:40
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
Szerinted ki tudja, hogy ki az a Richard Madden? He? Nem ülünk egész nap a sorozatok előtt, hogy minden kis szaros színész nevét megjegyezzük. Ezért illik leírni, hogy a címben említett sorozatból, melyik karaktert játszotta, ugyanis ott is csak 2 évadot tolt, meg a 3.-ból pár részt, miközben a GoT 8 évados sorozat.
Qrvára nem érted te ezt és a többieket nézed lustának meg hülyének? Kemény vagy vaze.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(Az már csak hab a tortán, hogy a hír arról szól, ki lesz James Bond Es leírják. Vagy írják le ketszer írják le kétszer, hogy hogy game of thrones hogy game of thrones? A kutyát nem érdekli az illető filmográfiája, mert azt bárki meg tudja nézni a kis kezével. Ilyenkor max azért említenek gagyi tömegsorozatokat, hogy azok a hülyék is klikkeljenek, akik egyébként nem tennék. Más kérdés, hogy ezek ilyenkor elkezdenek panaszkodni, hogy nem tudják, kit játszott.)
Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2018.10.22. 17:38:10
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Évek óta egyre több élvonalbeli mozifilm színész jelenik meg sorozatokban. Ami nem csoda, ha valami normálison is szeretnének dolgozni (ami elég figyelmet is kap, mert ugye vannak normális filmek, csak azoknál a költségvetés felét nem a marketing teszi ki, így kb. senki nem tud róluk).
Maddent nem ismerem, a GoT-ban végül is nem volt rossz, el tudnám képzelni Bondnak.
Erre bazdmeg mindenről írtál, csak amiről kellett volna, arról nem.
Segítek: A szerepet annak a Richard Maddennek fogják felkínálni, aki az HBO legsikeresebb sorozatának, a Game of Thrones-nak volt majdnem 3 évadon keresztül az egyik meghatározó szereplője. A sorozatban Madden-t, mint Robb Stark ismerhettük meg.
Szívesen -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.