11
 • Paddy
  #11
  Legalább fehér ember.
 • molnibalage83
  #10
  Az, hogy 50+-os.
 • bmw
  #9
  Idris Elba??? Ne basszak mar....

  Mi a tok van Craig gyerekkel?
  Utoljára szerkesztette: bmw, 2018.10.22. 22:50:40
 • Ender Wiggin #8
  Akkor megint egy töklámpa. Vazze nála már csak Drinklage alacsonyabb. Hol vannak már jó kiállású Bondok... A filmarchívumban. Hajrá Hiddleston.
 • ostoros
  #7
  Zetor és Kalapos a két legnagyobb tudású troll...
 • Tinman #6
  Igen, mi használjuk a google-t EGYESÉVEL, ahelyett, hogy a cikkíró 1x leírta volna a lényeget... aztaqrva :-DDDD

  Szerinted ki tudja, hogy ki az a Richard Madden? He? Nem ülünk egész nap a sorozatok előtt, hogy minden kis szaros színész nevét megjegyezzük. Ezért illik leírni, hogy a címben említett sorozatból, melyik karaktert játszotta, ugyanis ott is csak 2 évadot tolt, meg a 3.-ból pár részt, miközben a GoT 8 évados sorozat.

  Qrvára nem érted te ezt és a többieket nézed lustának meg hülyének? Kemény vagy vaze.
 • zetortraktor
  #5
  Ezzel egyébként egyetértek, a Bodyguard kábé az év egyik legjobb új sorozata.
 • zetortraktor
  #4
  Komolyan gondolkoznod kellett? Ez most halákomoly? Mondd, hogy csak viccelsz. Meddig gondolkozták ahelyett, hogy előkaptad volna a Google-t? Ez a mai generáció és a tehetetlensége...

  (Az már csak hab a tortán, hogy a hír arról szól, ki lesz James Bond Es leírják. Vagy írják le ketszer írják le kétszer, hogy hogy game of thrones hogy game of thrones? A kutyát nem érdekli az illető filmográfiája, mert azt bárki meg tudja nézni a kis kezével. Ilyenkor max azért említenek gagyi tömegsorozatokat, hogy azok a hülyék is klikkeljenek, akik egyébként nem tennék. Más kérdés, hogy ezek ilyenkor elkezdenek panaszkodni, hogy nem tudják, kit játszott.)
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2018.10.22. 17:38:10
 • bunny
  #3
  Köszi, épp azon gondolkoztam, ki a tökömet játszott. Szomorú, hogy pont a cikk címéről nem szól a cikk ...
 • wraithLord
  #2
  A sorozatok jelenleg lényegesen színvonalasabbak, mint a mainstream mozifilmek, szóval nem nagy szó, hogy egy sorozatszereplőből lesz blockbuster mozifilm főhős.
  Évek óta egyre több élvonalbeli mozifilm színész jelenik meg sorozatokban. Ami nem csoda, ha valami normálison is szeretnének dolgozni (ami elég figyelmet is kap, mert ugye vannak normális filmek, csak azoknál a költségvetés felét nem a marketing teszi ki, így kb. senki nem tud róluk).
  Maddent nem ismerem, a GoT-ban végül is nem volt rossz, el tudnám képzelni Bondnak.
 • Tinman #1
  "A Game of Thrones-ból érkezhet az új James Bond "

  Erre bazdmeg mindenről írtál, csak amiről kellett volna, arról nem.

  Segítek: A szerepet annak a Richard Maddennek fogják felkínálni, aki az HBO legsikeresebb sorozatának, a Game of Thrones-nak volt majdnem 3 évadon keresztül az egyik meghatározó szereplője. A sorozatban Madden-t, mint Robb Stark ismerhettük meg.

  Szívesen -.-