Szekeres Viktor

A Game of Thrones-ból érkezhet az új James Bond

Lehet, hogy sorozatszínész lehet az új 007-es?

Már elég régóta folynak a találgatások, hogy Daniel Craig után ki fogja örökölni James Bond mozis karakterét, és egy angol bulvárlap, a The Daily Mail arról értesült, hogy a szerepet Richard Maddennek fogják felkínálni, aki az idei év egyik legjobb és legsikeresebb új sorozatának, a The Bodyguardnak volt a főszereplője.

Mindez, ha igazak a fentiek, persze még nem jelentik azt, hogy ő is lesz az új 007-es, mindössze annyiról van szó, hogy a producer, Barbara Broccoli megpróbálja őt meggyőzni. Hogy aztán valóban Madden lesz-e a híres kém, vagy ismét előkerül Tom Hiddleston, esetleg Idris Elba neve James Bond kapcsán, az minden bizonnyal kiderül az elkövetkező hetekben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Paddy #11
  Legalább fehér ember.
 • molnibalage83 #10
  Az, hogy 50+-os.
 • bmw #9
  Idris Elba??? Ne basszak mar....

  Mi a tok van Craig gyerekkel?
  Utoljára szerkesztette: bmw, 2018.10.22. 22:50:40
 • Ender Wiggin #8
  Akkor megint egy töklámpa. Vazze nála már csak Drinklage alacsonyabb. Hol vannak már jó kiállású Bondok... A filmarchívumban. Hajrá Hiddleston.
 • ostoros #7
  Zetor és Kalapos a két legnagyobb tudású troll...
 • Tinman #6
  Igen, mi használjuk a google-t EGYESÉVEL, ahelyett, hogy a cikkíró 1x leírta volna a lényeget... aztaqrva :-DDDD

  Szerinted ki tudja, hogy ki az a Richard Madden? He? Nem ülünk egész nap a sorozatok előtt, hogy minden kis szaros színész nevét megjegyezzük. Ezért illik leírni, hogy a címben említett sorozatból, melyik karaktert játszotta, ugyanis ott is csak 2 évadot tolt, meg a 3.-ból pár részt, miközben a GoT 8 évados sorozat.

  Qrvára nem érted te ezt és a többieket nézed lustának meg hülyének? Kemény vagy vaze.
 • zetortraktor #5
  Ezzel egyébként egyetértek, a Bodyguard kábé az év egyik legjobb új sorozata.
 • zetortraktor #4
  Komolyan gondolkoznod kellett? Ez most halákomoly? Mondd, hogy csak viccelsz. Meddig gondolkozták ahelyett, hogy előkaptad volna a Google-t? Ez a mai generáció és a tehetetlensége...

  (Az már csak hab a tortán, hogy a hír arról szól, ki lesz James Bond Es leírják. Vagy írják le ketszer írják le kétszer, hogy hogy game of thrones hogy game of thrones? A kutyát nem érdekli az illető filmográfiája, mert azt bárki meg tudja nézni a kis kezével. Ilyenkor max azért említenek gagyi tömegsorozatokat, hogy azok a hülyék is klikkeljenek, akik egyébként nem tennék. Más kérdés, hogy ezek ilyenkor elkezdenek panaszkodni, hogy nem tudják, kit játszott.)
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2018.10.22. 17:38:10
 • bunny #3
  Köszi, épp azon gondolkoztam, ki a tökömet játszott. Szomorú, hogy pont a cikk címéről nem szól a cikk ...
 • wraithLord #2
  A sorozatok jelenleg lényegesen színvonalasabbak, mint a mainstream mozifilmek, szóval nem nagy szó, hogy egy sorozatszereplőből lesz blockbuster mozifilm főhős.
  Évek óta egyre több élvonalbeli mozifilm színész jelenik meg sorozatokban. Ami nem csoda, ha valami normálison is szeretnének dolgozni (ami elég figyelmet is kap, mert ugye vannak normális filmek, csak azoknál a költségvetés felét nem a marketing teszi ki, így kb. senki nem tud róluk).
  Maddent nem ismerem, a GoT-ban végül is nem volt rossz, el tudnám képzelni Bondnak.