+fujitsu, cisco? a kisebbekről nem is beszélve :)
van azért ott még más gyártó...
(aki meg kínai szarokkal tömi tele a datacenterét, az meg is érdemli. távközlési cégeket se értem, hogy jöhetett egyáltalán szóba a huawei??? meg se kellett volna nézni az áraikat, nem és kész...)
kvp#2
Egy olyan piacon probalnak megmaradni, ahonnan meg az IBM is kiesett. Mara maradt a HP es a Dell mint nyugati gyartok, persze kinai kapacitasra epitve. Ha ezek a cegek is eltunnek, akkor gyakorlatilag marad a kinai "allami" hardver ha nagyobb ceges kornyezetbe kell valami. Ez utobbi lehetoseg eleg aggaszto a nyugati cegvezetok szarmara.
A szetvalas azt jelenti, hogy a HP az mardt a HP, mig a Compaq lett a HPE. A regi ceg meg mindig nyomtatokat gyart, a masik pedig tovabbra is vallalati szamitastechnikai hardvereket. Legalabb nem egyensen a kinaiaknak adtak el a reszlegeiket, szepen darabokban, mint az IBM.
remélem szép lassan kimúlnak... (najó, igazából azt szeretném, ha már holnap olvashatnám a csődjelentésüket)
reorganizáció-reorganizáció-reorganizáció. papíron a végtelenségig növekszik a hatékonyság - a levezénylő managgerek szerint, a gyakorlatban persze folyamatosan a működőképesség határán egyensúlyoznak (tudom, voltam "belül" :D )