6
 • vilinger
  #6
  Korábban írták, hogy a helyreállítás nem hozta vissza a törölt fájlokat. Sőt, rosszabb történt: aki pl egy recovery promammal megkereste az utoljára törölt dolgait, az megtalálhatta amelyik még nem volt felülírva. De aki visszaállította a rendszert, annak esélye sem volt rá mert visszaállításkor újabb területek íródtak felül.

  A külön vinyóval / bizt mentéssel nagyon egyetértek. Nálam csak az op-rendszer van a C-n, minden másról kizárólag parancsikonok vannak az asztalon.
 • wraithLord
  #5
  A helyreállítás nem csak az OS-t állítja vissza a frissítés előtti állapotba, hanem visszahozza a user mappákból törölt személyes fájlokat is? Elég furcsa lenne, de MS-nél sosem lehet tudni. :D

  Amúgy sosem értettem azt, aki a Windows felhasználói fájloknak/doksiknak fenntartott mappáiban tárol bármit is. Nem ezért, hanem azért, mert az minden rendszerben fix, tehát kézenfekvő támadáspont a felhasználó cuccai ellen.

  Aki Windows 10-et használ, jobban teszi, hogyha mellette tart valami más rendszert is, de legalább külön vinyón tárolja a cuccait tükrözve... :D
 • hypno
  #4
  Amit a Microsoft csinált az szándékos károkozás.
  ...mert szándékosan követi el a cselekményt, aki előre látja cselekménye következményeit, és belenyugszik abba, hogy megvalósuljanak.
 • Arnika19
  #3
  Windows esetén rendelkezésre áll a rendszer védelem és helyreállítás. Aki úgy gondolja hogy elvesztek az adatai miért nem él a frissítés előtti állapot helyreállításával? Ha ez az alapvédelem ki van kapcsolva akkor mégis mit akar? Meglepő módon nálam semmi sem veszett el, minden működik.
 • Mosdatlanfalusi
  #2
  Az is egyfajta biztonság, ha nem tudod használni a rendszert :D
  Lassan nem a malwaretől kell félteni az adatainkat, hanem az M$-től...
 • wraithLord
  #1
  Akkor miért van az Insider Program, ha minden szar kikerül a mezei felhasználókhoz, akik csak egy jól működő rendszert akarnak?
  Linuxnál még elmennének ilyen hibák, de pont egy fizetős üzleti modellnél...

  Azt mondják, hogy a legújabb rendszer a legbiztonságosabb, mert naprakész a legújabb támadások ellen, és aktívan foltozgatják a biztonsági réseket.
  A régebbi Windows viszont legalább működik... :D