1078
New World - Az Amazon Survival/MMO hibridje.

SG.hu Discord
  • AnuluWork #142
    Próbáltam már több játékban a horgászást, de valahogy ebben született a legjobb megoldás amit láttam.

Egyre jobban tetszik. Komoly hangulata van az egésznek. Pár dolog nem tetszik csak a játékban. Kezdem megérteni, megszokni, ha nem barmolnak bele item shopos rl manis baromságokkal, semmi havidíj, akkor elég korrekt kis mmo lesz ez idővel.

Amúgy, a béta holnap hány óráig tart?
  • Hexex86 #141
    Nekem a BDO rosszabbul futott mint ez valamiért. Aztán ott álogathattam akármit. :D
  • AnuluWork #140
    Köszi.

Mostanában a BDOval nyomom, és ott tényleg városonként többszáz player, petek, lovak 1xre, mellé rakat effekt, névtáblák, egyéb bizbasz, és meglepett, hogy itt az első kezdővárosnál ennyire beszaggat, pedig grafikailag nem különb.
  • Hexex86 #139
    Igen sokaknak rossz még a dolog. Lehet a túl sok player a szervereken. Elvileg nem volt ennyire rossz a zárt teszten.
    Én 22 órát toltam a open beta-ba, de nem szereztem még fáklyát.
  • Hexex86 #138
    Én csak pár képet hagyok itt:Medium/low graf. (Végre nem egy tipik fantasy mmo)

Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2021.09.11. 13:48:58
  • AnuluWork #137
    És ami furcsa, hogy ha nyomok egy ESCt, akkor a chat ablak feljövetelének ellenére hozza a városon kívüli értékeket!
  • AnuluWork #136
    Nem értem ezt a játékot. Baromi optimalizálatlannak érzem. Ameddig a vadonban vagyok, pár tucat player ellenében, sima ügy, 45-60 fps között mozgok maxon.

De ahogy belépek ezen a kapun úgy beesik 30 alá, hogy csak nézek.

És ez a létszám egyelőre szinte semmi más mmokhoz képest. Egy BDOban vadonban, városban egyremegy. 45-60 maxon. Én nem tudom, hogy ez a lagg miatt van, fogják-e javítani, de nevetségesnek tűnik. Lentebb veszem a felbontást, a beállításokat, és akkor SE sokkal jobb. :D Mintha alapból el lenne qurva valami. Össze nem omlott még soha, de 7,5 óra után számomra ez nagyon nagy negatív meglepetés, főleg, hogy nincs sok varázslás, biz basz fény és effekt a városban, se pet, se ló, se semmi. Ennyit számítana, hogy össze van eresztve a jónép a világ minden tájáról?

Fáklyád lehet majd később? Erre nem jöttem rá, elég sötét van a barlangokban.
  • Hexex86 #135
    Én sosem hallom a fejhallgatótól. :D
  • nordan
    akkor szerencséd van, engem nagyon zavar,hogy hallom folyamat a ventillátort pörögni game közben......remélem a releasre jó lesz nekem is
  • Hexex86 #133
    X.
    nordan:Én most 4 órát streameltem belőle és nem volt semmi baj. Egy horgászat hang bug volt amit észleltem semmi más.

Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2021.09.10. 00:26:47
  • nordan
    nVidia 2080 Ti RTX GPU
    Intel i9 7980xe CPU @ 4.5 Ghz
    Corsair H150i Pro Cpu Cooler
    Corsair AX1500i modular PSU
    MSI x299 Power Gaming AC mobo
    960 EVO m.2 500gb
    Logitech g502 Proteus Core Mouse
    Fisher Price Professional Series Headset
    AT 2035 mic, x1204 Mixer
  • AnuluWork #131
    Melyik gomb a fegyver elrakás? :D
  • Hexex86 #130
    Nem tudom milyen gépe van az említett illetőnek (akárki is az) én 3 órát toltam és semmi baj nem volt. Pedig ősrégi a kártyám. :D
    Ameria vagy mi a neve ahol az egyik karimmal kezdtem. De most nézek estére egy másik szervert, hogy az elejétől tudjam mutatni streamben a történteket.
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2021.09.09. 19:48:33
  • nordan
    Sequisha gépét most fagyasztja le a game másodjára......

én egy órát rohangáltam és kikapcsoltam, nem éri meg bétázni elvileg 3 hét a release,de sztem kurvanagy optimizálatlanságok vannak......rossz előérzetem van
  • AnuluWork #128
    Melyik szerverre mentetek?

UPD:
    Milyen szerverek! Tir Na Nog. :D Érti aki érti. :D
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.09.09. 19:10:47
  • nordan
    nekem most sokkal szarabbul fut mint az előző béta alatt :S nem lesz ez így jó.....
  • Hexex86 #126
    Úgy értem, ha kikapcsoljátok. :D
  • Hexex86 #125
    Tipp: A Dynamic Resolution alapból be van kapcsolva. Azzal lehet stabilitást növelni!
  • Hexex86 #124
    Elég durván optimalizált a game. Nekem a gtx 1060 3gb-al medium beállítással fix 60 fps a kezdő területen. Ahol először találkozol a többi játékossal. Ez azért durva.
  • nordan
    mondjuk nekem most meg el se indul :D :D
  • nordan
    SERVERS UP
  • nordan
    azért fura ,mert nekem meg pont nem volt bajom az előző bétában 1070-em van
  • Hexex86 #120
    Open Beta 2021 Update - Release Notes
    Mondjuk sok embernek már a zárt béta alatt is ilyen volt, de nem volt probléma nekik ebből. Azért óvatosan kezeljük a gamet. :D
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2021.09.09. 13:59:38
  • nordan
    na akkor nálad még rosszabb is....nem jó ómen nagyon nem tetszik ez, mi a tökömet csináltak ezalatt az 1 hónap alatt?
  • Hexex86 #118
    Nekem 90%-on pörög, de pl a Holdfast Nations at War menüben meg 70%. És annak aztán nincs szép grafikája. Az, hogy menükben miért magas az jó kérdés.
  • nordan
    elindítottam és kurvára nem tetszik,hogy 35% disk és 25% mem use van a menüben és megy a vidkari ventillátor is......

Tarkov vagy COD alatt semmi hangja nincs
  • Hexex86 #116
    Én csak arról az egy típusról hallottam, de ott is a kártya gyártó volt a hibás ahogy lentebb is írták.
  • AnuluWork #115
    Van arról hír, hogy korábbi kártyákat, pl. 2070eket is meg szokott főzni? :D
  • Hexex86 #114
    Már lehet tölteni a béta verziót!
  • AnuluWork #113
    Steamen, a lentebb leírt módon.
  • savior666
    Hol lehet jelentkezni?
  • nordan
    még mindig a 22-es csapdája nekem open bétára a jelentkezés, pláne úgy,hogy megvan véve a game :)
  • AnuluWork #110
    Akit érint, lehet jelentkezni a bétára ...
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.09.08. 17:20:24
  • Hexex86 #109
    Köszönöm az infót!Akkor nagyjából igaz az ajánlott gépigény amit írtak neki. Nem egy modern a gépem: Gtx1060 3gb, I7 6700, Full HD-ban játszanám. Én megelégednék egy medium/high beállítások között is.
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2021.09.05. 16:45:40
  • Normen76
    Én 2K-ban játszottam egy GTX 1080-al és I7 7700K-val. Megvolt a 60+ fps általában, de a városokban ahol sok playa mászkált lement 30-40 körülre is. Asszonkának GTX 1070 van egy régi I7 4790-el, és Full HD-ban játszott. Nagyjából ugyanez. Kint 60+ fps, városokban 30-40-50-. Mindketten közel max beállításokkal játszottunk. Szal nem a legjobban optimalizált, de eldöcög kisebb konfiggal is szerintem némi kompromisszummal. Városokban sokszor több száz player is mozog, azért azt megérzi a játék. DE kint, a terepen szépen fut, ha sokan is vagyunk, és nagyon szép a játék MMO RPG-hez mérten.
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2021.09.05. 16:15:09
  • Carmang
    A menüben nem volt fps limit, de ezt egyből javította az Amazon, pár napja pedig az EVGA elismerte, hogy az elsőszériás kártyákon megolvadt emiatt a forrasztás. Az eladott kártyáik 1%-a érintett csak (állítólag).
  • Hexex86 #106
    Mondjuk szerencsére nem lett belőle gyűlölet hadjárat és ásták el a játékot teljesen emiatt. :D
  • nordan
    elvileg amúgy a kártyákban volt valami szar csak a játékban valami számításí művelet ezt felgyorsította és előhozta....vmi ilyesmi volt
  • Hexex86 #104
    Ja igen azt láttam. :D
    De ott valami olyasmi volt, hogy 1000 fps-re növelődött, ha valami menüt behozott valaki valami rtx-es kártyával. xd
  • nordan
    a csúcsvidkarikat megette reggelire :D mármint megsütötte őket :P reméljük ezt sikerült javítani