1078
New World - Az Amazon Survival/MMO hibridje.

SG.hu Discord
  • Toki1350
    Nem tudom lehet tévedek de nem úgy volt hogy 14 azaz kétóráig van karban tartás ? Vagy esetleg a nyomorék fogyatékos bírkák nem ismerik az órát .....
  • AnuluWork #541
    Én mellélépek, shield bash, majd két vágás.
  • PiszkosFred
    Próbálkozok majd még, köszi a tippet. Arra gondoltam már, hogy a lopakodásnak is szerepe lesz a menekülő jószágoknál, de az ilyen trükkös megközelítésre még nem, lévén ezek mennek mindenfelé. Kipróbálom majd.
  • savior666
    Akkor lehet hogy beneztem.
  • AnuluWork #538
    16 órára mondták az indulást?
  • AnuluWork #537
    Köszi.
  • AnuluWork #536
    De csak az egyiket írja.
  • savior666
    2 fele boundos targy van: az egyik akkor boundos ha viselni kezded, a masik pedig akkor ha felveszed a foldrol.
  • savior666
    A menekulos allatokat hatulrol kell megkozeliteni. Nagy tamadas, skill 1, skill 2 es halott.
  • PiszkosFred
    A szakmai cuccokon (kasza, balta, stb.) kívül minden cuccod sérül halálkor, amely rajtad ÉS az inventoryban van, sajnos. Teszteltem direkt és a tapasztalat is ezt mutatta eddig.
  • mikromanus
    A kezdőpakk után 485 szerver lett végül összesen (eddig). Több mint az induló szám duplája. Van pár játékos ez alapján...
  • mikromanus
    Ha védekezel, akkor a legtöbb sérülést és hatást bevéded. Így gondolom a fellökést is. Lvl51-es farkasoknál tesztelgettem lvl 46-47 körül. Védekezés nélkül fellöknek, megzavarnak és széttépnek. Védekezve alig vesztettem életet ellenük (mondjuk egyesével néztem. Tömegben gondolom most is megennének) :)
  • mikromanus
    Az item alapból is eshet sérülten. Ha nincs max durability-n, akkor javítsd meg mielőtt kiraknád a piacra!
    Nekem úgy tűnik, hogy csak azok a tárgyak sérülnek halálkor amiket már használtál (azaz bound to character). Mindegy hogy rajtad van, vagy a hátizsákban. A "bontatlan" és fel nem vett cuccok mintha nem vesztenének semmit.
  • Murmur
    Venni kell házat és ládákat, az valamit segít majd: ládák
  • Ironman2
    Valami jött
  • Marsszonda
    Ok,steamen megvagy,majd megbeszeljuk.
  • Ironman2
    Mi is azok vagyunk
  • Marsszonda
    Én Covenant vagyok most,nem tudom h azt is lehet e valtoztatni ha atmegyek masik serverre.
  • Ironman2
    Na akkor majd jöhetsz velünk klánozni,ha át lehet menni másik szerverre,egyelőre a Canopison vagyunk
  • AnuluWork #523
    Én meg ma nem akartam, aztán beléptem, majd SD. :D Sebaj, az 519ben írt dolog volt ma nekem a nap fénypontja NW tekintetben. :)
  • Marsszonda
    Igen,ott voltam a serveren,Mascot neven.
  • AnuluWork #521
    Már jelzi is. Tölthető.
  • AnuluWork #520
    Köszi.
  • AnuluWork #519
    Bakker. Ha egy frakció birtokol egy összefüggő területet, akkor minden területen ahol le van pakolva cuccod, azt bárhonnan eléred. Ez marha jó, főleg, ha craftolni akarsz. Na ma ez megoldotta minden gondom. :)
  • Ironman2
    Te velünk voltál Valheimben,nem te voltál a Táltos? :)
  • Marsszonda
    4 orat irnak karbantartasra

"maintanance for the update is about to start soon = at 3AM PT (10AM UTC - 12PM CEST). The estimated downtime is approximately 240 minutes (~4 hours)."
    Utoljára szerkesztette: Marsszonda, 2021.10.06. 12:57:29
  • Ironman2
    Egyszer akarok korábban játszani,akkor is elcseszik az egészet
  • PiszkosFred
    Nem lesz a gond sávszéllel, viszont a patch sosem a karbantartás első perceiben lesz tölthető, hanem általában később. Szerintem 1-2 órán belül/múlva jelzi majd neked is a steam magától, hogy töltene valamit. Nem kell újraindítanod emiatt.
  • PiszkosFred
    Nem, nem teszik még be, csak most kerül be a kliensbe/szerverbe/adatbázisba a későbbi transfert lehetővé tevő (al)rendszer. Éles majd csak hétvége fele lesz.
  • Ironman2
    A steam régiónként küldi a letöltéseket,van ott is eltérés időben
  • AnuluWork #512
    Nem játszottam még mmoval ahol a steam volt ahonnan indítottam, de én nem látok semmit amit downloadolnia kellene ... Pedig újra is indítottam a steamet. ha ezek 1xxre akarják millányi emberrel letöltetni a patchet, akkor igen nagyon okos emberek azok ottan ...
  • Ironman2
    Most teszik be a transfert:

https://www.newworld.com/en-us/news/articles/update-1-0-1

elméletileg most kéne jönnie dél körül a patchnek
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.10.06. 12:36:57
  • Ironman2
    Karbantartás van,én meg már azt hittem mindenhova be lehet jutni,hirtelen nulla lett a várakozás mindenhova.Meddig tart vajon ez?
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.10.06. 12:30:29
  • PiszkosFred
    SD?
  • AnuluWork #508
    Most lesz SD vagy sem?
  • AnuluWork #507
  • PiszkosFred
    Eleinte szikláról próbáltam leugrani, de szinte a legnagyobb magasságból zuhanva sem halsz meg, így marad a víz, vagy valami ellenfél, ha van a közelben olyan, aki aránylag hamar bedarál... :)
  • AnuluWork #505
    Erre a folyósra még nem gondoltam. :) De eddig ez a legjobb ötlet. Amúgy, nevetséges, hogy nincs úszás. :)
  • Jabar
    Én azt utálom (többek között) a harcban itt, hogy a nagyobb mobok töbsége egyszerűen megvárja míg elnyomod a skill-t és vagy körbetáncol vagy a legtöbbször egyszerűen föllök.
    Akaratból próbálgattam mobon hogy csak állok és védekezek, csomó ideig nem lök el, amint elnyomom már repülök is...
  • PiszkosFred
    Akkor nem tudom, hirtelen csak erre tudtam gondolni.

Csak egyszer? :D Én - vagyok annyira lusta -, hogy ha CD-n van a kocsma (házam még nincs), akkor folyamatosan besétálok a folyóba és lehasalok megfulladni, hogy hamarabb hazaérjek, annyira távol vannak néha a fast travel pontok. Szeretek sétálni és gyönyörködni a játékban, de ha sietek vissza, akkor nincs türelmem végigrohanni a következő FT ponthoz. :) (kivéve, ha rengeteg eladni szánt loot van nálam, mert a lustaságomnál csak a "nem szórom a pénzt, ami nincs" életérzés az erősebb, ekkor tényleg futás van az FT-hez)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.10.06. 10:30:22