14
  • Zombee
    #14
    A legtöbb Marvel karakter nem is véres, de Deadpool és Venom azért brutálisabbak a többségnél.
    Én már egy jó szaftos Lobo filmet néznék meg. Azt a nagy polkorrektség és #metoo világában megírni sem lehetne. :)
  • BrockSamson
    #13
    Nem mondom, hogy nem fer bele, vagy nem illik egyes karakterekhez, de nalam alapvetoen nem elvaras egy Marvel karakternel, hogy veres legyen.

    Amugy az akciok minosege nem is igazan all osszefuggesben a verrel. Ott van a Gyuruk Ura, amiben eleg dinamikusak az akciok, neha repulnek fejek, es altalanosan kemeny osszecsapasok vannak, de vegig latvanyosan figyeltek ra, hogy ne frocskoljon a ver, sot szinte alig van benne.
  • Zombee
    #12
    De csak megnézted te is. :)

    Előzetese tényleg nem volt túl meggyőző. A Fekete Párducnak sem, és nem is volt különösebben érdekes a film, maga a karakter civilben és beöltözve sem túl izgalmas nekem. A filmben is sótlan volt. Igazából érthetetlen, miért pont a Fekete Párduc lett ilyen nagy siker (otthon az összes Marvelt leverte, de amúgy is 3. legnagyobb bevétel, világszerte a 9.), mikor voltak ennél sokkal jobb Marvel filmek, amik közel sem hoztak annyit, pl. az első Amerika Kapitány (bár a franchise még viszonylag új volt, a hős sokkal ismertebb) vagy a Thor Ragnarök, ami az egyik legjobb Marvel Studios film.

    A Venom amúgy októberi rekordot döntött, 80 milliós hétvégét csinált otthon, világszerte meg összesen 200 milliót,
  • DrSoong
    #11
    Ez ugyan olyan szar, mint a fekete párduc. A marvel filmek legalja.
  • Zombee
    #10
    Amit eddig olvastam röviden, ott pont nem a 18+ hiánya volt a legnagyobb probléma a filmmel, hanem hogy kb. Macskanő színvonalú.
  • Ellaberin
    #9
    A Deadpool-ról jutott eszembe; a Venom-ot is úgy kellett volna kihozni. A mozikba először jött volna a 18-s változat, majd később a lite verzió. Akár még nagyobb bevételt is generálhattak volna.
  • Zombee
    #8
    Már nem azért, de a Marvel nem tud az "alvállalkozói" jogokra odafigyelni. Ha odaadták, az adott cég azt csinál, amit a szerződés megenged. A új Pókember közös vállalkozás volt, meg nyilván kell a Marvelnek a karakter, azért hozták össze. Venomról szó sincs, hogy a Marvel belenyúlt volna. Meg ha annyira figyelhetnének az elkótyavetyélt jogokra, akkor a Fantasztikus Négyes miért lett olyan szar? Rottenen amúgy csak 29%, az azért aggasztó.
    A Deadpool meg pont jó példa, hogy nem azon múlik, beleszól-e a Marvel. De az X-Men széria is megvan nélkülük.
    Egyébként az előzetese ennek sem volt túl meggyőző.
    Utoljára szerkesztette: Zombee, 2018.10.05. 11:38:19
  • bertino
    #7
    Hát szerintem már a trailer se volt egy hű meg ha.
  • nlght
    #6
    ehhez képest a deadpoolban van rendesen, és az is marvel
  • ddt500
    #5
    Én most láttam és egyszer simán nézhető. Biztos nem 33%. Nálam 6/10.
    Egy +18-as verzió azért jobb lett volna.
  • BrockSamson
    #4
    Hatha lesz belole egy rendezoi uncensored blu-ray.

    Amugy a Venom kepregenyek sem tocsognak a verben azert, megiscsak Marvelrol van szo, maga a karakter durvabb es remisztobb, mint az atlag, de belezest es darabolast itt sem vartam el.
  • wedge31
    #3
    Ez a venom sajnos pont olyan gagyi lett mint az elödje pont a brutalitást a vérengzést vették ki belöle amitöl venom az aki.
    A látványra igenis lehet panasz ennél sokkal jobb cgi is volt már ennyi pénzért.
    Az hogy Hardy mennyire jó szinész szerintem lényegtelen egy ilyen tipusú filmben, ide nem az kell a többi marveles szuperhös is inkább modell mint szinész az egy szem Downeyt leszámitva.

    Venomot csak egy horrorban tudom elképzelni már ha normális adaptációt akarnak csinálni belöle.
  • Ellaberin
    #2
    Máshol nagyon lehúzták. Én még nem láttam, de meg fogom nézni.

    Ha igazak a pletykák, akkor nagyon megvágták, hogy beleférjen a 13-s karikába. Nem tudom, miért kell egy-egy koncepciót, forgatókönyvet csak azért összerondítani, hogy a kiskamaszok ne tojjanak be tőle. Venom egy emberevő szörny, kb. egy Alien szint dukálna neki, még ha ezzel ki is zárják ezt a réteget. (Azt még azért megkérdezném, hogy komolyan elhiszi azt bárki is, hogy nem néznek ilyen filmeket a tizenévesek? Addig ok , hogy nem engedik be a mozikba, de net-en minden fent van, lesz, szvsz önámítás.)
    Utoljára szerkesztette: Ellaberin, 2018.10.04. 12:02:31
  • Ender Wiggin #1
    A Metacritic alapján 33%.