Tintapatron-per - megegyezett a felperesekkel a HP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szörnyen bosszantó amikor megveszi az ember a nyomtatót, ami lehet mondani, hogy olcsó, de valójában nem olcsó! Aztán szembesül vele, hogy csak a rohadt drága patronokat tudja beletenni! Jól megszívatták! Jár a büntetés! Végre valakik felléptek az ilyen szívatás ellen! Csak így tovább. Le az ilyen cégbirodalmakkal!
Hát kár érte,mert a hp olyan mínőségben nyomtar majdnem mint egy lézernyomtató.
Nem is tudom,felfogni,hogy,hogy nem japán és jó.Valószinű japan mérnökök vannak ott.A patronok miatt le is szoktam róluk.Epsonom van mindent eszik.
Nem is tudom,felfogni,hogy,hogy nem japán és jó.Valószinű japan mérnökök vannak ott.A patronok miatt le is szoktam róluk.Epsonom van mindent eszik.
Az a baj ezzel a technologiaval hogy a nyomtatofej a patronban van. Ha beszarad a festek kuka, ha kifogy akkor is beszarad es kuka. Tisztithato de csak limitalt mertekben, ezert az utantoltest a kifogyas elott kell mindig elvegezni es nincs tinta szenzor a nyomtatokban csak becsulnek (tobbnyire ala). Es meg igy is berohadhat a fej egy egy fuvokaja es akkor megintcsak csere...
Egy gyartonak elvileg joga van csak a sajat patronjait elfogadni de errol tajekoztatnia kell a vevoket es nem aktivalhato titokban utolag. Ha ra van irva a dobozra kivulre akkor legalis. A per csak errol szolt, az egyszer eldobhato vacak nyomtatasi technologiarol nem.
Egy gyartonak elvileg joga van csak a sajat patronjait elfogadni de errol tajekoztatnia kell a vevoket es nem aktivalhato titokban utolag. Ha ra van irva a dobozra kivulre akkor legalis. A per csak errol szolt, az egyszer eldobhato vacak nyomtatasi technologiarol nem.
Nem vagyok otthon a tintapatronokkal kapcsolatban de az talán még egyszerűbb lenne ha a kifogyott patront elviszed valahová és ott feltöltik újra nem egyszerűbb.
Tehát 1,5 millió dollár kártérítés és 2,4 millió ügyfel... Továbbá a (third party) patrongyártó cégek is felperesek.
Már megint a vásárló jár rosszul, még akkor is, ha felperesként nyert. (Szemforgató szmájli.)
"A HP először tagadta a felvetéseket..." Gondolom ezért sem megy börtönbe senki.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2018.09.24. 22:02:41
Már megint a vásárló jár rosszul, még akkor is, ha felperesként nyert. (Szemforgató szmájli.)
"A HP először tagadta a felvetéseket..." Gondolom ezért sem megy börtönbe senki.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2018.09.24. 22:02:41
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8