5
-
morguldae #5 Szörnyen bosszantó amikor megveszi az ember a nyomtatót, ami lehet mondani, hogy olcsó, de valójában nem olcsó! Aztán szembesül vele, hogy csak a rohadt drága patronokat tudja beletenni! Jól megszívatták! Jár a büntetés! Végre valakik felléptek az ilyen szívatás ellen! Csak így tovább. Le az ilyen cégbirodalmakkal! -
igazamvanvagyig #4 Hát kár érte,mert a hp olyan mínőségben nyomtar majdnem mint egy lézernyomtató.
Nem is tudom,felfogni,hogy,hogy nem japán és jó.Valószinű japan mérnökök vannak ott.A patronok miatt le is szoktam róluk.Epsonom van mindent eszik. -
kvp #3 Az a baj ezzel a technologiaval hogy a nyomtatofej a patronban van. Ha beszarad a festek kuka, ha kifogy akkor is beszarad es kuka. Tisztithato de csak limitalt mertekben, ezert az utantoltest a kifogyas elott kell mindig elvegezni es nincs tinta szenzor a nyomtatokban csak becsulnek (tobbnyire ala). Es meg igy is berohadhat a fej egy egy fuvokaja es akkor megintcsak csere...
Egy gyartonak elvileg joga van csak a sajat patronjait elfogadni de errol tajekoztatnia kell a vevoket es nem aktivalhato titokban utolag. Ha ra van irva a dobozra kivulre akkor legalis. A per csak errol szolt, az egyszer eldobhato vacak nyomtatasi technologiarol nem. -
csicso82 #2 Nem vagyok otthon a tintapatronokkal kapcsolatban de az talán még egyszerűbb lenne ha a kifogyott patront elviszed valahová és ott feltöltik újra nem egyszerűbb. -
#1 Tehát 1,5 millió dollár kártérítés és 2,4 millió ügyfel... Továbbá a (third party) patrongyártó cégek is felperesek.
Már megint a vásárló jár rosszul, még akkor is, ha felperesként nyert. (Szemforgató szmájli.)
"A HP először tagadta a felvetéseket..." Gondolom ezért sem megy börtönbe senki.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2018.09.24. 22:02:41