5
 • ostoros
  #5
  Tökéletesen így van.
 • duke
  #4
  "amint észleljük, hogy rossz szándékú szereplők megpróbálják felhasználni oldalainkat, azonnal kizárjuk őket".

  Egy mindentol folleg amerikatol fuggetlen, cenzurazhatatlan uj internetre volna szukseg. Mert akarmit is hazudjanak ezek a cegek orszagok a celjuk a totalis vilagcenzura, vilaguralom.
 • Cat #3
  "Nem jó a Föld ökoszférájának, de a népeinek sem, hogy naponta útra kellnek vagy repkednek ide-oda sokszáz millióan."

  Hát pedig az emberek már csak ilyenek, szeretnek utazni, a saját szemükkel látni más országokat, tájakat. A turizmus az egyik legdinamikusabban bővülő ágazat a fejlett világban.
 • end3
  #2
  "a Twitter döntéseit nem befolyásolják politikai ideológiák". - Hát éppen ez az! A globalizációs idealizmusuk, ami befolyásolja az éppen aktuális konzervatív nemzetmegtartó politika esélyeit. A tőke igényeit szem előtt tartva, előre rohannak, ami később önmagától is megvalósulna, - csak sokkal enyhébb méretű környezeti terheléssel.., - néhány száz éven belül, amikorra a Földön már migrációk nélkül is egalizálódott a kultúrális szint.

  Nem jó a Föld ökoszférájának, de a népeinek sem, hogy naponta útra kellnek vagy repkednek ide-oda sokszáz millióan. Mert a technológia virtuálisan is megoldhatná az ember ilyen irányú vágyainak nagyrészét és biztonságosan, környezeti terhelések nélkül a Föld minden pontjának lehetséges elérhetőségét. A globalizáció és a migráció erőltetése, éppen ezeknek a viláméretekben élő, gondolkodó mamutoknak köszönhető, évente sokmillió emberi élet tönkretételében működnek közre a nagyvárosokban és vidéken is, ahelyett, hogy azt csinálnák amihez konkrétan értenek és rendelkezésre áll a technológiájuk. (Azaz, odavinnék az életet, a munkalehetőségeket ahol az virul.)
  Utoljára szerkesztette: end3, 2018.09.06. 09:15:51
 • Sydra
  #1
  Na jó ez így ebben a formában hülyeség és már 2 éve is hülyeség volt!

  You are fake news!