13
  • morguldae
    #13
    Az a legnagyobb probléma, hogy a legnagyobb terrorista az ÁLLAM-KORMÁNY dönti el mi is a terrorista tartalom! Manapság a kormányoknál nagyobb terrorista hatalom nincs is. Kizsákmányol, nyomorba dönt, megmondja mit tehetsz, megöl, bebörtönöz, éhínségben tart, adókkal nyomorítja meg az életed! Ez a TERRORIZMUS!
  • zola2000
    #12
    Magyarul pár évtizednyi vallás szabadság után lassan eljut Európa oda hogy lerombolják a mecseteket, az internetből lassan csinálnak nyugati intranetet?
  • kvp
    #11
    "meg amerikai oldalt hogy köteleznek, ott teljes szólásszabadságot biztosít az alkotmány -helyesen."

    Blokkoljak DNS alapjan az egeszet amig nem teljesitik a kerest, ehhez mar telepitve van az infrastruktura. Mondjuk ha komolyan gondolnak akkor a facebook nagyjabol folyamatosan blokkolva lenne, ami szerintem nem lenne akkora baj, de az emberek nagyresze hamar kimenne az utcara monitort dobalni...
  • zola2000
    #10
    meg amerikai oldalt hogy köteleznek, ott teljes szólásszabadságot biztosít az alkotmány -helyesen.
  • zola2000
    #9
    de ha egy arab országban működik egy terrorista oldal azt hogy kötelezik?

    csak ne hogy nagy tűzfal legyen itt is...
  • csicso82
    #8
    A tartalomszűrés gyakorlatilag cenzúra de nem egy x oldalas behatárolt tartalommal bíró újságban vagy könyvben lévő tartalomról van szó hanem egy teljesen képlékeny meghatározhatatlan kiterjedésű adatfolyamról.
  • csicso82
    #7
    Rátapintottál a LÉNYEGRE. Nemrég olvastam egy riportot egy magyar fickóval aki - ha jól tudom Németországban - Facebook tartalomszűrős munkát végez. A lényeg: elképesztően flexibilis az egész. A döntéseit továbbítják az Írországi központba és ott sokszor elemzik azokat az esetleges panaszokat is kivizsgálják néha van egy kis oktatás ami inkább beszélgetés ha jól értette.
  • duke
    #6
    Es ki donti el mi a terrorista tartalom ? Szerintem a bulvar tevek musorainak 95 % terrorista tartalom, mert oly mertekben robolnak, mint egy bomba. Es az egesz fosbukot torolnem, mert ezerszer pusztitobb mint barmilyen terrorista.
  • overseer-7
    #5
    és mi van akkor, ha arról jelentetek meg információs tartalmat a weboldalamon, hogy milyen korrupt az EU parlament és bizottság.. arról informálom az olvasóimat, hogyan játszanak össze a nagytőkés bankárdinasztiák a korrupt europai politikusokkal? ..és arra hivatkozva, hogy terrorista tartalom van a weboldalamon.. törlik a weboldalamat?

    Akkor mi van? Mi van akkor, ha megírom az igazságot és mégis törlik és cenzúrázzák?.. mint megannyi esetben már másokkal is megtörtént
  • overseer-7
    #4
    Az, hogy ki a zsidó, én mondom meg. - Göbbels, náci párt.

    Az, hogy mi a terrorista tartalom, én mondom meg. - EU Biztos
  • ostoros
    #3
    Melyik rész nem világos abból, hogy a nagyoknak van erre kapacitása, a kicsiknek meg nincs?
  • Garfield
    #2
    "Az ilyen törvényekkel lehet jól kisöpörni a piacról a kisebb cégeket és bebetonozni az óriásvállalatok pozícióját."

    Melyik rész nem világos abból a mondatrészből, miszerint: "az Európai Unió rá akarja venni az olyan webes cégeket, mint a Facebook, a YouTube vagy a Twitter a szélsőséges és a terrorista anyagok egy órán belül való azonosítására és törlésére"?
  • Sydra
    #1
    Az ilyen törvényekkel lehet jól kisöpörni a piacról a kisebb cégeket és bebetonozni az óriásvállalatok pozícióját.
    Azt meg ugye tudjuk, hogy marhára nem a terrorista tartalmak eltüntetése a cél.