2071
-
#19 Ezért lesz itt lényegesebb a parry mert az valszeg nem növeli. -
#18 Azt értem de, hogy menedzseled? mert a staminánál egyszerü itt viszont minden összecsapásnál nöni fog tehát akkor most az fog nyerni akinek nagyobb a csikja? -
ImpStephAug #17 Ahogy én láttam olyan mint a Ki a Niohban az is ott ha elfogy lihegsz aztán lecsapnak -
#16 Láttam és olvastam is már erröl a posture csikról de nem igazán vágom, hogy fog ez müködni gyakorlatban... -
#15 4 dolog amit tudnod kell a sekiróról. -
#14 Várós. -
#13 Launch trailer.
-
#12 Mintha a DaS 3-nak is ez lett volna, nem? -
#11 Új pályarészeket mutattak a sekiroból a harcrendszer nagyon igényesnek tűnik. -
#10 Barátinak mondható. -
#9 Megjött a gépigény:
Minimum rendszerkövetelmény:
Operációs rendszer: Windows 7 (64-bit) | Windows 8 (64-bit) | Windows 10 (64-bit)
Processzor: Intel Core i3-2100 | AMD FX-6300
Memória: 4 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 760 | AMD Radeon HD 7950
Tárhely: 25 GB szabad hely
Ajánlott rendszerkövetelmény:
Operációs rendszer: Windows 7 (64-bit) | Windows 8 (64-bit) | Windows 10 (64-bit)
Processzor: Intel Core i5-2500K | AMD Ryzen 5 1400
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 970 | AMD Radeon RX 570
Tárhely: 25 GB szabad hely
-
#8 -
#7 -
#6 -
nxs #5 Úgy néz ki a From elővette a PS1 régi nagyágyúját (és talán a legjobb lopakodós játék amivel ps1en játszottam) a Tenchu-t :) -
#4 Arra ott van a többi fejlesztő csapat. -
#3 Sajnos nekem asszem skip lesz. -
#2 Alapvetöen tetszik, végre nem a sokadik rókabört húzzák le a DaS frencsájzról hanem valami újba kezdtek bele.
-
#1 From új játéka ami kivételesen nem Dark Souls, de reméljük azért még ugyan olyan jó lesz.
Amit eddig lehet tudni.
Sekiro: Shadows Die Twice 2019. március 22-én jelenik majd meg PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon.