2071
-
#139 Tényleg rengeteg eldugott zug van a játékban pl annál a patkányos küldit adó faszinál a padláson ládában van egy Prayer Beads elsöre meg se találtam. -
#138 Ha arra gondolsz, az a kiválasztott harcstílus. -
#137 Ami a képernyő jobb alsó sarkában van item. :D -
#136 Ismerős...
a baj azzal van hogy nem érné meg ez a játék miatt a kontroller. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.24. 17:10:33 -
Rony94 #135 Mire gondolsz pontosan? -
#134 Ja igen, egy amcsi pajtásom accountján játszottam, csütörtök délben már tolhattam. -
#133 lehet előbb megvolt neki :) amúgy én is megijedtem, amikor megláttam hogy péntek dél óta tegnap estig belecsúszott 20 óra :DDD -
#132 Valaki megsúgná hogy lehet használni a jobb alsó sarokban lévő papirt? -
#131 Nem sokat:) Betegszabin vagyok, nem nagyon mozoghatok így kapóra jött a cucc:) -
#130 Basszus pénteken jelent meg, nem is aludtál? -
Rony94 #129 Köbö 50 halál után én már eléggé kitapasztaltam. Hidd el, csak elsőre tűnik lehetetlennek. Hajrá, hajrá, menni fog!!! :) -
#128 lila ruhás :DDDD én szerintem nekimentem vagy 15x, de olyanokat belémrúg hogy megkergülök :D egyszer már majdnem meglett, de... -
#127 Nem, kb a kétharmadánál járhatsz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.03.24. 17:07:05 -
#126 Nekem ~40 óra volt, abból 4 az utolsó boss, a többi megvolt max 5-6 próbálkozásból. Nem rövid az, a Souls-ok sem voltak hosszabbak.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.03.24. 17:05:24 -
#125 Én is azt csináltam, erre való a zombi trainer. -
#124 Megtaláltam a lila ruhást...ennek valami bossnak kellett volna lenni mert nem nagyon van gyenge pontja. -
#123 Persze, szopó volt a DaS is elsőre, mind a három rész. De ezt kicsit reménytelenebbnek érzem, per pillanat. :) Most azt csinálom, hogy visszamegyek régebbi helyekre, és gyakorolok. -
Rony94 #122 Először én is idegesítőnek tartottam, de aztán egyre jobban kezdtem átállni erre a fast pace stílusra. Minden el kell felejteni, amit a Souls-játékokban tanultál. Azért szívsz annyit, mert ez szinte egy új játéknak felel meg, amit be kell tanulnod. Csak úgy, mint annak idején a legelső Dark Souls végigjátszásodnál is, az se lehetett egy sétagalopp, nekem legalább is nem volt az. (O&S harc elvette az egész hétvégémet, ma meg már szinte első próbára lenyomom őket)
Megszerzed itt is a rutint, aztán a második végigjátszásod jobb lesz sokkal. -
#121 Őszintén szólva, egy kicsit túltolta a dolgot a From ezúttal. Valahogy sokkal mocsokabbnak érzem a játékot, mint a DaS részeket. Ma még szarabbul is megy, mint tegnap, nem tudom, miért. A parry-zés még szo-szo megyeget, de a vörös jeles támadásokat rendre beszívom, rendszeresen nem megfelelően reagálok, és akkor sanyi. Nagyon kicsit a reakciós ablak, amit hagy a játék.
Őszintén szólva, inkább idegesítő, mint élvezetes sajnos. Legrosszabb, hogy nem érzem magamon a fejlődést sem, lehet, hogy én vagyok nagyon béna.
Azt hiszem, pihentetem kicsit. Most vagyok a lovas boss előtt (a másik irányban lévő rész már megvan), és valahogy nem érzem magamban az erőt, hogy nekimenjek most... -
#120 3 órája szívok ott -
#119 majomkergetes kezd az agyamra menni x_X -
#118 Köszi! -
Rony94 #117 Sekiro in a nutshell - Reddit -
caps lock #116 Ki az utolsó, Genichiro? Eljutottam már hozzá a palota tetejére, megszorongattuk kicsit egymást de inkább a végére hagyom ha ezzel a történet része is véget érne a játéknak. Amúgy eléggé szabad kezet kapunk, sokfelé elmehetünk, nincsenek úgy lezárva a területek mint a DS-ben. -
Rony94 #115 Te már ki is játszottad? Ne basszál fel hogy ilyen rövid a játék! -
#114 Én az utolsó boss-t 4 órán keresztül "gyakoroltam" és kb véletlenül lett meg:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.03.24. 14:45:21 -
#113 Na most vagyok kontroller törés közeli állapotban. Úgy imádom amikor egy boss elsőre majdnem lemegy most meg másfél órája szopok rajta -
#112 Érdemes mindig szétnézni a víz alatt, főleg a későbbiekben, van amikor content van ott is :) -
#111 Bocsi, my bad, javítva :) -
Rony94 #110 Jajj, tényleg. Azt meg is találtam az elején, de ki is ment a fejemből azóta. :D -
#109 Nekem is most heveredett le a lilaruhás.
A pikkelyeket tudod kinek kell odaadni? ;)
Szerk.: minek titokzatoskodok itt :D
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.03.24. 13:33:34 -
#108 A halaknál a kis szigeten van az árus, akinél el tudod vásárolni (egy hordóban, vagy edényben csücsül). -
#107 Én meg a lovas boss-al szenvedek.
Első élete lemegy, de màsodik felénél mindig elkapkodom... -
Rony94 #106 A lila ruhás strici? Nem viccelek, nála legalább vagy 50x haltam meg. Béna vagyok, ennyi. :(
DE MEGLETT A KÖCSÖG!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Plusz azt tudjátok, hogy a vízben lévő piros hal az pikkelyt ad? Ez lehet új lizard a Souls-játékokból, ami adja a nyersanyagokat?
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2019.03.24. 13:17:40 -
#105 Például ott van máris a bambuszos résznél a két monk, akikhez vezető ösvényen ott van egy item a bambuszok mögött, de nem bírtam rájönni, hogy lehet felvenni. -
#104 A részegesnél nekem túlélte a szamuráj, de nem adott semmit... -
#103 Jaaa és mindig elfelejtem, hogy tudok úszni. Pl most egy hídról leugrottam és egy új helyre vitt.
Mondjuk nem direkt ugrottam én le, csak így sikerült. :D
Segítők adnak valamit ha életben maradnak? Mert 1-el talàlkoztam..de az úgy meghalt 5 mob között, hogy sírva fakadtak. :D -
#102 Ah, egyelöre hagyom még élni a srácot majd visszajövök ha találok még hozzá cuccot anélkül elég esélytelennek tünnik. -
#101 Kíváncsi leszek ki mennyi mindent talál meg első végigjátszásra, mert ez megint tele van eldugott itemekkel/NPCkel meg helyekkel. Mindent próbálok átnézni, de tuti van amit elhagytam már -
#100 Dolgozom rajta, egyelöre még nem sikerült.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most olvastam, hogy a confetti a gyengéje csak azt már mind eltapsoltam, én hülye